Novinka Výpredaj! NOVÝ Príchod ! BLUEFRAG 12pcs make-up Štetec Nastaviť V Kole Zelená Kvalitný make-up Kontajner súpravy Brush Make Up Nástroje

NOVÝ Príchod ! BLUEFRAG 12pcs make-up Štetec Nastaviť V Kole Zelená Kvalitný make-up Kontajner súpravy Brush Make Up Nástroje

Nový produkt

€24.22

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: Očné Tiene Aplikátor, Lacné Očné Tiene Aplikátor, NOVÝ Príchod ! BLUEFRAG 12pcs make-up Štetec Nastaviť V Kole Zelená Kvalitný make-up Kontajner súpravy Brush Make Up Nástroje.

1 NOVÝ Príchod ! BLUEFRAG 12pcs make-up Štetec Nastaviť V Kole Zelená Kvalitný make-up Kontajner súpravy Brush Make Up Nástroje, 12 KS make-up Štetec Kozmetické Štetce Nástroj na Nastavenie Auta s Držiaku Prípade

Popis: Celkom 12 profesionálny make-up štetce, vrátane Prášku Štetcom, Nadácia Štetcom, Eyeshadow Štetcom, Štetec na Pery, Eye Liner Kefou a podobne. Štetina je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, mäkké a pohodlné dotyk pocit a môže poskytovať vynikajúcu schopnosť držať prášok, príjemná pre pokožku. Drevo-vyrobené rukoväť je hladká, krásna, a trvanlivé a pohodlné používanie. Ľahko sa prenáša: krásne držiak s malej veľkosti a nízkej hmotnosti je určená pre držanie všetky kefy, aby svoj toaletný stolík elegantný a elegantné. Nevyhnutnou pre nielen profesionáli, ale aj domácich užívateľov. Špecifikácie: S materiál: Nylon vlasy & Vlna Rukoväť, materiál: Hliníkový & Wood Množstvo kefy: 12 držiak materiál: Plast & Kožené držiak farba: 5 Farieb držiak veľkosť: 6.8 * 18 cm (Priemer * Dĺžka) hmotnosť Výrobku: 292g / 10.31 oz (držiak prípade zahrnuté) Výrobok Obsahuje: 1 * make-up Štetec, Sada 1 * Kožené Držiak Prípade

Dodacia Lehota:

ePacket Do USA: 7 až 15 dní

Čína Príspevok Air Mail/Singapur Príspevok: Okolo 25 Pracovný Deň

Dodacia lehota pre Rusko bude 30-50days alebo dlhšie kvôli prísne miestne colné kontroly.

Dodacia lehota pre Brazília bude 50-100days alebo dlhšie kvôli prísne miestne colné kontroly.

Ak sa rozhodnete DHL, Fedex, EMS, UPS shipping bude rýchlejšie, zvyčajne 7 až 15 pracovných dní.

Pokyny budú spracované v priebehu 48 hodín. Budete informovaní on-line, keď je dodávaný a sledovanie informácie zvyčajne bude aktualizovaný v priebehu 72 hodín.

Prosím, láskavo informovaný o tom, že farby položka dostanete, môže byť odlišná od obrázky na položku stránky. Prosím, láskavo pochopiť, že obrázky sú len pre referenčné účely a mali by sme urobiť farba skutočného produktu, ako je štandard.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Vaša Pozitívna spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité.

Ak ste spokojní s vašou objednávkou, prosím, láskavo nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek a posielajú nás na iných klientov.

Žiadame, aby ste nás kontaktovali o akékoľvek otázky týkajúce sa vašej objednávky, namiesto toho, aby neutrálne alebo negatívne spätné väzby, alebo otváracie sporu, ktoré nesmú byť užitočné pri riešení problémov.

Otázka: Ako by som mohol zaplatiť za moju objednávku?

Odpoveď: v súčasnosti prijímame platby prostredníctvom Kreditnej Karty, Karty Visa a Master Card.

Otázka: Ako môžem vedieť, kde je moja objednávka je teraz?

Je Tam sledovacie číslo pre každú objednávku po jej dodaní. Môžete sledovať na prepravného procesu s sledovacie číslo vašej objednávky na príslušné webové stránky.

Otázka: Je to pre mňa urobiť hromadne, nákup vo vašom obchode?

Odpoveď: Áno. Ak by ste chceli robiť hromadné nákupy, môžete kontaktu s nami diskutovať o veľkoobchodné ceny. Budeme poskytovať vám najlepšie ceny.

Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. sme vám vždy poskytnúť vám najlepšie služby a produkty.

Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Typ Jednotky Súbor
Veľkosť Balenia 20cm x 8cm x 8cm (7.87in x 3.15in x 3.15in)
Krajina pôvodu Čína
Číslo Modelu BL334
Veľkosť Set
Názov Značky BLUEFRAG
Množstvo 12pcs/set
Kefa Materiál Syntetické Vlasy,Vlnené Vlákno
Používa Sa S Súpravy A Súpravy
Položka Druh Make-Up Štetec
Aplikácia Tvár Starostlivosť O Krásu, Aby Nástroje
Rukoväť Materiál Drevo
farba zelená

Napísať recenziu

NOVÝ Príchod ! BLUEFRAG 12pcs make-up Štetec Nastaviť V Kole Zelená Kvalitný make-up Kontajner súpravy Brush Make Up Nástroje

NOVÝ Príchod ! BLUEFRAG 12pcs make-up Štetec Nastaviť V Kole Zelená Kvalitný make-up Kontajner súpravy Brush Make Up Nástroje

Súvisiace