Novinka Výpredaj! Umelé Vodné Elektrárne Ozdoby Akvarijné Ryby Nádrž Zelená Voda Trávy Dekor Krajiny Dekorácie 13 cm

Umelé Vodné Elektrárne Ozdoby Akvarijné Ryby Nádrž Zelená Voda Trávy Dekor Krajiny Dekorácie 13 cm

Nový produkt

€0.73

-9%

€0.81

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: umelé vodné rastliny, Umelé Vodné Elektrárne, nádrž akvárium dekorácie, Lacné umelé vodné rastliny, Kvalitné umelé vodné elektrárne, Čína akvárium nádrž dekorácie Dodávateľov.

Názov: Simulácia vodné rastliny sa Pouţiť: Akvárium krajiny Materiál: Pvc plast + keramickej báze High: Cca 13 cm Farba: Zelená / Fialová / červené Víno / Červené Balenie: 1 Ks 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Poskytuje vynikajúci úkryt pre ryby. Rastliny sú kotvené s vážený keramickej báze, takže zostanú tam, kde sú umiestnené v nádrži. Sú odolné v slanej a sladkej vody. Oni sú úplne bezpečné pre ryby a najlepšie zo všetkého je, že nezomrie, rot alebo spôsobiť žiadne riasy problémy. Poskytuje krásne Dekorácie vo vašom akváriu. Poznámka: Vodné rastliny môže spôsobiť vodné rastliny počas balenie procesu lisovania deformácii, k dispozícii od 40 stupeň ~60 d egree teplej vody namočiť môžu byť obnovené, Nie priamo pod Qiang Ležať na slnku, nemôže byť umiestnený pri teplotách nad 65 stupeň Poštovné ◆ Sme zvyčajne lode von objednávky do 48 hodín po prijímať platby. ◆ Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, ako je to obvykle trvá 10 až 30 dní poštou(www.i-pneumatiky.sk Štandardná Doprava,epacket,čína príspevok air mail atď.).

◆ Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Sme sa vyhlásiť malú hodnotu, aby sa zabránilo colné daň, Zvyčajne žiadne colné problém s poštou. Ak si kúpite vysokú hodnotu položky a vyberte rýchla doprava(DHL,EMS Aramex atď.), v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách,môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim.

◆ Ak váš nákup ochrany je čas beží von, ale stále nie dostali položky, prosím, kontaktujte nás a pomôžeme vám rozšíriť Ochranné čase objednávky. 1. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím všemocné a zanechajte nám positiver spätnú väzbu s 5 hviezdami. 2. Keď máte akýkoľvek problém,prosím neváhajte a kontaktujte nás a získajte riešenie. Musíme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 5cm x 5cm (5.91in x 1.97in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.022kg (0.05lb.)
Veľkosť M
Feature1 Akvárium
Feature4 akvárium dekor
Názov Značky Talk-Splnené
Feature3 Akvárium Príslušenstvo
Názov Simulácia vodné rastliny
Vysoká o 13 cm
Vodné Dekorácie Typ Rastliny
Druh Ryby
Materiál Plastu PVC + keramická base
farba Zelená / Fialová / červené Víno /Red
Číslo Modelu Simulácia vodné rastliny
Feature2 Ryby nádrž akvárium
Hmotnosť About 15g

Napísať recenziu

Umelé Vodné Elektrárne Ozdoby Akvarijné Ryby Nádrž Zelená Voda Trávy Dekor Krajiny Dekorácie 13 cm

Umelé Vodné Elektrárne Ozdoby Akvarijné Ryby Nádrž Zelená Voda Trávy Dekor Krajiny Dekorácie 13 cm

Súvisiace