Novinka Výpredaj! BETSION Čistého Titánu Okuliare Mužov Okuliare, Optické Lupa

BETSION Čistého Titánu Okuliare Mužov Okuliare, Optické Lupa " Rám okuliarov Rx môcť

Nový produkt

€18.76

-19%

€23.45

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: Optické Okuliare Rám, titánové okuliare, okuliare mužov, Lacné optické okuliare rám, Vysoká Kvalita titánové okuliare, Čína okuliare mužov Dodávateľov.

Materiál: Titán/Acetát Model:9910 Pohlavia: Muži Farba:ako na obrázku Stav: Nové Veľkosť: 55mm/2.17 palcový Most: 18 mm/0.71 palcový Chrámu: 142mm/5.59 palcový Výška:33 mm/1.30 palec Šírka: 145mm/5.71 palec

Čierna

Kovová

Zlato

Striebro

Luxusné 100% čistého Titánu lupa " rám s jar dizajn chrámy,najnovší módny dizajn,nízka hmotnosť .Top kvality .Top vzhľad !

Poznámka: Keď rámy sú, za predpokladu, že prísť s plastovými demo šošovky s potlačou,a môžete ich nahradiť vlastné Rx šošovky, Ak chcete, Rx,prosím, kontaktujte nás.Ďakujeme, že ste prijímame PayPal platby len. Tovar bude expedovaný do 1 pracovného dňa po prijatí platby Do USA:12-18 pracovných dní, Veľká Británia,Austrália,Kanada:14-25 pracovných dní dodatočné náklady, ako Daňové a colné poplatky budú poplatok za kupujúceho,samozrejme,že sme tiež označiť zásielku ako dar, aby sa zabránilo colné poplatky Naše výrobky boli označené a balené v dobrom stave.Ak je položka, ktorú prijali, je chybný ALEBO Niekedy veci jednoducho nezapadajú spôsob, ako sa vám páči, prosím pošlite nám e-mail cez EBAY systému do 14 dní. Vrátime vám plnú platbu na vás rýchlo po identifikovať chyby.

Zaviazali sme sa k vašej spokojnosti po nákupe.Ak nie ste spokojní so svojím nákupom v žiadnom prípade prosím, dajte nám príležitosť vyskúšať a urobiť z neho pravého pred odchodom spätnú väzbu

Prosím, kontaktujte nás cez ebay, ak máte akúkoľvek otázku týkajúcu sa táto položka!!!

Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.075kg (0.17lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Materiál Rámu Titán
Číslo Modelu Deväť tisíc deväťsto desať
Okuliare Príslušenstvo Rámy
Pohlavie Muži
Názov Značky BETSION
Vzor Typ Zviera
Položka Druh Okuliare Príslušenstvo

Napísať recenziu

BETSION Čistého Titánu Okuliare Mužov Okuliare, Optické Lupa

BETSION Čistého Titánu Okuliare Mužov Okuliare, Optické Lupa " Rám okuliarov Rx môcť

Súvisiace