Novinka Výpredaj! Pre MD-EOS Mount Adaptér Krúžok Minolta MD MC s sklenený Objektív pre CANON EOS 60D 650D 7D 600 D T4 T3 OBJEKTÍV fotoaparátu SPP

Pre MD-EOS Mount Adaptér Krúžok Minolta MD MC s sklenený Objektív pre CANON EOS 60D 650D 7D 600 D T4 T3 OBJEKTÍV fotoaparátu SPP

Nový produkt

€14.99

-35%

€23.07

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: md na eos, md eos, Adaptér Krúžok, Lacné md na eos, Vysoká Kvalita md eos, Čína adaptér krúžok Dodávateľov.

MD - pre EOS Mount Adaptér Krúžok Minolta MD MC s sklenený Objektív pre CANON EOS 60D 650D 7D 600 D T4 T3

Úvod

Adaptér pre Minolta MD Objektív PRE CANON Telo

Pomocou tohto adaptéra, môžete použiť Minolta MD mount manuálne zaostrenie objektívy Pre fotoaparáty canon.

To je tiež dokonale kompatibilné so všetkými digitálnych zrkadloviek canon.

Snímania s prioritou clony funguje na väčšine kamery, avšak pripravenú kompenzácia expozície môžu byť potrebné na niektorých fotoaparátoch.

Tento adaptér je 1:1 MAF/MD adaptér, avšak magnication skla, optiky na adaptér nie je presne 1:1.

Je schopný peform zaostrenie na nekonečno.

Úplne nové, nikdy nepoužíval

Vyrobené z kovu

farba : čierna

UPOZORNENIE:

Hoci objektív sa hodí fyzicky, automatické membrána, automatické zaostrovanie, alebo akékoľvek iné funkcie nebudú pracovať správne pri používaní tohto adaptéra.

V tomto prípade "stop-down mód" budú musieť byť použité pri meracích od objektívu nemá možnosť mať jeho clona pod kontrolou kamery tela. Môžete strieľať s manuálny režim alebo režim priority clony .

Obsahuje

Bajonet adaptér x1

Vhodný Na CANON EOS DSLR

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. 1.DOPRAVA PO CELOM SVETE.(S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Dodacia lehota: Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa andWE NEBUDE PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Tam areNO VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a váš príspevok. Budeme refundYOUR PLNÝ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,PO BOTHBuyer a Predávajúci zrušiť transakciu z www.i-pneumatiky.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.i-pneumatiky.sk! Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali immediatelyBEFOREyou nám neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Druh Objektív Adaptéry
Názov OEM
Krajina Výroby Čína
Objektív Montáž Minolta MD/MC,,/SR
Fotoaparát/Videokameru Montáž pre Canon EOS
Kaliber pre canon
Kompatibilné Značky CANON
Na Nosenie Fotoaparát
is Nesúvisiacich So Značkou/Generic
Názov Značky Foleto
Číslo Modelu MD-C

Napísať recenziu

Pre MD-EOS Mount Adaptér Krúžok Minolta MD MC s sklenený Objektív pre CANON EOS 60D 650D 7D 600 D T4 T3 OBJEKTÍV fotoaparátu SPP

Pre MD-EOS Mount Adaptér Krúžok Minolta MD MC s sklenený Objektív pre CANON EOS 60D 650D 7D 600 D T4 T3 OBJEKTÍV fotoaparátu SPP

Súvisiace