Novinka Výpredaj! Kovové Análny Plug Sexuálne Hračky Pre Ženy Rozširuje Análny Dilator Buttplug Perličiek G Mieste Stimulátor Dildo Dospelých Sex Produkty Pre Páry

Kovové Análny Plug Sexuálne Hračky Pre Ženy Rozširuje Análny Dilator Buttplug Perličiek G Mieste Stimulátor Dildo Dospelých Sex Produkty Pre Páry

Nový produkt

€3.12

-5%

€3.29

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: análny plug sexuálne hračky, kovové análne, Kovové Análny plug, Lacné análny plug sexuálne hračky, Vysoko Kvalitné kovové análne, Čína kovové análny plug Dodávateľov.

Kovové Análne Korálky Sexuálne Hračky Pre Ženy A Mužov Informácie o Produkte: Materiál: Alluminium Zliatiny Veľkosť: Dĺžka 73mm Max Dia 29mm Hmotnosť 55 g Kľúčové Funkcie: Alluminium zliatiny ľahko umývateľné. Análne korálky pre vyvoláva pocity pri sexe, predohra a masturbácia. Ideálne pre začiatočníkov poznámka: farba je náhodné. Upozornenie: z Dôvodu rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Položka merané ručne, by to mohlo byť 2-3 cm rôzne,vďaka za pochopenie!

Všetky hlavné kreditné karty ako Visa, Mastercard, Maestro sú accetped cez bezpečné procesor ESCROW.

1.Ponúkame doručenie Zdarma do Číny post vzduchu pozemok v časti najčastejšie stave. Ale to trvá okolo 15-40 pracovných dní od vyvesenia. Niekedy sa omešká až 41-60 pracovných dní z dôvodu colné alebo iné problémy, ako napr. miestne počasie problém, tak ho potrebuje vašu dostatok trpezlivosti čakať na zásielku. A keď sa rozhodnete zásielky cestu, potom si myslíme, že súhlasíte s tým, aby prijali tento omeškania, ak sa stane.

2.Budeme Loď vašej balík, DDU, "ciel a daní neplatené" . Ste povinný platiť žiadne ďalšie poplatky za colné odbavenie, ak sa stane.

1.Podporujeme vrátiť a zmeniť položku politiky, ale budete musieť zaplatiť plnú cenu pre dvoch spôsob dopravy (vrátane poštovného, daní a colné náklady atď.) a udržať položku v dobrom stave, v opačnom prípade budeme mať právo odmietnuť vrátenie a späť. Všetky návrat politiky musí požiadať do 7 dní (čas, miesto začať od vás prijímať položky).

Nižšie problémy nevzťahuje na návrat a zásady vrátenia peňazí:

(1) Farby, veľkosť rozdiel problémy, rovnako ako to, čo sme povedali;

(2) Výrobok s niektorými škody v dôsledku nesprávnej prevádzky;

(3) Umyté, používa a opotrebované výrobky.

Žiadny problém pred objednaním, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Ale najprv,prosím, sa chvíľu si prečítajte všetky poskytnuté informácie tu.Ak nie je, môžete kontaktu s nami prostredníctvom obchodného manažéra alebo e-mail, radi vám odpovieme na vaše otázky v priebehu 24 hodín.

Sme závislí na spokojnosti zákazníkov, aby uspeli. Preto vaša pozitívna spätná väzba a 5 Skóre DSR sú veľmi dôležité pre nás. Ak ste spokojní s našimi položky, venujte Prosím chvíľu opustiť svoju pozitívnu spätnú väzbu. Ďakujeme!

Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 4cm (5.91in x 3.94in x 1.57in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
So Sexuálnym Podtextom No
Položka Análny Plug
Hmotnosť 55g
Názov análny korálek
sex Análny sex
pre ženy a mužov Áno
Max Priemer 29mm
Číslo Modelu NA
Položka Druh Análny Sex Hračky
Veľkosť NA
dĺžka 73mm
Názov Značky runyu
Materiál alluminium zliatiny
G Mieste Stimulátor Áno
Nemravný Obrázok No

Napísať recenziu

Kovové Análny Plug Sexuálne Hračky Pre Ženy Rozširuje Análny Dilator Buttplug Perličiek G Mieste Stimulátor Dildo Dospelých Sex Produkty Pre Páry

Kovové Análny Plug Sexuálne Hračky Pre Ženy Rozširuje Análny Dilator Buttplug Perličiek G Mieste Stimulátor Dildo Dospelých Sex Produkty Pre Páry

Súvisiace