Novinka Výpredaj! Letné Orgán Obrážačka Ženy Shapewear Ocele Vykostené Bruško Pletenca Pás tréner Cincher Korzet Popôrodná Chudnutie Corselet-89A0

Letné Orgán Obrážačka Ženy Shapewear Ocele Vykostené Bruško Pletenca Pás tréner Cincher Korzet Popôrodná Chudnutie Corselet-89A0

Nový produkt

€5.17

-26%

€7.00

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: Pás Tréner, orgán shapers ženy, Ženy Shapewear, Lacné pás tréner, Vysoká Kvalita orgán shapers ženy, Čína ženy shapewear Dodávateľov.

láskavo upozornenie: Máme Továreň na Predaj Priamo !!! Tak sme sa záruka najvyššej kvality a najnižšej ceny spomedzi všetkých predajcov.

A môžeme poslať ePacket do mnohých krajín, dodacia lehota je 10-25 dní zvyčajne

ak ste intered v dropshipping,ktoré môžete urobiť, alebo akýkoľvek iný problém,pls pokojne mi povedz,

About Product (O Výrobku

Funkcie

•Latexové korzety, aby ste očarujúce a nádherné

•Vysoko kvalitné spodné prádlo sa budete cítiť mäkké a pohodlné na nosenie

•Ľahko sa nasadzuje a vzlet s hákom & očné uzavretie

•Oceľový kosti prijatie ponúka veľkú podporu a nadvihnite

Typ: pás

Veľkosť: L-3XL pás tréner

Farba:Čierna, Béžová pás tréner

Pohlavie:Ženy pás tréner

Balík Obsahuje:1 Kus Pásu

Materiál:Spandex Polyster

Názov produktu: Telo Shaper Ženy Shapewear Ocele Vykostené Pás Školenia Korzet Pás tréner Cincher Korzet Popôrodná Chudnutie Corselet-89A0

To, čo Máme

O Veľkosť

Láskavo Upozornenie: Ak si nie ste istí, veľkosť zvoliť ,môžete nás kontaktovať pred vykonaním objednávky

O Zásielke

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Pošleme na položky asap akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Nemôžeme Zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Záruka A Údržba

Kupujúci môže požiadať o náhradný do 7 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

O Nás

O Spätnú Väzbu

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 25cm x 5cm (11.81in x 9.84in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Shapewear Pás Cinchers
Pohlavie ženy, muži
Miesto Pôvodu Fujian, Čína (Pevninská Časť))
Veľkoobchod Prijať
Štýl Spandex Polyster Pás Cincher
Veľkosť S, M, L, XL, XXL, XXXL
Číslo Modelu Šesť tisíc tristo osemdesiat deväť
Textílie Typ Broadcloth
Materiál Spandex Polyster
Farba pre latexový korzet Čierna Béžová
Drop ship Áno
Veľkosť Žien Korzet S M L XL XXL 3XL
Hrúbka Štandard
Položka Druh Frézovanie
Kontrolná Úroveň Firmu
Názov Značky FeelinGirl
Dekorácie Duté Sa

Napísať recenziu

Letné Orgán Obrážačka Ženy Shapewear Ocele Vykostené Bruško Pletenca Pás tréner Cincher Korzet Popôrodná Chudnutie Corselet-89A0

Letné Orgán Obrážačka Ženy Shapewear Ocele Vykostené Bruško Pletenca Pás tréner Cincher Korzet Popôrodná Chudnutie Corselet-89A0

Súvisiace