Novinka Výpredaj! Cukor Čipky Listy Silikónové Formy Fondant Cake Decoration Silikónové Čipky Mat Formy Darček

Cukor Čipky Listy Silikónové Formy Fondant Cake Decoration Silikónové Čipky Mat Formy Darček

Nový produkt

€1.40

-31%

€2.03

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: čipky mat, silikónové čipky mat, fondant cake zdobenie, Lacné čipky mat, Vysoko Kvalitné silikónové čipky mat, Čína fondant cake zdobenie Dodávateľov.

Poznámky :

Ak potrebujete kúpiť veľké množstvo, obráťte sa na nás, ako budete platiť, dáme vám o najlepšie zľavy. Keď vaša celková cena je viac ako 120 usd, budeme zaslať do express zadarmo, ako sú FedEx, Ups, DHL, EMS. Vlastnosti produktu: 1) silikónové formy materiál 100% potraviny-silikónu, FDA/LFGB normy; 2) non-stick, a uvoľnite ľahko, ľahko sa čistí, šetrné k životnému prostrediu, s nízkym obsahom uhlíka, môžu byť recyklované; 3) jednoduché, zdravie, prírodné antibiotikum, vysoká pevnosť a vysoká flexibilita, odolnosť voči korózii a adaptability; 4) ťažké poškodenia, praskania, trvanlivé, Super odolný voči extrémnym teplotám, teplota 230 stupňov, podchladenia masívne protivietor; 5) bezpečnosť, innocuity, bez zápachu, teplo rovnomerne. Silikónové formy, návod na použitie a bezpečnostné opatrenia: 1) nie je priamy kontakt s otvoreným plameňom alebo v blízkosti tepelných zdrojov (napr. hriankovač vykurovacie rúrky), sa odporúča, že keď budete piecť, plesní, umiestnené v rúre na strednej alebo hornej polohe, udržiavať odstup najmenej 5 cm s rúrkové vykurovacie telesá; 2) používať neutrálny prací prostriedok v umývačke riadu alebo v teplej vode s normálne umyť špongiou, čistenie formy hore nohami a čistiaci účinok je lepší; 3) Prosím, nepoužívajte mikrovlnná rúra Ostrý kľúče; 4) nemajú prístup k zbraň, alebo použitie oceľová vlna a iné ťažko čistí nástroje na čistenie; 5) po upečení je kompletný, odstrániť pečící, nečinnosti chladenie asi desať minút a potom uvoľnenie, lepšia; 6) správne používať spôsob, ako predĺžiť životnosť výrobku.

Zásielky:

1.Tovar bude odoslaný do 2 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2.Prosím, pozrite sa na svoju ADRESU opatrne pri spracovaní objednávky (ruskej kupujúci plz uistite sa, že názov je vaše celé meno) .

3.Zabezpečujeme dopravu zdarma:Čína Príspevok Air Mail.Ponúkame účtovať poštovné EMS,FedEx IP a DHL,príliš.

4.Čína Post Air Mail doprava zvyčajne trvá 15-35 pracovných dní.EMS a DHL trvá zvyčajne 5 až 10 pracovných dní.

5.Čas dodania závisí od určenia.V zriedkavých prípadoch,prísne vlastnej vôle, bude dodacia doba trochu dlhšia,prosím, buďte trpezliví.

Kontakt:

1.Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa.

2.Prosím, nechajte správu v živnostenskom Manager.

3.Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a my vám odpovieme vám hneď ako to bude možné.

4.Ak ste e-mail nás a nebudete počuť odpoveď, prosím e-mail opäť cez Sos systém ako niekedy naše mailové servery majú chyby.

5.Naše Aukcie Tím Podpory a Služieb Zákazníkom Tím, sú k dispozícii Od 9:00 -6:00 pondelok - Satur deň GMT+08:00 HongKong Čas.

Vrátenie Peňazí:

1.Poskytujeme 100% Záruku na všetky produkty, ktoré ponúkame na predaj. Prosím, kontaktujte nás do 7 dní) po prijatí, ak zistíte akýkoľvek problém s našimi výrobkami.Budeme odoslať zadarmo, alebo vrátiť platbu na vás.

2.Ak položka je chybné v 2 mesiace, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybný ty.

Spätná väzba:

1. Želáte, aby vaše pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek, ak ste spokojní s našimi výrobkami.

2.Necháme 5 hviezdičky pre našich zákazníkov po celý čas

3.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, budeme s vami spolupracovať na riešení problémov (Keď ste už vykonali spätnú väzbu, to nemôže byť modifikované už).

Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
Hmotnosť Balenia 0.08kg (0.18lb.)
Certifikácia CE / EÚ,CIQ,EHS,FDA,LFGB,SGS
Nemravný Obrázok No
farba náhodný
Funkcia Eco-Friendly,Zásobené
Číslo Modelu NOVÉ
Materiál Silikónové
Názov Značky FACEMILE
So Sexuálnym Podtextom No
Druh Tortu Nástroje
katalóg Pečenie Sady
Tortu Nástroje Typ Formy
typ 1 mydlo plesní

Napísať recenziu

Cukor Čipky Listy Silikónové Formy Fondant Cake Decoration Silikónové Čipky Mat Formy Darček

Cukor Čipky Listy Silikónové Formy Fondant Cake Decoration Silikónové Čipky Mat Formy Darček

Súvisiace