Novinka Výpredaj! Dingye 2016 Kvalitný Análny Sex Hračky Black Veľké Análne Guličky Silikónový Zadok Zástrčky Análny Korálek Hračky

Dingye 2016 Kvalitný Análny Sex Hračky Black Veľké Análne Guličky Silikónový Zadok Zástrčky Análny Korálek Hračky

Nový produkt

€4.11

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: Análny Sex Hračky, silikónový zadok plug, Zadok PLUG, Lacné análny sex hračky, Vysoko Kvalitný silikónový zadok plug, Čína zadok plug Dodávateľov.

2015 Kvalitné Black Erotické Hračky Veľké Análne Korálky Análne Guličky Zadok Zástrčky

1.Materiál:100% silikón

2.Veľkosť:dĺžka:17m ,najväčší diamter loptu:2.5 cm ,najmenší priemer lopty:1,5 CM

3.Farba:Čierna

4.Funkcia:Mäkké Pohodlné

*Anonymný nákup: súkromia je zaručená, hračky boli zabalené v neprehľadné tašky s tvrdením názvom"remeslo" . Citlivé informácie budú zašifrované.

Ochrana Súkromia

Všetky položky budú balené diskrétne, v neprehľadné tašky s bubliny vo vnútri, a položka s názvom "Plavidlo".Žiadne slová alebo obrázky s "POHLAVIE".

Záručný a po-záručný a pozáručný servis

1.Všetky položky sú starostlivo skontrolovať pred odoslaním, aby sa uistite sa, že pracujú správne. Ale ak sa stalo, že chcete prijímať chybné položky, kontaktujte nás prosím najneskôr do 7 pracovných dní po prijatí položky.

2.Budeme akceptovať vašu vrátenie a výmena položiek do 7 pracovných dní po prijatí položky z akéhokoľvek dôvodu a budete iba znášať náklady na vrátenie poplatkov.

3. Na všetok tovar sa zaručuje 6 mesiacov, ak tovar nie je práca v záručnej lehoty, môžete sa vrátiť späť k nám za opravu. Budete vykonávať len extra poplatky za doručenie

Colné & povinnosť

1. Pre colné dekorácie, budeme tvrdiť, že ako "plastové hračky "alebo "remeslá" s nízkou hodnotou. Zvyčajne, pre väčšinu krajín, nebude účtovať žiadne povinnosti. predajcovia nie sú zodpovední za daň

2. Pre kupujúcich z Blízkom Východe Krajiny, budeme pack je viac starostlivo a odborne odovzdať svoj ciel, ale nemôžeme sľúbiť, že to môže 100% prejsť cez váš ciel. Prosím, že dvakrát pred nákupom, aby sa zabránilo ďalšiemu sporov.Predajcovia nie sú zodpovední za a povinnosť vlastný problém.

Zásielky

1. Ako budete platiť, prosím, uistite sa, že y naše údaje(meno,adresa,číslo a telefón) je správne .Žiadna batéria je súčasťou balenia.

2. Tovar bude dodaný do 3 až 5 pracovných dní po platby prijaté.Tovar bude mať na sledovanie informácií na stránkach affter 3-7 pracovných dní .

3. Dodacie lehoty, obvykle to trvá asi 15-60 pracovných dní, aby si to. Položky bude mať sledovanie informácie na webovej stránke .Ak sa to stane, že nemajú sledovanie informácie ,prosím najskôr kontaktujte nás a my vám uspokojivú odpoveď . Niekedy sa vám stane, že poštu môže stratiť balíka .

Spätnú väzbu a Spor

1. Budeme poskytovať pozitívnu spätnú väzbu na vás po prijatí platby.

2. Než si dať žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenej, kontaktujte nás prosím na TradeManager alebo e-mailom, poskytneme vám uspokojivú odpoveď. Vždy existujú spôsoby, ako vyriešiť vaše problémy bez zanechania nešťastná skúsenosť transakcie pre nás oboch .Vaša spokojnosť je našim cieľom.

Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 6cm x 4cm (3.94in x 2.36in x 1.57in)
Typ Jednotky kus
Materiál lekársky silikón
Číslo Modelu DY3064-3
Položka Druh Análny Sex Hračky
So Sexuálnym Podtextom No
Veľkosť Anal Toys
Certifikát CE certifikát
Použitie pre análny masáž
Nemravný Obrázok No
Názov Značky orissi

Napísať recenziu

Dingye 2016 Kvalitný Análny Sex Hračky Black Veľké Análne Guličky Silikónový Zadok Zástrčky Análny Korálek Hračky

Dingye 2016 Kvalitný Análny Sex Hračky Black Veľké Análne Guličky Silikónový Zadok Zástrčky Análny Korálek Hračky

Súvisiace