Novinka Výpredaj! 10 Ks/veľa Mini Suchý Vymazať Značku Tabuľa Marker Pero s Mini Kefa

10 Ks/veľa Mini Suchý Vymazať Značku Tabuľa Marker Pero s Mini Kefa

Nový produkt

€1.64

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: tabuľa marker pero, suché stieracie značky, Tabuľa Značku, Lacné tabuľa marker pero, Vysoko Kvalitné suché stieracie značky, Čína tabuľa značku Dodávateľov.

Názov produktu:10 ks/veľa Suché Vymazať Značku Tabuľa Marker Pero s Kefou SKU číslo: BBB00001 Množstvo Produktu: 10 perá/veľa, 50 perá/pack, 3000 perá/kartón farby: červená,modrá, čierna Funkcia Produktu: pero s kefou Doprava upozornenie: na všetky spôsoby dopravy môžu byť sledované na webových stránkach. V záujme doprava výrobkov na klienta ako skoro, ako je to možné, uveďte prosím správnu a úplnú poštovú adresu, na predávajúceho.

Dodacia lehota: čas Príchodu na väčšine krajín sú o 15~45 dní, podľa spôsobov dopravy a vzdialenosť. Predaj obchodné Podmienky 1), obráťte sa na predajcu v angličtine, ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti cuased na vás. 2)Komunikácia je dôležitá. Prosím, kontaktujte nás pre všetky problémy a riešenia. Sľubujeme, odpovieme vám do 24 pracovných hodín. 3) Pracovný čas:09:00-18:00 , HongKong čas. Od pondelka do soboty. Platobné Podmienky & Podmienky 1)Predávajúci akceptuje platobné metódy poskytovať len www.i-pneumatiky.sk Escrow.Ďakujeme! Doprava/Poštové Podmienky 1) Výrobky kúpil klient bude odoslaný na klienta zo skladu v Číne v lehote 7 pracovných dní, po zaplatení je venovaná predávajúceho strane. 2) Predávajúci NEBUDE držať zodpovednosť za akékoľvek straty alebo poškodenia po zverejnení produkty. 3)Predávajúci NIE je zodpovedný za Dovozné clá, dane a poplatky, ktoré nie sú zahrnuté v cene produktu alebo poplatky za dopravu. 4) dodacia lehota:na Väčšine krajín sú o 15~45 dní, v závislosti na spôsoby dopravy. Návrat & Náhradné Termíny a Podmienky 1) Kupujúci môže vrátiť výrobok v pôvodnom balení do 7 dní po obdržaní to, ak kupujúci nie je spokojný s ním.Predávajúci vám vrátime alebo poslať nahradenie, aby ste v lehote 5 pracovných dní po výrobok je prijaté predávajúcim. 2) Predávajúci nie je zodpovedný za poštovné vrátenie tovaru. 3)Prosím, láskavo kontaktujte nás ak chcete vyriešiť problém, ak výrobok má všetky kvality vydať pred odchodom spätnú väzbu alebo súbor sporu.

Veľkosť Balenia 13cm x 14cm x 6cm (5.12in x 5.51in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 0.08kg (0.18lb.)
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Atramentová Náplň Typ Nie Je Uplatňované
Farby Červená, Čierna, Modrá
farba 10 PC ČERVENÁ, 10 PC MODRÁ, 10 PC, ČIERNE
Hĺbka 10 perá/veľa
Balenie Plastová taška
Číslo Modelu BBB00001
Dual-side Písanie No
Veľkosť 13cmX11cm
Písanie Médium Tabuľa

Napísať recenziu

10 Ks/veľa Mini Suchý Vymazať Značku Tabuľa Marker Pero s Mini Kefa

10 Ks/veľa Mini Suchý Vymazať Značku Tabuľa Marker Pero s Mini Kefa

Súvisiace