Novinka Výpredaj! Top Ponuky 11

Top Ponuky 11" Magic Arm Formuloval Trenie Rameno s Hot Shoe Úchyty pre DSLR Fotoaparát Plošinu, LCD Monitor, DV Monitor, LED Svetlo

Nový produkt

€11.25

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: arm formuloval, arm 11, magic arm, Lacné rameno formuloval, Vysoká Kvalita arm 11, Čína rameno magic Dodávateľov.

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami!

ROBUSTNÉ A ODOLNÉ-To je dobre opracované, kov, ktorý je vyrobený z PEVNÉHO ANODIZOVANÉHO hliníka, zliatiny, nebude to ľahké trpieť korózii alebo poškodeniu.

UNIVERZÁLNY MAGIC ARM - na Jednej strane má 1/4" skrutky pripojenie na Monitor, LED svetlo, alebo iné príslušenstvo. Druhá strana je hot shoe námestie mount, ktoré možno jednoducho namontovať do vášho Fotoaparátu DSLR. A tento hot shoe mount je odnímateľná, aby sa stala ďalšou 1/4" skrutky, takže oboch koncoch sú 1/4" skrutky, ktoré môžete pripojiť rôzne zariadenia.

JEDNODUCHÉ OVLÁDANIE-magické rameno s zamknutie ovládacích tlačidiel na vydanie alebo zväčšenie napätia, ktoré môže dať všetky pozície pohybu.To formuloval magic rameno s Dvoma 360 stupeň hladké guľkové hlavy zjednodušuje montáž, umiestnenie a nastavenie akékoľvek fotoaparát svietidiel a iných doplnkov.

ŠIROKO POUŽITIE - 11" Magic Arm Formuloval Trenie Rameno s Hot Shoe Pripojí je ideálny pre DSLR Fotoaparát Plošinu, LCD Monitor, DV Monitor, LED Svetlá, Flash Svetlá, Mikrofóny, DJI Osmo,Smart Phone a Viac

Dĺžka (Max.): cca. 296mm/11.7", Výška: cca. 60 mm/2.4", Max. Zaťaženie: do 2 kg

Farba: Čierna

Tento Magic Arm vám môže pomôcť ľahko pripojiť príslušenstvo pre váš fotoaparát alebo plošinu.

V ideálnom prípade používa na montáž monitor, LED osvetlenia, LCD monitor, zvuku a iných video príslušenstvo k vašej DSLR fotoaparát, HDSLR fotoaparát,železničnej rod alebo rameno namontujte plošinu.

1. Formuloval dizajn, jeden gombík(jeden uťahovanie skrutky) zámkov všetkých 3 kĺbov (dve lopty a jeden trenie).

Uvoľnite skrutku, presunúť všetky tri spoje do akejkoľvek pozícii budete chcieť

2. presná a odolná konštrukcia, nastaviteľný uhol a výšok.

3. 360 stupeň loptu hlavy ?" závit pre všestrannosť voľby.

4. Je to jednoduché, montáž, miesto a upraví na-kamera, osvetlenie a ďalšie príslušenstvo.

Zoznam Balíkov:

1 x 11 palcov Magic Arm

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby sa /- 1-3 cm.

Veľkosť Balenia 20cm x 7cm x 4cm (7.87in x 2.76in x 1.57in)
Hmotnosť Balenia 0.253kg (0.56lb.)
Typ Jednotky kus

Napísať recenziu

Top Ponuky 11

Top Ponuky 11" Magic Arm Formuloval Trenie Rameno s Hot Shoe Úchyty pre DSLR Fotoaparát Plošinu, LCD Monitor, DV Monitor, LED Svetlo

Súvisiace