Novinka Výpredaj! HB-34 clona pre Nikon AF-S DX 55-200 mm F4-5.6 G ED HB34 Black doprava zadarmo

HB-34 clona pre Nikon AF-S DX 55-200 mm F4-5.6 G ED HB34 Black doprava zadarmo

Nový produkt

€1.29

-17%

€1.57

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: Clona, clona pre Nikon, nikon objektív kapucňou, Lacné clona, Vysoká Kvalita clona pre nikon, Čína nikon objektív kapota Dodávateľov.

milí kupujúci priateľ, keď budete mať akúkoľvek otázku, ako budete platiť, alebo po úhrade ,

prosím, kontaktujte ma pre voľný čas, budem sa snažiť čo najlepšie vyriešiť to pre vás ,

dúfam, že moja store vám prinesie dobrý zážitok z nakupovania.

v rovnakom ,ak chcete získať nižšie väčšinu cenu,,,

majte prosím na pamäti e-mail na mňa ,ja vám pomôžem,

pekný deň!

ak chcete získať nižšiu cenu, prosím, napíšte mi .vážení, uvedomte si, somethings, ak si kúpite viac $7, poskytneme vám sledovať číslo , skontrolujte, či vaše logistické informácie

popis produktu: Zabrániť oslneniu zastavením svetle, ktoré prichádza do objektívu na strane uhly Zlepšuje kontrast a kvalitu obrazu Chráni objektív pred poškriabaním a vplyvov, ktoré môžete použiť kryt objektívu a filter s kapucňou na objektív Môže byť inštalovaný v opačnom postavení, aby ušetrili miesto, keď nie je potrebné Kompatibilné objektívy: Nikon AF-S DX 55-200 mm F4-5.6 G ED Balík v cene: 1 x clona

Prepravné Informácie

1. Po zaplatení je zrušené začiarknutie tejto položky bude dodaný prostredníctvom Štandardnej Air Mail (Hong Kong Post) v priebehu 48 hodín, ale vylúčiť víkendy a iných právnych dovolenku.

2. Všetky položky bude deklarovaná ako "Darček" s nízkou hodnotou, vždy sa snažíme právne minimalizovať dovozné clá pre zákazníkov. Prosím, prosím, na vedomie, že nie sme zodpovední za všetkých ciel.

3. Normálne sme iba loďou na vašu adresu. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna.

Platby prijímame len Escrow: Escrow umožňuje platiť pomocou kreditných kariet, debetných kariet, s a Escrow účet zostatkov. Aukciu Číslo Položky , vaše celé Meno a Adresa príjemcu, MUSIA byť zahrnuté do Úschovy platby. Všetky platby sa očakáva, že do 7 dní po ukončení aukcie je zatvorené. Všetky non-zaplatiť uchádzačom bude oznámené a získať neplatené varovanie z www.i-pneumatiky.sk. Kombinovanej Dopravy pre viac položiek je k dispozícii na vyžiadanie. Ponúkame zľavu na Poštovné a manipulačný Poplatok pre všetky ďalšie položky boli zaslané na rovnakej adrese. Viac kúpite, tým viac ušetríte

Vrátiť Všetky naše výrobky boli označené a balené v dobrom stave. Ak položka je poškodená, informujte nás prosím do 14 dní po prijatí položky, sme nahradí nový alebo vrátenie peňazí v prípade, výdaj zo skladu (poštovné, poistenie a manipulácia poplatky nie sú vratná). Kupujúci majú platiť pre vrátenie nákladov a budeme platiť náklady na reshipping. Návrat položky zahŕňajú originálne balenie a príslušenstvo. Sme trvať až vymeniť alebo opraviť ju pre vás od výrobcu v prípade, že dodané položka je nájdená chybná, pričom prepravné náklady by byť narodené kupujúcim. Prosím, majte na Escrow prijatí spolu s vrátené položky tak, aby sme mohli spracovať výmenu alebo opravu spôsobom.

Spätná väzba:

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

Veľkosť Balenia 12cm x 10cm x 10cm (4.72in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Stav NOVÉ
Vhodné sony,canon,nikon,olympus,atď
Package No
Kompatibilné Značky NIKON
Číslo Modelu HB-34
doprava Doprava zadarmo
Názov Značky KEFU

Napísať recenziu

HB-34 clona pre Nikon AF-S DX 55-200 mm F4-5.6 G ED HB34 Black doprava zadarmo

HB-34 clona pre Nikon AF-S DX 55-200 mm F4-5.6 G ED HB34 Black doprava zadarmo

Súvisiace