Novinka Výpredaj! Vintage Čínsky Meč Plne Ručné Qing Dynastie Kangxi Sabre Meč 45 cm Rukoväť Kráľa Nôž Vintage Domov Kovové Dekorácie

Vintage Čínsky Meč Plne Ručné Qing Dynastie Kangxi Sabre Meč 45 cm Rukoväť Kráľa Nôž Vintage Domov Kovové Dekorácie

Nový produkt

€109.61

-5%

€115.38

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: dekoratívne dekoratívne, dekoratívne domova, dekor ručné, Lacné dekoratívne dekoratívne, Kvalitné dekoračné domova, Čína dekor ručné Dodávateľov.

Čepeľ: Folde ocele Saya: ružové drevo/Hualee dreva scabbare Stav: Úplne nový Celková Dĺžka: 105 cm/41.3 palec

Rukoväť Dĺžka: 45 cm/17.7 palec

Čepeľ dĺžka: 50 cm/19.7 palcový Saya Dĺžka: 59 cm/23.2 palec Šírka: 3.6 cm-4.0 cm/1.4 palce-1.6 palcový Hrúbka: 0.7 cm/0.3 palcový Bo-Hi: Dvojité krvi-drážka

Meč Hmotnosť (s Saya): o 1946g Hmotnosť bez saya: 1300g Zložené oceľ materiál čepele, Tradičné, takže spôsobom. Názov tento meč je "Kangxi"šavol, rukoväť je oveľa dlhšie ako bežné meče, takže je ľahko prinútiť čepeľ. saje a rukoväť sú vyrobené z ružové drevo, a na saya a rukoväť, tam sú zvieratá zdobených na tie, aby meč pekne vyzerajúce a v pohode. Čepeľ meča bola postavená kováčne skladanie, vytvára vzhľad podobný stratil Damasku Oceľové skladacie technika. Tieto vrstvy vytvoriť odlišný vzor na povrchu lamiel. Guard sadne bez problémov viac saje hrdla.

Teplé Riadku 1. Vzhľadom na monitore počítača a samotná streľba jas a iných dôvodov, bude existovať určitý farebný rozdiel. Konečné farby nájdete na našej skutočnej tovaru. Prosím, vedeli to skôr, než si ho kúpiť. Ďakujeme ! 2. Obrázky sme sa ukázať, sú 100% Reálne Objekt na Fotografovanie . 3. Ako všetky naše meče sú plne ručné, 1`2 cm líši môže byť existoval. *Balenie obsahuje: 1.montované meč s saya (ale meč stojan nie je súčasťou dodávky) 2.meč taška (farba je odoslaný náhodné,zdarma ako darček, žiadna záruka, vrátenie alebo výmena)

1. Príprava Čas: potrebujeme 2`5 pracovných dní na prípravu meč, ak tam nie je prispôsobenie sa o to. Viac času bude potrebné, ak meč je prispôsobený.

2. Všetky meče budú odoslané prostredníctvom EMS. Toto je len poštovné spôsob, ktorý môže loď meče.

3. Kupujúci' Informácie-Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Avšak, niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Vezmite prosím na vedomie, že nie sme loď, na víkendy, alebo štátnych sviatkov.

Longquan je pôvodné miesto, z obľúbených meče a celadon (črep). Je známy doma i v zahraničí na výrobu Longquan meče. Na základe 2600 rokov'traditional meč kultúry Longquan, naša spoločnosť zdedené a vyvíjajú predkoch meč-kováčske remeslo, absorbuje zásluhy iných kolegov, a vybrať najlepší materiál na forge meče o viac ako 20 pracovných postupoch ako zatĺkať, odpratávanie, podanie, gravírovanie, ochladzovanie, leštenie, atď. To je slávny pre typické znaky "húževnatý a ostrá, pár tvrdosť hebkosť, ohrozujúce lesklé čepeľ, nádherné vzory a kovania"

Vďaka za vysoké očakávania a podporu od našich zákazníkov. Budeme nikdy sklamať akýkoľvek meč-milenca a našich zákazníkov. Medzitým, snažíme sa, aby každý meč byť vynikajúci s obnoveným úsilím, čo dokonalosti viac ideálny, a splniť všetky zákazníci'satisfactions.

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd , 5 hviezdy pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd , dáme vám $3 ZĽAVU pri ďalšej objednávke. 2. Ak nie ste spokojní s našimi porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba . Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás. 3. Prosím, napíšte nám pred odchodom negatívnu spätnú väzbu alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste. Komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy. Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu z Shinside, môžete sa vrátiť. Žiadosť: 1. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 2. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci.

Hmotnosť Balenia 2.0kg (4.41lb.)
Veľkosť Balenia 111cm x 11cm x 11cm (43.70in x 4.33in x 4.33in)
Typ Jednotky kus
Názov Značky SHI-JIAN
Materiál kov
Použitie Domáce dekorácie zobrazenie/cosplay
Čepeľ Materiál Zložené ocele
Číslo Modelu FCG0036B
Saya Rosewood
Kovanie Techonology Plne ručné
Regionálne Funkcie Čína
Ostrosť nabrúsené
Tému Športové
Štýl Ľudové Umenie
Meč typu Čínsky meč

Napísať recenziu

Vintage Čínsky Meč Plne Ručné Qing Dynastie Kangxi Sabre Meč 45 cm Rukoväť Kráľa Nôž Vintage Domov Kovové Dekorácie

Vintage Čínsky Meč Plne Ručné Qing Dynastie Kangxi Sabre Meč 45 cm Rukoväť Kráľa Nôž Vintage Domov Kovové Dekorácie

Súvisiace