Novinka Výpredaj! Queenwish Karbid Volfrámu Strieborný Leštený Svadobné Kapela MUŽOV DÁMSKE Zapojenie Svadobný Prsteň, Šperky

Queenwish Karbid Volfrámu Strieborný Leštený Svadobné Kapela MUŽOV DÁMSKE Zapojenie Svadobný Prsteň, Šperky

Nový produkt

€10.14

-27%

€14.08

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: Krúžok Šperky, Svadobné Kapela, svadobné kapela mužov, Lacné šperky krúžok, Vysoko Kvalitné svadobné kapela, Čína svadobné kapela mužov Dodávateľov.

Queenwish 6mm Biela Karbid Volfrámu Trvalé a Klasické Zapojenie Snubné Prstene Kapela Pohodlie, ktoré Zapadajú NÁM Veľkosť 5-12

1. Povrchová Úprava: Zrkadlo & Poľský Lesklý

* Biela Karbid Volfrámu Krúžok

* Kobaltu Zadarmo, Odolné Proti Poškriabaniu,Comfort Fit

* Šírka:2 mm,3 mm,4 mm,5 mm,6 mm,Hrúbka:2.3 mm(cca)

* Všetky volfrámu krúžky sú Kobaltu Zadarmo a Hypoalergénne & odolné proti poškriabaniu& Comfort Fit & Vysoká poľský Dizajn

* Klasické a Trvanlivé,Perfektný Darček pre Valentines Day/ Narodeniny/ Matka Deň/ Otec Deň/ Svadba/ Účasti / Výročie / Vianočné Darčeky, Šperky.

* Volfrámu je Nesmierne Ťažké,udržia Svoj Lesk Navždy.

* Darček zamatové puzdro a volfrámu krúžok cleaner Súčasťou Nákupu.

Tradícia desaťročia, biele krúžky jednoducho nemožno poraziť na elegancie a odolnosti. Možno sa hovorí sami, "tieto krúžky nie sú biela, sú sivý." Máte pravdu - premýšľajte o "biele zlato", Biela je najčistejšie popis úžasne nádherný, prírodné striebro-sivé farebné žiarovky krúžky, rovnako ako biele zlato sa používa na opis non-žlté zlato. To bol najobľúbenejší farba pre projekty od roku 1990 a nie je nikam. Nemôžete ísť zle výber z akýchkoľvek krásne prstene nižšie pre koniarov strane, ak to zostane navždy-viac.

Trvalá a classic, Pohodlné Nosenie, tento svadobný prsteň je vyrobené v Bielej Karbid Volfrámu s Vysokým poľských a Zrkadlový Povrch a opatrenia 6 mm v pásme o šírke.

Prítomné osoby ste zamilovaný tento úžasný prsteň, zatiaľ čo s kľud, ktoré sú na sebe vysokú kvalitu kus! Každý krúžok je profesionálne ručné remeselnícky z ťažkej váhe volfrámu a ručne leštené, zaistenie najvyššej kvality spracovania. Volfrám je vysoko odolné proti poškriabaniu a štyri krát tvrdší ako titán. Tento prsteň je 8 mm, šírka a funkcie "comfort fit", takže užívateľ nebude musieť vysporiadať s dráždivý pocit, že väčšina krúžky dať.

Prítomné osoby ste zamilovaný tento úžasný prsteň, zatiaľ čo s kľud, ktoré sú na sebe vysokú kvalitu kus! Každý krúžok je profesionálne ručné remeselnícky z ťažkej váhe volfrámu a ručne leštené, zaistenie najvyššej kvality spracovania. Volfrám je vysoko odolné proti poškriabaniu a štyri krát tvrdší ako titán.Tento prsteň je 6 mm/8 mm šírka a funkcie "comfort fit", takže užívateľ nebude musieť vysporiadať s dráždivý pocit, že väčšina krúžky dať. Každý krúžok je vyryté s "Karbid Volfrámu" logo na vnútorné a prichádza s lichotivým šperky zamatové puzdro.

1. Naše ceny nezahŕňajú žiadne Clo alebo Dane .

2. Môžeme prijať T/T a western union, najlepší spôsob je priamy on-line platby. môžete si vybrať sami.Ak chcete, aby ostatné platobné podmienky prosím, dajte nám vedieť predtým, keď ste objednávku.

3. Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby,adresa, psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

4. Všetky platby sa očakáva, že do 7 dní po ukončení aukcie je zatvorené. všetky non-zaplatiť uchádzači budú hlásené na www.i-pneumatiky.sk a získať neplatené varovanie z www.i-pneumatiky.sk.

1. Máme loď na celom svete.

2. Budeme loď vašej objednávky do 1-3 pracovných dní po platby vymazané.

1. Všetky naše výrobky boli označené a balené v dobrom stave. ak položka je chybný, prosím, informujte nás do 7 dní po prijatí položky, sme nahradí nový alebo vrátenie peňazí v prípade, výdaj zo skladu (poštovné, poistenie a manipulácia poplatky nie sú vratná).

2. Kupujúci majú platiť pre vrátenie nákladov a budeme platiť náklady na preposielanie.

3. Návrat položky zahŕňajú originálne balenie a príslušenstvo.

4. Prosím, pridať kus papiera písomné vaše www.i-pneumatiky.sk ID spolu s vrátené položky tak, aby sme mohli spracovať výmena/vrátenie spôsobom.

1. Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky,nám dať päť hviezd, ak ste spokojní pre nás, prosím.

2. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne

pozývame vás na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. bude to len vás 1minute, ale to som minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3. Prosím, kontaktujte nás pred spory alebo odchode žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. ďakujeme za pochopenie!

Veľkosť Balenia 6cm x 6cm x 5cm (2.36in x 2.36in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Typ Jednotky kus
Príležitosti Angažovanosť/sľub/Výročie/snubný prsteň
manželka darčeky Strieborné Šperky
Číslo Modelu QWTURA-6301
Jemné alebo Módne móda
Materiál kov
Funkcia Žiadne
manželstvo prstene pre ženy a mužov valentín darčeky pre jej
dámske zásnubné prstene Promise Ring
Pohlavie Unisex
svadobné šperky svadobné darčeky pre pár
mincový striebro krúžok nezvyčajné darčeky pre mužov
Tvar\vzor Kolo
Veľkosť Prsteňa 5, 5.5, 6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5, 11, 11.5, 12
Povrch Šírka 2 mm,3 mm,5 mm,6 mm,4 mm,8 mm
Štýl Trendy
Krúžky Typ Snubné Prstene
Nastavenie Typu Žiadne
pánske svadobné kapely výročie kapely
Kovové Farby 6 mm šírka, 5mm šírka, 4 mm šírka 3 mm šírka, 2mm šírka
Kovy Typ Karbid Volfrámu
Kompatibilita Žiadne
Položka Druh Krúžky
Zásnubné Prstene sľub prstene pre mužov
Názov Značky Queenwish
výročie krúžky claddagh krúžky

Napísať recenziu

Queenwish Karbid Volfrámu Strieborný Leštený Svadobné Kapela MUŽOV DÁMSKE Zapojenie Svadobný Prsteň, Šperky

Queenwish Karbid Volfrámu Strieborný Leštený Svadobné Kapela MUŽOV DÁMSKE Zapojenie Svadobný Prsteň, Šperky

Súvisiace