Novinka Výpredaj! (100ks/lot) 12 MM okrúhle sklenené Cabochons-Dištančné-zmiešané motýľ vzory cabochons pre DIY Náramky

(100ks/lot) 12 MM okrúhle sklenené Cabochons-Dištančné-zmiešané motýľ vzory cabochons pre DIY Náramky

Nový produkt

€6.10

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: sklo rúra, motýľ stenu, sklo pozadia, Lacné sklo rúra, Vysoká Kvalita motýľ stenu, Čína sklo pozadia Dodávateľov.

Cabochons Veľkosť: 12 MM Farba: sortim,bude viac ako 20 druhov farieb, dizajn.. (nedá sa vybrať konkrétny farba,pls Poznamenať, to) Štýl: motýľ vzory zmiešané..Kolo Použitie: Jewel zistenie, zdobenie,scrapbooking,papier plavidlá Package: celkom 100 ks za veľa (sú dodávané von randamly zmiešané,takže nemôže rovnaké množstvo pre každý dizajn) Dôležité upozornenie Pls byť voľne ma Kontaktovať pre potvrdenie Objednávky na všetky detaily, ak budete potrebovať! Naše platby

Escrow Vaša otázka

Pls nebojte sa o vlastné clearrance poplatok,budeme známky Hodnotu Okolo 20USD,tak si len daktyl na pozemok sa nič robiť !!! Naše prepravné 1)Ak vaša objednávka viac ako 2 kg,sme možno vyberte EMS alebo iné rýchlejšie doprava spôsoby, ako na lodi zadarmo!!!

2) Sľúbil loď od Dverí k dverám

3)Delievry čase, zvyčajne o 7-15days do Ázie,asi 20-60days ostatným,je to na vaše miesto určenia a prepravné spôsobom. Naše severice 1)Budeme loď von čo najskôr, v rámci 1-7 dní po prijatú platbu;

2)Náš Sľub Vráti:Návrat akéhokoľvek výrobku, dokonca aj tie, v perfektnom stave. Kupujúci zaplatí spiatočnou adresou; 3) Sme profesionálne factory,ak potrebujete vlastné niektoré etikete výrobkov pre veľké objednávky,ktoré budú vítaní za super cenu.pls správa pre nás, ak budete potrebovať .

Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky množstvo (100 ks/lot)
Položka cabochons
Číslo Modelu C009
Materiál Sklo
Veľkosť 12mm
Vzor Motýľ

Napísať recenziu

(100ks/lot) 12 MM okrúhle sklenené Cabochons-Dištančné-zmiešané motýľ vzory cabochons pre DIY Náramky

(100ks/lot) 12 MM okrúhle sklenené Cabochons-Dištančné-zmiešané motýľ vzory cabochons pre DIY Náramky

Súvisiace