Novinka Výpredaj! HY880 Ihla 20 g Tube Balenie Super Uhlíkové Nano Termálnej pasty Chladič Zložené Rozhranie Materiál pre CPU GPU LED Komponentov

HY880 Ihla 20 g Tube Balenie Super Uhlíkové Nano Termálnej pasty Chladič Zložené Rozhranie Materiál pre CPU GPU LED Komponentov

Nový produkt

€5.16

-4%

€5.43

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: Materiál, Lacný Materiál, HY880 Ihla 20 g Tube Balenie Super Uhlíkové Nano Termálnej pasty Chladič Zložené Rozhranie Materiál pre CPU GPU LED Komponentov.

Ruský kupujúci uveďte, prosím, svoje meno! Celé meno je vaše meno + meno otca + priezvisko.

HALNZIYE termálnej pasty s vynikajúce elektrické insulativity, vysoká prevádzková teplota, dobrá hydrophobe, malé povrchové napätie a non-korózia, voliteľné tepelnej materiál pre vaše elektrické časti.

Upozornenie: Táto jednotka cena zahŕňa 1 ks HY880-TU20 termálnej pasty, jeho kapacita je 20 g (0.7 oz).

Aplikácie: počítač elektronických komponentov, LED chladič, napájanie, CPU chladiča, domácej elektroniky a tak ďalej.

HY880 sivá super carbon-nano termálnej pasty, náš najlepší produkt, ktoré kombinujú s CNT tech a organosilicone. Pevnosť 16-krát v porovnaní s nehrdzavejúcej ocele a tepelnou vodivosťou 5-krát v porovnaní s meďou. Je to vynikajúca prísada pre nových kompozitných materiálov.Ako termálnej pasty. To je najlepšou voľbou pre vašu CPU/GPU Chladiče a high power LED viac ako 150W.

HY880 termálnej pasty prostredníctvom SGS a CE certifikácia, v súlade s EU RoHS, SVHC a DOSIAHNUŤ testovacích noriem.

Aplikácie: Vysoká tepelná dopyt modul, Chladiace zariadenie na koniec dosky alebo medzi rámom, Vysoká rýchlosť a veľké úložné jednotky, Automobilový riadenie motora, Pevného disku a DVD, Moc konverzný prístroje, Vysoký výkon LED, Prenosné a Stolné počítače, Sieťové komunikačné zariadenia, Domáce spotrebiče, Elektronické komponenty.

Funkcie:

Nano termálnej pasty, tepelná vodivosť 5.15 W/m-k

Dobré elektrické izolačné, členenie 10kv napätie

Nízka tepelná impedancia, udržať mazivo stave s dlho

Široký rozsah pracovnej teploty, udržať stabilný výkon pri -30~280 stupeň Celzia

Vysoký výkon, úspora nákladov

Ako používať: 1. Čistenie a CPU chladič povrchu,Utrite povrch zľahka s vatový tampón alebo bavlnenou handričkou tlmí s alkoholom alebo naše termálne čistiaci prípravok 2. Miesto malý pokles termálnej pasty do stredu základne chladiča,smear to rovnomerne so škrabkou alebo prst postieľka,najlepšie hrúbka je 0.13~0,15 mm 3. Pripojte chladič na procesor a Vyhnúť demontáž chladiča po inštalácii. Všetky obrázky sú skutočné fotografie: Poznámka o doručenie:

Dodacia lehota pre mnohé krajiny normálne je 7 - 39 pracovných dní (Rusko 12 - 60 pracovných dní, Brazília 25-80 pracovných dní ), okrem sviatkov.

Avšak, ktorá poštovné model si vyberiete, Prosím dôverujte nám. Budeme vyberať najlepšie doprava model a posielať položky do 2 dní (okrem sviatkov) po potvrdil vašej platby. Dostanete balík v čase.

Mali by ste si byť zodpovedný za to platiť clo a colné prejednanie, ak nie sú tarify.

POZNÁMKA:

AKÉKOĽVEK POŠKODENIE POČAS INŠTALÁCIE NIE JE NAŠA ZODPOVEDNOSŤ A NIE JE NA KTORÉ SA VZŤAHUJE ZÁRUKA. PROSÍM SKONTROLUJTE KOMPATIBILITU PRED NÁKUPOM.

Spätná väzba: Budeme sa snažiť nechať riadka pozitívnu spätnú väzbu v show vďaku za váš nákup. Ak z nejakého dôvodu nie sú žiadne problémy s našim produktom alebo naše služby, prosím, aby snahe osloviť nás, aby sme ich mohli vyriešiť vec pre vás. Spätná väzba je najpodstatnejšie na www.i-pneumatiky.sk, aby predávajúci a snažíme mať dokonalý spätnú väzbu od každého zákazníka. Takže ak niečo nie je podľa vašich predstáv prosím, dajte nám šancu, aby sa veci pravdu.

Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Veľkosť Balenia 19cm x 12cm x 3cm (7.48in x 4.72in x 1.18in)
Typ Jednotky kus
Druh Silikónový Tmel
DIY Dodávky Elektrické
Názov Značky HALNZIYE
Číslo Modelu HY880-TU20

Napísať recenziu

HY880 Ihla 20 g Tube Balenie Super Uhlíkové Nano Termálnej pasty Chladič Zložené Rozhranie Materiál pre CPU GPU LED Komponentov

HY880 Ihla 20 g Tube Balenie Super Uhlíkové Nano Termálnej pasty Chladič Zložené Rozhranie Materiál pre CPU GPU LED Komponentov

Súvisiace