Novinka Výpredaj! APM 2.6 riadenie letu HMC5983 vysokou presnosťou senzor magnetického poľa teplotná kompenzácia magnetoresistive kompas

APM 2.6 riadenie letu HMC5983 vysokou presnosťou senzor magnetického poľa teplotná kompenzácia magnetoresistive kompas

Nový produkt

€10.71

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: magnetický kompas, kompas senzor, kompas apm, Lacné magnetický kompas, Vysoká Kvalita kompas senzor, Čína kompas apm Dodávateľov.

Model: CJMCU-117

APM 2.6 riadenie letu HMC5983 vysokou presnosťou senzor magnetického poľa magnetoresistive kompas

S teplotná kompenzácia

Modul používa fialová ťažké zlaté remeslo vysokej kvality

APM 2.6 riadenie letu externé vysoko presné magnetometrické kompas kompas senzor

Plug and play s inštalácii pevného otvor na uľahčenie inštalácie

Nasledujúce pokyny sú len pre referenčné účely:

Externý magnetometrické s APM Pomocou 2.5

Ak ste\\'re problémy s magnetickým hluk ovplyvňuje váš kompas palubný APM 2.5 rada si môže chcete prepnúť na externý kompas, ktorý možno namontovať ďalej od zdrojov hluku, ako sú motory. Tu\\ \ 's ako: Pokyny Krok za krokom

1) Nákup Magnetometrické breakout rada HMC5883LMake na 3DR dosky. Určite je nastavený na použitie 3.3 volt (APM I2C port používa 2.5 s 3.3 voltov, nie 5 voltov Budete musieť). Upraviť 3DR rada, pretože to je dodávané z 3DR s 5-voltové jumper nastaviť, ako je uvedené nižšie.

2) Na nižšie uvedený obrázok rez, jumper Hľadá stopy v strede APM dosky. To vypne SDA linky na palube s vnútornou magnetometrické omietok, to inertný.

3) APM 2,5 konektor potrebuje pin 4 DF13 konektor I2C ako Jeden thisOff jeden a Rezané pásy a cínu štyroch vodičov.

4) Pripojenie DF13 s drôty na \\'4 kompas breakout dosky. Upozorňujeme, že káble nebudú jeden na jedného. Kód Pin na DF13 konektor nebude 1 prejdite na pin 1 kompasu dosky. Štandardné 3DR kábel má jeden červený drôt a tri čierne drôty. Nahradiť vaše drôt farby spôsobom. Spájky vodiče a dopĺňa takto: Vodič Červeného Konci konektor (+3,3 v) ide na VCC alebo +3.3 v pad na kompas rada pozrite si štítky na palube pre umiestnenie Toto je drôt najbližšie k vnútra na APM 2.5 dosky. Vedľa červený drôt Drôt (SCL) do SCL pad ide kompas predstavenstva. Vedľa drôt vedľa červený drôt Drôt (ide) na SDA pad na kompas dosky. SDA Drôtu na konci konektor Black (zem) ak ide zem pad na kompas dosky. Toto je drôt najbližšie k okraju APM 2.5 dosky.

5) Vrch kompasu doska na hornej dosky vášho quad. Obojstranné penové pásky funguje dobre na to. Orientácia rada veciach. Na obrázku nižšie, sme\\ " som namontované dosky komponentov až s kolíkmi dopredu Upozorňujeme, ktoré smere. Mount rady, sa budú musieť upraviť - vám softvér s touto orientáciou, ako je vysvetlené v nasledujúcom kroku.

6) Úpravu, zostaviť a načítať softvér pre váš kompas správnej orientácie. Musíte byť schopný načítať softvér z Arduino IDE na dokončenie tohto kroku. V "APM_Config.h" nájdete okomentované mimo výpoveď ako:

MAG_ORIENTATION AP_COMPASS_COMPOENTS_DOWN_PINS_FORWARD //#define

Orientácia Na obrázku vyššie, napríklad by ste pridať nasledujúce vyhlásenie tesne pod okomentované mimo vyhlásenie nad takto:.

MAG_ORIENTATION AP_COMPASS_COMPONENTS_UP_PINS_FORWARD #define

Môžete nájsť zoznam všetkých možných smerovanie na MAG_ORIENTATION vlajky v AP_Compass_HMC5843.h knižnice vrátane usmernenia pre 3DR a Sparkfun dosky..

7) Toto je, Ak prvé načítanie softvéru z vášho IDE skontrolujte, či je nasledujúce tvrdenie je uncommented:

CONFIG_APM_HARDWARE APM_HARDWARE_APM2 #define

8) Zostavenie a Odovzdanie upravený softvér Uložiť

9) kompas rada Test a bavte lietanie s teraz stabilný kompas!

Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 13cm x 12cm x 5cm (5.12in x 4.72in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Stav NOVÉ
Napájacie Napätie Iné
Kompatibilné Značka/Model Žiadne
Druh Regulátor Napätia
Názov Značky BiNFUL

Napísať recenziu

APM 2.6 riadenie letu HMC5983 vysokou presnosťou senzor magnetického poľa teplotná kompenzácia magnetoresistive kompas

APM 2.6 riadenie letu HMC5983 vysokou presnosťou senzor magnetického poľa teplotná kompenzácia magnetoresistive kompas

Súvisiace