Novinka Výpredaj! 2018 Nový Roztomilý Kiki je dodacej Služby, Bábiky Kiki Japonskej animácie Akcie Obrázok Pre Keyrings Kľúčové Reťaze Držiak na Kabelku Taška

2018 Nový Roztomilý Kiki je dodacej Služby, Bábiky Kiki Japonskej animácie Akcie Obrázok Pre Keyrings Kľúčové Reťaze Držiak na Kabelku Taška

Nový produkt

€4.69

-5%

€4.94

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: akcia obrázok, animes akcie obrázok, kiki's dodávky, Lacné akcie obrázok, Vysoká Kvalita hd akcie obrázok, Čína kiki's dodaním Dodávateľov.

2017 Nový Roztomilý Kiki je dodacej Služby, Bábiky Kiki Japonský animiation Akcie Obrázok

Dobrý deň! Vitajte v našom obchode! Kvalita je prvá s najlepšie služby. zákazníci všetky sú naši priatelia. Svieži dizajn,100% Zbrusu Nový,vysoká kvalita!

Položky:je To JEDEN Súbor 1pcs Kiki (Kiki je dodacej Služby) číselné Údaje Len.

Darčeky: 1 k ey reťaz + 1 s m všetky ll Stav:Zbrusu Nový Materiál:PVC Plast Veľkosť: Cca 5,5 CM (H) Balík obsahuje: 4 ks akčné figúrky je 2-3% rozdiel podľa ručné meranie. prosím, skontrolujte meranie graf starostlivo pred zakúpením položky. 1 palec = 2.54 cm vezmite Prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja. Odporúčaný vek: 3 roky+ 100% Kvalita Zaručená Použiť pre:Hrať hru,Zber, Chladnička magents ako Dekorácia. Najlepší Darček Pre Vás :)

Return 1. Ak nie ste spokojní s našimi položky, návrat je prijatá do 7 pracovných dní po obdržaní. 2. Ak je položka, ktorú dostal, je chybný alebo nesprávne položku, bude lepšie, ak môžete fotografovať pomôcť nám potvrdzuje, že. 3. Návrat expedičný poplatok musí byť uhradený kupujúcim. 4. Po tom, ako vrátenej položky, vrátime vám peniaze spätná Väzba 1. Sme tak hrdí na to, získa oveľa viac postive ohlasy od našich zákazníkov. Ste spokojnosť je pre nás veľmi dôležité. 2. Ak nie ste spokojní s našimi položky alebo máte akékoľvek obavy, po ich obdržaní, takže negatívnu spätnú väzbu alebo nízkym hodnotením nemôže pomôcť von. PROSÍM KONTAKTUJTE NÁS PRE RIEŠENIE. Garantujeme vašu 100% spokojnosť. Platba 1. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2. Všetky platby musia byť ukončené do 3 dní po zadať objednávku. 3. www.i-pneumatiky.sk len uvoľnenie platby dodávateľovi po potvrdení dodanie vášho tovaru. 4. Ak neviete, ako platiť? navštívte, prosím, odkaz pomôcť. Doprava 1. Všetky položky bude odoslaná do 7 - 10 pracovných dní po prijatí platby (okrem soboty a nedele). 2. My len loď na potvrdil, adresu, ktorú ste. Ak potrebujete zmeniť adresu, prosím povedzte nám bezprostredne pred platba vykonaná. a. Nebudeme brať zodpovednosť za položka straty v dôsledku nesprávnej adresy odchodom na www.i-pneumatiky.sk. b. Vyplňte, prosím, v príjemcu, úplný názov v poradí, v dôsledku novej politiky ruskej colnej, inak by ste pravdepodobne nebude prijímať package konečne. 3. Nie sme zodpovední za dodatočné poplatky ako napríklad dovozné poplatky, dane, clá, DPH a daní, ktoré možno budete musieť zaplatiť, ak váš položka príde vo vašej krajine. 4. Položka Umiestnenie je v Číne. Medzinárodná doprava bude trvať dlhší čas, ako je tuzemsko, a prepravy, môžu byť omeškané, a. pretože plošiny spoločnosti, miestne zvyky/povinnosti a niektoré iné neistoty (sviatky, udalosti). b. Ak nechcete dostávať vášho nákupu v čase, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. 5. Podporujeme prepravu spoločnosťou UPS , DHL, EMS, FEDEX, ak budete potrebovať tieto spôsoby a tiež, ak máte nejaké otázky o prepravné náklady, ktoré tieto ,prosím, neváhajte nás kontaktovať. 6. nie sme zodpovední za oneskorenie spôsobené colnými oddelenie vo vašej krajine, ale budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. Kontaktujte Nás 1. Ak máte akékoľvek otázky, nás prosím kontaktujte prostredníctvom www.i-pneumatiky.sk správu alebo E-mail, budeme odpovedať svoju správu do 48 hodín. 2. Sľubujeme, že sme vždy vyriešiť všetky problémy za vás. Vaša Satisfication je naším cieľom. Ďakujeme!

Poznámka:

1. Pretože rôzne metódy merania alebo textílie pružnosť a iné problémy, tak tam môže byť 0.1-0.5 palcový chyba.

2. Vezmite prosím na vedomie, pretože svetlo ožiareniu alebo obrazovky počítača rozdiel, takže sa nemôžem zaručiť, fotografie a skutočná farba je 100% isté.

3. Ak potrebujete logistiky sledovanie informácie, prosím, zvoľte spôsob dopravy "Čína Príspevok Registrované Air Mail", "Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus" neukazuje, logistika informácie. Vitajte, neváhajte a kontaktujte nás, Budeme sa snažiť!

4. Pretože Rusko sa po novej politiky o úplné meno , pls každý kupujúcemu ponúknuť vaše celé meno pred platíte v fakturačnej adresy . Ďakujeme za spoluprácu!

5. S cieľom zlepšiť spokojnosť zákazníkov v Rusku a Španielsko, a skrátiť čas doručenia, sme upgradovali logistický systém, zákazníkom v Rusku a Španielsko sa môže používať iba doporučene.

Hmotnosť Balenia 0.08kg (0.18lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Materiál PVC
Diaľkové Ovládanie No
Vekové Rozpätie Grownups,> 6 rokov
Položka Druh Model
Upozornenie > 6 rokov
Veľkosť <8cm,S
Stav V Sklade
Rozmery 5.5 cm
Bábky Typ Model
Vojak Príslušenstvo Vojak Hotový Výrobok
Verzia Druh Prvé Vydanie
Pohlavie Dievčatá
Komoditné Atribút Periférne zariadenia
Názov Značky AIBOULLY
Ukončenie Stupeň Hotové Výrobky
Tému Film a TV
Tým, Animácie Zdroj Japonsko
Mfg Poradové Číslo Model
Číslo Modelu 00

Napísať recenziu

2018 Nový Roztomilý Kiki je dodacej Služby, Bábiky Kiki Japonskej animácie Akcie Obrázok Pre Keyrings Kľúčové Reťaze Držiak na Kabelku Taška

2018 Nový Roztomilý Kiki je dodacej Služby, Bábiky Kiki Japonskej animácie Akcie Obrázok Pre Keyrings Kľúčové Reťaze Držiak na Kabelku Taška

Súvisiace