Novinka Výpredaj! RK080AWX13002/3-FPC-V1 AWXI30 M80/M82

RK080AWX13002/3-FPC-V1 AWXI30 M80/M82

Nový produkt

€28.28

-27%

€38.74

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: www.i-pneumatiky.sk, www.i-pneumatiky.sk, on-line nakupovanie, Automobilový priemysel, Telefóny A Príslušenstvo, Počítače A Elektronika, móda, Krása A Zdravie., Dom A Záhrada, Hračky A Športové, Svadby & Udalosti.

[o prihlásenie]

Všetky baby prešiel prísnej kontrole kvality, ale nemôže zaručiť, poškodenie plodu v dopravnom procese. Takže predtým, ako sa môžete prihlásiť svoje dieťa, sa Prosím informujte u logistickej spoločnosti personál. Ak dieťa nie je zápas, alebo dieťa poškodeného, prosím, prihláste sa a kontaktujte nás v čase . Prihlásiť, aby ste uznali, vzhľad, baby, nepoškodené, kompletné príslušenstvo, a v súlade s vašimi požiadavkami. Nie prijať výrobok po prevzatí výrobku farba, štýl, doplnky a iné otázky nie sú vrátené požiadavky. Vďaka za pochopenie

[inštalácia test]

Tento obchod - dotykový LCD displej výrobky po prijatí hostia prvýkrát v teste nie trhať ochranný film podľa predpoklade, stroj, vypnúť displej a potom zase na skúšku, inak zavádzací proces v procese zmeny obrazovka je ľahko burn out základnej dosky) ak je trhanie film line zrejmé, vrásky Vplyv dvoch predaj nepatrí do pôsobnosti vrátiť, príslušenstva nie sú uvedené v záručnom liste. Ak je vrátený tovar, prosím, milovať tovaru. No OK obrazovky bez poškodenia môžeme poskytnúť náhradné

- všetky naše baby sú nízke, predaj, dovoz z dieťa náhradnú dobu, opravy obdobie kupujúcim.

[hodnotenia]

- po ukončení transakcie, prosím, usporiadať test, baby, hneď ako je to možné, a (žiadna chyba v teste po dieťa) na Taobao včasné potvrdenie a hodnotenie, kladieme veľký dôraz na vaše právo dostať pochvalu; naše produkty sú malé, prosím, potvrďte na kvalitu produktu problémy v priebehu 3 dní po prevzatí tovaru potvrdiť príjem. Ďakujeme vám za pochopenie! Zákazníci, ktorí prijímajú tovar za viac ako 4 dni, nepovažuje sa, aby dali do záručnej a vrátil služby!

Prosím, dajte kupujúci nakupovanie dať objektívne a nestranné hodnotenie transakcie procesu alebo po prijatý tovar, ak máte nejaké sťažnosti a návrhy, musíme najprv prejsť list alebo telefónu alebo chcete kontaktovať jej vlastníka, majiteľa bude dať správne riešenie, prosím, uistite sa, že vyriešiť re hodnotenia, ďakujem moc! Nie je dôvod, pre chudobných, obchodu, neposkytne po-predajný servis! Raz brať, vyššie uvedené položky sú považované za súhlas!

[mail]

(1). Všeobecné obchode express doručenia: Yuantong express, ak existuje iný spôsob doručenia a majiteľ telefónu prosím collude s, I shop, aby sa ďalšie opatrenia na expresnej pošty, inak predvolené náhodné. .

(2). Dodacia lehota: vziať dodanie do 1 dní po zaplatení. Ráno normálne platby, potom dodávané v rovnaký deň alebo nasledujúci deň doručenia.

(3) vyjadriť v Hubei, Guangdong, Jiangši, všeobecné () 1-2 Dni prišiel v odľahlých oblastiach vo všeobecnosti vyjadriť 3-4 príchodom deň, fotografoval po musieť upraviť cenu, prosím, kontaktujte majiteľa a potom zaplatiť, naliehavé priateľmi môžete vybrať, SF zaplatiť .

Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 22cm x 22cm x 6cm (8.66in x 8.66in x 2.36in)
Typ Produktu LCD Tablet
Názov Značky lanjuu

Napísať recenziu

RK080AWX13002/3-FPC-V1 AWXI30 M80/M82

RK080AWX13002/3-FPC-V1 AWXI30 M80/M82

Súvisiace