Novinka Výpredaj! Muž 350 mm Flexibilné Silikónové masáž Prostaty penis plug Uretrálne Zvuk sexuálne hračky pre človeka močovej trubice Stimulácia Uretrálne Dilatátory

Muž 350 mm Flexibilné Silikónové masáž Prostaty penis plug Uretrálne Zvuk sexuálne hračky pre človeka močovej trubice Stimulácia Uretrálne Dilatátory

Nový produkt

€4.62

-4%

€4.86

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: hračky pre mužov, sexuálne hračky pre mužov, masér penis, Lacné hračky pre mužov, Vysoko Kvalitný sex hračky pre mužov, Čína masér penis Dodávateľov.

Muž 350 mm Flexibilné Silikónové masáž Prostaty penis plug Uretrálne Zvuk sexuálne hračky pre človeka močovej trubice Stimulácia Uretrálne Dilatátory 1.Materiál :Lekárskeho silikónu 2.dlho :super dlhý 350 mm 3.Funkcie:Hladký povrch 4.package:diskrétne

Kroky na zavedenie:

A .Junior hráčov

Uretrálne katetrizácia spôsob, ako jeden a pol: ľahnite si na posteľ alebo kreslo, dolnej časti chrbta na paplón alebo vankúš, aby očiach sa pozrel na JJ je veľmi pohodlné a vhodné na prevádzku.

Musíte byť veľmi nadšený, v tejto chvíli, malý brat stáť už chcete ovládať, ale aj otvorené uretrálny otvorenie, mazivá, rovnako ako je to možné, do močovej trubice.

Ako môžete s rukou jemne kôra uretrálny otvorením, a potom vložte cievku/uretrálne blok na uretrálny otvorenie, pomaly, pomaly, vložená do neho.Po absolvovaní žaluďa penisu, ručne umiestnené katéter/uretrálne stene pomaly dole, ďalší ruka drží penis vstúpiť.

Pretože močovej trubice sám má určitú schopnosť prehĺtať, katéter bude veľmi poslušný,ak chcete zadať,

Aj keď je to trochu eyewinker stimulácia, ale bude viac tvrdý penis.Katéter/uretrálne zapojiť do penisu, sa budete cítiť hlbín penis plný impulz, keď nastavíte predkožky ejakulácia je veľmi úprimný, viac vzrušujúce.Prvýkrát alebo nováčik hrať dobre.

B: u hráča

Uretrálne katetrizácia spôsob 2: napriek tomu, že prvý impulz, ale osobne si myslím, že pokračuje lepšie hrať . v trochu bitové pomaly vedieť, premýšľať katétra do hlbokej močovej trubice sami s (prvý) odpor, to je, kto prišiel v prostaty, skúste trochu ťažké na ťah smerom nadol, hladko cez prostaty. Skutočné potešenie príde v tejto chvíli, výbuch neopísateľná radosť tvoril hlboko v penise, penis sa cíti, ako keby sa obrátil do ženskej vagíny, pretože tu citlivé nervové, takmer ako bude druh byť vložená a pošvy plnosti a spokojnosti, ste škubnutí a späť katétra má intenzívny pôžitok.

Takže hrať na chvíľu ďalej, cítil (druhý) odpor, a podbrušku vnútri krava konope vyrástol, pocit, že chcete močenie, katéter dosiahol zvierača močového mechúra je to miesto, cez zvierača močového mechúra po 2-3 cm nechcem zástrčku, pretože má len prísť do močového mechúra.

Jemne mieste uretrálne stenu, močovej trubice zapojenie do močovej trubice a von opakovane na stimuláciu prostaty a močového mechúra zvierača, penis by skok kohút vysoký, silný, žily stál bug out, žaluďa penisu zvýšil na fialová,

Masturbácia, pričom čerpanie močovej trubice steny vo vnútri a v kombinácii s viac vzrušujúce, nech vás nemôže niesť.Môžete tiež skúsiť otočiť, radosť bude stále silná, brucha nekontrolovateľná túžba mať biele semeno bude nasledovať močovej trubice stenu, súdiac podľa šialenom zhone.

Pretože močovej trubice mal uretrálne bloku, takže skôr než vysunutie chrlí von, a viac hrubšie ako zvyčajne, ejakulácia množstvo je veľké a silné kontrakcie, trvá dlho, radosť je pohodlnejšie, ako milovať sto krát.

Po ejakulácii uretrálny plug von, už udržal.Náhradné čas bude tiež spôsobujú občasné krívať a znecitlivenie pocit.

samozrejme, ak máte silné nevyhovujú, môže byť tiež v pohode znova.

Tento spôsob je jednoduchý ejakulácia, okamžité je veľmi blízko k 2 časový interval.Môžete ejakulácie znova a znova

UPOZORNENIE :

Dať nejaké mazivo, inak to bude bolieť, * (mazivo, absolútne nie je bolestivé, voda-rozpustný lubrikant je najlepšie)

Chcete viac piť prevarenú vodu micturition viac neskôr.

Tisíc nemám ísť v nie neochotne, tak nie je na škodu močovej trubice

Uistite sa, že pomaly rastú, dokončí predohra

Dodal, že najlepšie masturbácia ejakulácia.Pretože spermy môžeme masturbovať kvapaliny skončenie procesu v močovej trubice, zvýšenie bezpečnosti a ochrany zdravia.

Hmotnosť Balenia 0.06kg (0.13lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Názov Značky OUSSIRRO
Type1 Silikónové penis plug
Položka Druh Masturbators
Nemravný Obrázok No
So Sexuálnym Podtextom No
Názov položky uretrálne dilatátory
Veľkosť 350mm
farba cool čierne
Číslo Modelu Dlhé
Materiál Silikónové
Funkcia Mužský penis dilaotors/stimulácii penisu

Napísať recenziu

Muž 350 mm Flexibilné Silikónové masáž Prostaty penis plug Uretrálne Zvuk sexuálne hračky pre človeka močovej trubice Stimulácia Uretrálne Dilatátory

Muž 350 mm Flexibilné Silikónové masáž Prostaty penis plug Uretrálne Zvuk sexuálne hračky pre človeka močovej trubice Stimulácia Uretrálne Dilatátory

Súvisiace