Novinka Výpredaj! 31.8 mm, Cyklistické počítače Držiak na Riadidlá Červená Mount Držiak + Chrániť Gumový Kryt puzdro pre Garmin GPS edge 510 Muti Farba

31.8 mm, Cyklistické počítače Držiak na Riadidlá Červená Mount Držiak + Chrániť Gumový Kryt puzdro pre Garmin GPS edge 510 Muti Farba

Nový produkt

€5.20

-17%

€6.34

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: puzdro pre garmin, Prípad, prípad prípade, Lacné prípade pre garmin, Vysoko Kvalitné puzdro pre, Čína prípade prípade Dodávateľov.

Popis: Jednoduchá inštalácia rýchlo, jednoducho a bezpečne na každej 31.8 mm bar povrch., ľahký. Kompatibilné s počítačmi, s 1/4 zase twist lock rozhranie a 31,8 mm bar povrch, ktorý je Optimalizovaný na MTB, ale môžu byť použité s cestné bicykle (31.8 mm) , Kompatibilný s Garmin 200, 500, 510, 800, 810, 1000. Hmotnosť: 17 g Materiál: Sklo nylonových Výhoda: Mount môžete použiť s GPS v gumené prípad. Naše položky prináša nekomplikované počítač mount, ktorý je ľahko nainštalovať, ľahký, a predovšetkým, vibráciám a slip-zadarmo. Len 20 gramov, s jedným torx T25 skrutka, flexibilné montážne spona, a 1/4 twist mount nainštaluje rýchlo, jednoducho a bezpečne na každej 31.8 mm bar povrchu. Na QuickView Počítač Pripojiť aj funkcie centrum-offset dizajn, takže počítač môže byť umiestnený priamo v prednej časti stonky, alebo otočiť do polohy počítač pred bar pre MTB alebo Cyklokros použitie. Skvele spolupracuje so svojimi Quarq power meter! Gumené Prípade Funkcie:

Prípade, Montáž Na: Edge 510

Prípad Materiál: Silikónového Kaučuku

Prípade Funtion: Zabrániť, aby sa vaša GPS od špiny a blata.

Screen Protector Funkcie:

Úplne nové, Clear Screen Protector, Prichádza s čistiacou handričkou

Bez vody je potrebné, trvá 5-10 minút nainštalovať

Pre-cut zápas obrazovke tvar, Kryt full LCD sklom

Anti-Scratch, Štít a ochranu obrazovky pred nežiaducim škrabance

Anti-UV, filtrovať a 99% UV svetla z obrazovky odráža pre vaše oči

Zníženie-Odlesky, pomáhajú minimalizovať nepríjemné povrchu pohľadom pod jasné svetlá

Nie je v rozpore s dotykovým displejom. Vynikajúce rozpoznávanie znakov

Jednoduchá inštalácia, Self-lepenie, nezanecháva žiadne lepkavé zvyšky po odstránené!

Ak chcete odstrániť, len kôra jeden z rohu a pomaly pokračovať.

Screen Protector Špecifikácia:

Materiel: Jasné, 3-vrstvy PET film

Povrch: Hladký, nie cíti kaučukovitý

Hrúbka: 0.12 mm (ekvivalent normálna tlač papier)

Veľkosť & Fit : Pre-cut, presné VYBAVENÉ modelu do zoznamu len hlava.

Package: Každú objednávku sa dodáva s jedným čistiace tkaniny a montážny návod

Balík obsahuje: 1* Gumené puzdro pre edge 510 1* 31.8 mm Mount pre GPS edge 510 1* 3ks screen protector pre edge 510 1* Nerezové skrutky Torx 1* Skrutkovač GPS je len na ukážku a NIE je súčasťou predaja.

DOPRAVA

Máme loď v dvoch podniky deň.

Spojené Štáty balíčky budú odoslané prostredníctvom ePacket Prvej Triedy Mail, a my vám poskytneme zadarmo a sledovať poštovného pre väčšinu NÁS objednávky s výnimkou niektorých nízkou hodnotou položky.

Iných medzinárodných balíkov budú odoslané prostredníctvom Čína Príspevok First Class International Mail. Väčšina balík bude sledovať, ale niektoré budú sledovať, keď balíky, ktoré sú v Číne, ale bez sledovania informácie môžu byť poskytnuté raz položky opustiť Čínu.

Väčšina balíky bude doručený do 2 týždňov, ale môže to trvať tak dlho, ako 6 týždňov pre internatinoal balíky, ktoré má byť dodané. Od poisťovne od nás požaduje čakať 50 dní, aby sme vám mohli oznámiť balík stratu, vyžadujeme od našich zákazníkov čakať rovnaký počet dní.

Prečítajte si viac informácií v hornej časti za prepravné poplatky.

Spätná VÄZBA

Mohli by sme oceniť 5-hviezdičkový pozitívna spätná väzba, hodnotenie a sľubujú rovnaký v vráti! Ak by ste sa cítili, že vaše produkty nie si zaslúži 5 hviezdičiek v jednej alebo viacerých kategórií, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom negatívne (1,2 alebo 3-hviezdičkový) spätná väzba. Vynaložíme maximálne úsilie, aby zabezpečili 100% satisfiction.

VEĽKOOBCHOD POLITIKY

Ak hľadáte pre hromadné nákupy,môžeme poskytnúť wholesales cena pre vás.Kontaktujte nás, ak máte záujem.

Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.04kg (0.09lb.)
Druh Vybavené Prípade
Kompatibilné Značky pre Garmin
Funkcia Anti-knock
Funkcie Nechcete, aby vaše GPS od špiny a blata.
Dizajn Obyčajný
Názov Značky ickoy
Maloobchodnom Balení Áno

Napísať recenziu

31.8 mm, Cyklistické počítače Držiak na Riadidlá Červená Mount Držiak + Chrániť Gumový Kryt puzdro pre Garmin GPS edge 510 Muti Farba

31.8 mm, Cyklistické počítače Držiak na Riadidlá Červená Mount Držiak + Chrániť Gumový Kryt puzdro pre Garmin GPS edge 510 Muti Farba

Súvisiace