Novinka Výpredaj! 12S 480A Veľké Prúdu Distribučný Modul PNR pre Poľnohospodárstvo na Ochranu Rastlín Drone Multicopter UAV

12S 480A Veľké Prúdu Distribučný Modul PNR pre Poľnohospodárstvo na Ochranu Rastlín Drone Multicopter UAV

Nový produkt

€30.53

-5%

€32.14

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: Rozvod Energie, pnr drone, uav pre poľnohospodárstvo, Lacné rozvod energie, Vysoká Kvalita pnr drone, Čína uav pre poľnohospodárstvo Dodávateľov.

Použitie: štyri-rotor, šesť-rotora

Hmotnosť: 256g

Veľkosť: D150*16 mm

ESC Konektor: XT60

ESC signál linka: rearward

Napájanie: 2*6, 2*12s

XT90 je ESC napájanie rozhranie, napätie je 12S.

XT60 1 je 6S rezervného napájania, môže dať obyčajné riadenia letu napájanie, ale aj na iné zariadenie, na podporu 6S napájania.

XT60 2 je 12S rezervný výkon, tento okruh nie je možné použiť ako ESC napájanie rozhranie. Možno k nim pristupovať prostredníctvom step-down modulu alebo iného zariadenia, ktoré podporuje 12S napätie.

Nemôže byť vzhľadom na napájanie rozsah 3S-6S riadnym riadenia letu napájania, inak to bude horieť na kontrolu letu!!

Pri inštalácii pamätajte, že hroty šípov musí byť v súlade s hlavou.

ESC signál integrácie interface je rozdelený do prednej a zadnej; musieť vybrať podľa rôznych riadenia letu.

Podpora štyri osi a šesť-os dva modely, podľa rôznych modelov v súlade s identifikáciou vedenia.

Hlavný napájací kábel odporúčané zváracie AS150 konektor je rozdelený na pozitívne a negatívne celú cestu na ľavej a pravej strane a negatívne celú cestu, nemožno miešať.

1 .Naskenujte kód QR. 2 .pridať našom obchode do vášho obľúbeného obchodu, 3 . Podiel nášho obchodu Facebook,Twitter,VK,Pinterest,Google plus ect , 4 .Kontaktujte nás prostredníctvom správy alebo trademanager , pošlite nám snímku obrazovky,dostanete zadarmo darček od nás. 1. Doprava po celom svete. (S výnimkou niektorých krajín, ue apo / francúzskej polynézie) 2. Aktuálne spracované objednávky po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. Služby Tranzitný Čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať vaše objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu doručenia. Ak " položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude to považované za používať a nebude issuea vrátenie peňazí alebo výmenu za vás. Tam sú noexceptions! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. 3. Vrátime vám plnú výhernej sumy cenovej ponuky, na potvrdenie položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.i-pneumatiky.sk. Alebo, môžete si vybrať, aby nespadol. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt (y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. Obmedzená Záruka: 12 mesiacov Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a / alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodávajú so zárukou vrátenia peňazí. 2. Chybný tovar musí byť oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. Nie sme opraviť alebo vymeniť položky s uplynutou platnosťou záruky. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.i-pneumatiky.sk!

Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)
Veľkosť Balenia 25cm x 25cm x 8cm (9.84in x 9.84in x 3.15in)
Pre Typ Vozidla Lietadlá
Nástroj Dodávky Montované triedy
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení Batérie
Veľkosť 20*18*5cm
Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
Technické parametre Hodnota 2
Materiál kov
Číslo Modelu ZB-FDB02
Upgrade Diely/Príslušenstvo adaptér
RC Diely a Accs Konektory/Elektroinštalácie
Názov Značky Dreameagle
Štyri-Pohon kolesa Atribúty Montáž

Napísať recenziu

12S 480A Veľké Prúdu Distribučný Modul PNR pre Poľnohospodárstvo na Ochranu Rastlín Drone Multicopter UAV

12S 480A Veľké Prúdu Distribučný Modul PNR pre Poľnohospodárstvo na Ochranu Rastlín Drone Multicopter UAV

Súvisiace