Novinka Výpredaj! RCT 1/4

RCT 1/4" Stopkou Jazyk Groove Router Bit 2 ks Dreva Tenon Fréza Pre Wainscot Panel Drevených Podláh, Frézy

Nový produkt

€11.30

-50%

€23.06

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: groove router bit, Tenon Fréza, router bit, Lacné groove router bit, Vysoká Kvalita tenon fréza, Čína router bit Dodávateľov.

Funkcie: Pomocou pre Strih perfektne vybavené jazyk a groove kĺbov ideálny pre drevené podlahy, wainscot podhľadov a shaker štýl panelu dverí,drevených zárubní, drevených okenných rámov . Pomocou vysoko-frekvenčné zváracie technológie , Priemyselná kvalita router bitov . Pevná kalená oceľ orgánov s anti odplatu dizajn. Build-up & žiaruvzdorné Teflónovou vrstvou. Háčik & Šmykovej Uhly: Vysoká háku & šmykovej uhly povoliť Rezačky plátok hladko do zásob produkujú čistý, splinter zadarmo.

Informácie o produktoch: dostanete, čo si zaplatí. budeme sa snažiť, aby poskytla viac vysokú kvalitu tovaru kupujúcemu. Všetky výrobky sú skutočné popis v našom obchode, prosím, prečítajte si popis výrobku opatrne. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa produktu.Prosím zanechať odkaz pre nás.

O platby: Podpora kreditnej karty(RMB a Dolár),WebMoney(WM),TT,Západ Únie , Qiwi peňaženky, Boleto(Brazília), SOFORT Bankovníctva , Alipay , atď.

O zásielke: pošleme na objednávku do 3 dní, keď sme sa vaša platba. (Okrem dovolenku) DOPRAVA po celom SVETE. (S výnimkou niektorých Špeciálnych krajín a APO/francúzskej polynézie) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky, tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Zákaznícky servis: Po obdržaní zásielky.Ak existuje akékoľvek kvality problém, ihneď nás prosím kontaktujte. Pomôžeme vám ho vyriešiť. Ak ste spokojní s našimi výrobkami.Prosím, dajte nám dobrú spätnú väzbu. To je naša najväčšia povzbudenie.

Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Dizajn Anti-odplatu
Priemer Drieku 1/4''(6.35 mm)
Názov Značky RCT
Položka Jedna miliarda sedem sto jedenásť miliónov dvesto tridsať dva tisíc dvesto päťdesiat
Čepeľ zuba šírka 1/4''(6.35 mm)
Použiteľné materiály Spracovanie dreva,drevotriesky,MDF,umelý kameň,PVC,akryl,atď .
Package plastový box
Materiál Karbidu Zliatiny
Množstvo 2 ks
Stav Úplne Nové
Druh T-Slot Frézy
Povlak AlTiN
Číslo Modelu RCT-28
Celková dĺžka 2-1/4''/57.2 mm
Hmotnosť 200g
Priemer 1-1/8''(28.6 mm)

Napísať recenziu

RCT 1/4

RCT 1/4" Stopkou Jazyk Groove Router Bit 2 ks Dreva Tenon Fréza Pre Wainscot Panel Drevených Podláh, Frézy

Súvisiace