Novinka Výpredaj! Inline Prepínač Na Vypnutie s Ţeny Muţi Napájací Kábel Konektor Zapojte Adaptér, Čierna Biela 304 Prepínač pre CCTV LED Pásy Svetla

Inline Prepínač Na Vypnutie s Ţeny Muţi Napájací Kábel Konektor Zapojte Adaptér, Čierna Biela 304 Prepínač pre CCTV LED Pásy Svetla

Nový produkt

€9.45

-18%

€11.53

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: Zapnutie, zapnutie vypnutie, zapnutie, vypnutie na, Lacné prepnúť na, Vysoko Kvalitné prepínač na vypnutie, Čína zapnutie, vypnutie na Dodávateľov.

Black Line v ZAPNUTIE/VYPNUTIE s DC 5.5*2.1 mm Muž Žena Konektory pre 12V 24V LED Adaptéry,Stmievač,LED Pásy Svetla

1. 304 konektor Prepínač ZAPNUTÉ/VYPNUTÉ

2. Muž & Žena DC5.5*2.1 MM Konektor na oboch stranách

3. Aplikácie: jednofarebné led pásy svetla,led, neohybné, bar,napájací zdroj,adaptér,LED Stmievač, RGB ovládač s DC diera.

4. To môže byť prispôsobený ľubovoľnej dĺžky chcete, OEM service pre vás,ale to bude rekotácia pred poriadok založený na MIN.

Package Zahrnuté:

10pcs * Linka v ZAPNUTIE/VYPNUTIE s DC5.5*2.1 Muž-Žena Konektory

(biela alebo čierna voliteľné)

Prosím overte svoju Adresu,poštové smerovacie číslo a vaše celé Meno pri pokladni,tak, že môžete dostať pozemky v čase. Medzitým, ak bol balík vrátil späť, pretože zle prijímač informácií,budete mať všetky reponsibility a späť.

Pozemky musia byť dodávaný v lehote 1 - 5 pracovných dní po platbe prišli normálne. (Bude to rozhodne podľa dohody medzi nás pre OEM produkty)

Dodacia lehota na celom svete môže trvať až 10 - 45 pracovných dní Poštou Air Mail , 3-7 pracovných dní Express (EMS,Fedex,DHL,UPS), 3-20 pracovných dní na základe Osobitného-line (Aramex,Ru-Line), vzhľadom na prísne vlastné inšpekcie a rôznych krajín. Okrem vplyvu počasia,prázdniny,politické a spoločnosť, situácia,atď. Takže vybrať vhodné spôsoby dopravy, keď checkout.

Doprava nie je s dovozného cla,daní a iných poplatkov,kupujúci by mali prijať theresponsibility. Prosím, láskavo skontrolujte, colné poplatky pred nákupom,v prípade zásielok sa vzdali a vrátili sa.AK tak kupujúci bude mať všetky súvisiace reponsibility, pretože o týchto veciach.

AK chcete dať nižšie ventil na obchodnú faktúru za colné ventil, aby platili menej na colné daň,prosím, láskavo nás nechať Poznámku v objednávke,nám pomôže k tomu, ako vaše požadované. Dodacia lehota na odkaz:

Skladom v Číne na celom svete: Do RU za normálnych okolností, to bude trvať 15-45 deň doporučene Air Mail,Max. na 90 dní,20-35 dní od www.i-pneumatiky.sk Poštovné K NÁM,CA,AU,NZ za normálnych okolností, to bude trvať o 7-25 dňoch prostredníctvom E-Paket,USPS Na Európskych a Ázia krajiny bude trvať asi 15-40 dní doporučenou Poštou Air Mail,5-20days e-Paketové.

Skladom v Rusku do Ruska: to bude trvať 1-15 dni, aby sa dospelo pre zóny 1, zóny 2, Zóny 3, a max 40days do Zóny 4 (Vzdialená Plocha)

Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Veľkosť Balenia 12cm x 12cm x 5cm (4.72in x 4.72in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Prepnúť Typ Zatlačte Tlačidlo Prepnúť
Typ konektora Muž Žena DC Konektor
Záruka 2 rokov
Názov Značky MJJC
Veľkosť Konektora 5.5X2.1MM
Celková Dĺžka Vzhľadom 30 cm
Položka Druh Prepínače
Certifikácia CE,EMC a LVD,CCC,RoHS
Funkcie Inline ZAPNUTIE VYPNUTIE
Farba Tela Čierna
Číslo Modelu MJJC-DC5521-304

Napísať recenziu

Inline Prepínač Na Vypnutie s Ţeny Muţi Napájací Kábel Konektor Zapojte Adaptér, Čierna Biela 304 Prepínač pre CCTV LED Pásy Svetla

Inline Prepínač Na Vypnutie s Ţeny Muţi Napájací Kábel Konektor Zapojte Adaptér, Čierna Biela 304 Prepínač pre CCTV LED Pásy Svetla

Súvisiace