Novinka Výpredaj! 5 stanovuje Magic Zmizne Fľaša Magický Trik Kúzlo Ilúzie Hračka Fľaša, Cez Stolný Triky Sada 3 kúzelnícke Triky

5 stanovuje Magic Zmizne Fľaša Magický Trik Kúzlo Ilúzie Hračka Fľaša, Cez Stolný Triky Sada 3 kúzelnícke Triky

Nový produkt

€9.03

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: nastaviť magic, magický trik, fľaša magic, Lacné nastaviť magic, Vysoká Kvalita trik magic, Čína fľaša magic Dodávateľov.

Obsahujú: 5 stanovuje Magic Zmizne Fľašu

1 sada s 3 farebné fľaše trik

Poštovné Všetky položky sú skladom a bude zaslaný na vás do 48 hodín po tom, čo sme dostali vašu platbu. Upozorňujeme, že položky zakúpené počas víkendov a Sviatkov sú expedované nasledujúci pondelok alebo pracovný deň. Prosím, vezmite na vedomie, že dodania tovaru je predmetom odkladu, ako sme na milosť a nemilosť Čína príspevok a vagaries zlého počasia. doprava zdarma položky odoslať do Číny post air mail. Čína príspevok air mail poštovného naozaj lacné,tak dodania a dodania dní bude trochu dlhá. Ak nutne potrebujete tento trik,prosím, zvoľte prepravu spôsobom vyjadriť(DHL/FedEX/EMS) - Dodacia lehota www.i-pneumatiky.sk Štandardná Doprava, bude to trvať asi 15-60 dni dodávky,ale nie sú zaručené.(s aktualizáciou na sledovanie informácií) pre DHL/FedEX/EMS bude trvať asi 7 až 15 dní dodávky,ale nie sú zaručené.(s aktualizáciou na sledovanie informácií) Počas China shipping vrchol sezóny, expedície do Číny post air mail bude meškanie niekoľko dní. Ak ste nedostali pozemok v tieto plánované dní po rozošleme vašej objednávky, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme sa snažiť pomôcť vám, aby ste si skontrolujte dodacie informácie a vyriešiť problém za vás. Spätná väzba Vaše postive spätná väzba je pre nás VEĽMI dôležité.Máme pocit, ako keby ste nám môže dať 5 hviezd služby a budeme naozaj greatfully. Sme vždy vrátiť pozitívnej spätnej väzby aj pre vás. Ak nie ste spokojní s našimi trik, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu,aby sme mohli problém vyriešiť za vás.

Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.45kg (0.99lb.)
Typ Jednotky veľa (5 Sád/lot)
Názov Značky Kráľ Magic
Je Návod Súčasťou Áno
Upozornenie null
Veľkosť One Size
farba Biela,Zelená,Hnedá
Funkcie Učiť Sa,Začiatočník,Mágovia,Ulica,Miznú,Profesionálne,Stage,Ľahké Robiť
Vekové Rozpätie 12-15 Rokov,Grownups
Plastové Typ PVC
Druh Fľaša
Číslo Modelu 5XG0099
Výkon Formulár Close-up Magic
Materiál Plastové
Pohlavie Unisex

Napísať recenziu

5 stanovuje Magic Zmizne Fľaša Magický Trik Kúzlo Ilúzie Hračka Fľaša, Cez Stolný Triky Sada 3 kúzelnícke Triky

5 stanovuje Magic Zmizne Fľaša Magický Trik Kúzlo Ilúzie Hračka Fľaša, Cez Stolný Triky Sada 3 kúzelnícke Triky

Súvisiace