Novinka Výpredaj! 5D DIY Diamond Maľovanie Otec Vianoc Výšivky Cross Stitch Domov Stenu Decor C42

5D DIY Diamond Maľovanie Otec Vianoc Výšivky Cross Stitch Domov Stenu Decor C42

Nový produkt

€1.81

-13%

€2.09

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: Výšivky Cross Stitch, Cross Stitch, cross stitch vianoce, Lacné výšivky cross stitch, Vysoká Kvalita cross stitch, Čína cross stitch vianočné Dodávateľov.

5D Diamond DIY Maľovanie Otec Vianoc Výšivky Cross Stitch Domov Stenu Decor

Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Omietkami len orientačný, veľkosť zvíťaziť v naturáliách Sme predal diamant obrazy sú semi-finished produkt nezahŕňa rám! Je to diy diamond maľby,nie je hotový obraz,treba dokončiť sami. Jedinečné krásy a módny dizajn Ideálny na výzdobu vašej obývačky alebo spálne zápas rôzne dekorácie štýl Materiál: Plátno+Okrúhle Diamanty+Lepidlo Farba: Ako je to zobrazené ako obrázky Štýl:5D Diamond Maľovanie Vzor: Santa Claus Veľkosť: 30 cm/11.81" v dĺžke;25 cm/9.84" na šírku (cca.) Množstvo:1Set

DIY Diamond maľovanie výrobné kroky: 1. Skrinku otvoriť a skontrolovať diamond čerpať špeciálne nástroje. 2. Zobraziť živice diamant farba, usporiadané v poradí kódovanie. 3. Odhaliť pásky kreslenie vyššie, uvidíte veľa symboly zodpovedajúce farebné kódovanie. 4. Podľa príslušného farebne svorka zodpovedajúce živice vykladané diamantmi. 5. Navrhol, že jeden druh živice diamond jeden súbor dosiahnuté rýchlejšie. 6. V snahe vytvoriť perfektný diamant maľby, kresby dať dohromady na jednom mieste, každý riadok symboly nemusia zostať prilepené diamanty. 7. Ak chcete znížiť dobrú postavu na výkresy podržte zoradené pole namontované na rovine materiál vyššie. 8. Spojov je potrebné ploché proti čistý, nemajú praskliny. 9. po dobrom boji, zvyšok rozdielu na lepidlo zodpovedajúce symboly diamantov. 10. Ak chcete kompletný dobrý diamond kreslenie, dajte ho do svojho výberu vhodného rámca (reštaurácia neposkytuje rámec).

Tipy: 1. Živica diamond nejedlé, nedovoľte deťom hrať sa s cieľom vyhnúť sa nehodám ako prehĺtanie. 2. Kreslenie musia byť udržiavané v čistote, v opačnom prípade, lepiaca sila je dotknuté. Ak je priľnavosť nečistôt, môžu ovplyvniť ich s nízkou teplotou masívneho železa. 3. Diamanty zostať lepivými gumy tesnosti.

Poznámka: Veľkosť pre ručné meranie, môže byť 0 až 2 cm chyba, patrí k bežným javom. A vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje:

1Pc x Vyšívané Handričkou

1Pc Bod x Vrták Pero

1Pc x Gule

1Pc x Plastový Zásobník

6 tašky x Kolo živice Drahokamu Diamond

Veľkosť Balenia 32cm x 22cm x 12cm (12.60in x 8.66in x 4.72in)
Hmotnosť Balenia 0.075kg (0.17lb.)
Typ Jednotky kus
Vonkajšie Balenie Papierová Taška
Materiál Konope
Plátno Metóda Balenia Zložené
Druh Vzory
Použitie Obrazy
Vzor Typ Portrét
Štýl Americký Štýl
Rám No

Napísať recenziu

5D DIY Diamond Maľovanie Otec Vianoc Výšivky Cross Stitch Domov Stenu Decor C42

5D DIY Diamond Maľovanie Otec Vianoc Výšivky Cross Stitch Domov Stenu Decor C42

Súvisiace