Novinka Výpredaj! Klasické Krištáľový Luster Sviečka Osvetlenie Zariadenie Zlatý alebo Strieborný Lesk Crystal Visiace Lampy MD8861

Klasické Krištáľový Luster Sviečka Osvetlenie Zariadenie Zlatý alebo Strieborný Lesk Crystal Visiace Lampy MD8861

Nový produkt

€161.90

-27%

€222.54

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: svetlo cree, lampa rúry, osvetlenie plynová lampa, Lacné svetlo cree, Vysoká Kvalita lampa rúry, Čína osvetlenie, plynové lampy Dodávateľov.

Nižšie uvedené Produkty sú na sklade, sme mohli lode z 3 dni~

Nákup Poznámky

1. Pls dont nám zlé alebo neutrálne spätnú väzbu priamo, ako to je nič vyriešené za vás, ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pls nechajte nám správu a čakať na naše najlepšie riešenie.

2. Všetky balíky, ktoré sú kontrolované pred odoslaním, je v dobrom stave, ak ste dostali poškodený balík, pls dont prihlásiť a požiadať kuriéra vám škode, a potom nás kontaktujte, aby sme mohli nazrieť do neho a požadovať odškodnenie od kuriéra . Ak nechcete požiadať o škode, sme zvyknutý byť zodpovedný za všetky škody spôsobené kuriérom.

3. Pls dont open spor než sa obrátite na nás, po otvorení sporu, aliepxress tím sa zapojí v tomto prípade sa bude riešiť ju bez nášho potvrdenia, a nemôžu dať profesionálne riešenie pre vás, pretože vedia, že nič o svetelné pole. Veríme, že budete chcieť vyriešiť váš problém správne právo? Kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie.

4. Sme zvyknutý, dodávky po-predajný servis, aby osoba, ktorá sa otvorí spor, alebo dáva neutrálne alebo zlé spätnú väzbu, náhodne.

Naša spoločnosť sa špecializuje na export kvalitné osvetlenie, absolútne úprimný prevádzky.

1. Dovozné clá, dane a iné colné odbavenie poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady. Tieto sú kupujúceho zodpovednosti. Pls poraďte sa so svojím vlastný office zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred nákupom. By sme mohli vyhlásiť nižšiu hodnotu, pomôže vyhnúť sa niektorým dane podľa vašich požiadaviek.

2. Sme rozhodne spôsob dopravy pre všetkých ZADARMO DOPRAVA objednávky. Ak potrebujete určitý spôsob dopravy, pls nechajte nám správu pri zadávaní objednávky.

3. Našim cieľom je dodávať kvalitné výrobky ku každému zákazníkovi. Všetky naše výrobky sú testované, označené a balené v dobrom stave s správne náhradné diely. Ak položiek, ktoré ste obdržali, je chybný, pls kontaktujte nás okamžite, poskytneme vám najlepšie riešenie(odoslať náhrady alebo vrátenie peňazí)

4. Pls neotvárajte sporu alebo zápis zlé alebo neutrálny recenziu priamo bez akýchkoľvek kontaktovať. Máte našu tu slová: Všetky problémy možno riešiť tým, dobrá komunikácia, dúfame, že všetky naše klient môže spokojní s našimi výrobkami a služby. Ak máte nejaké problémy, o naše produkty alebo služby, najprv nás kontaktujte a my vám ideálne riešenie.

Kupujúci, ktorému miesto, aby sa považuje za súhlas s týmito vop.

5. MEEROSEE je priamo výrobcu , by sme mohli robiť nielen bežné svetlá ukázal, že na webovej stránke, ale tiež prispôsobiť osvetlenie podľa vašich špeciálnych požiadaviek. Vitajte, kontaktujte nás.

6. Pošlite nám správu , neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek, odpovieme vám do 24 hodín.

Klasické Krištáľový Luster Sviečka Osvetlenie Zariadenie Zlatý alebo Strieborný Lesk Crystal Visiace Lampy MD8861

Klasické 8 Zbraní Krištáľový Luster Sviečka Osvetlenie Zariadenie Zlatý alebo Strieborný Lesk Krištáľové Lampy MD8861 L8 D700mm H660mm Kategória: Lustre Prívesok Svetlá Štýl: Crystal, Luxusné Európska Značka: Meerosee Model Č.: MD8861 Materiál:K9 Crystal, Zliatiny Zinku, Železa Baldachýn Žiarovky: Žiarovky(teplá biela); LED žiarovky (studená biela alebo teplá biela) Žiarivka Base: E12 / E14 Počet Svetiel: 6/8 Žiarovka Zahrnuté, alebo Nie: Žiarovky NIE sú zahrnuté Vhodné Napätie: 110V-240V Farba: Zlato alebo Striebro pre váš Typ Inštalácie: Prívesok Základné Montáž je potrebné. Návod na použitie je súčasťou balenia. Záruka:3 roky cena je uvedený neobsahuje žiarovky, Ak potrebujete LED žiarovky, pls kontaktujte nás kúpiť.

Veľkosť kombináciu, ako je to uvedené nižšie:

D580 H600mm L6

D700 H660mm L8

Obrázok D700 H660mm L8

Obrázok D580 H600mm L6

Meerosee osvetlenie je profesionálny výrobca sa špecializuje na Výskum, Vývoj, dizajn, výroba a predaj Vnútorné Osvetlenie.

1. Kvalita výrobkov je zaručená. Sme priamy factory, zo surovín obstarávania, hardvér príslušenstvo spracovanie svetla, montáž, testovanie, všetky tieto výrobu postup je pod našou kontrolou úplne.

2. Služba je zaručená. Máme vlastnú továreň, pri nákupe tovaru z nás, bez ohľadu na to, škody spôsobené počas prepravy alebo inštaláciou otázky, naše po-predaj, zákaznícky servis a strojárska technológia by reagovať na váš problém, na prvý raz, aby vám pomohol vyriešiť nejaký problém úplne.

3.Vysoká Kvalita A Competitve Cenu. Sme priamy factory, tak tam je žiadne náklady sprostredkovateľa alebo tretej osoby, cena je len náklady na výrobu a zisk výrobcu.

4. Meerosee je zapísaná v mnohých krajinách, ako sú Čína, USA, Kanada, Japonsko a väčšina Európskych krajín. Naša značka je chránený podľa miestnych zákonov.

5. Našim cieľom je dodávať nákladovo efektívnych produktov a uistite sa, že budete mať príjemný zážitok z nakupovania tu.

1. Sme závislí na našich www.i-pneumatiky.sk povesť a spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

2. Ak máte radi naše položky, pls minútu, aby sa nám dať 5 hviezd spätnú väzbu . Vaše konanie je najväčšia moc, aby sa nám lepšie. Budeme robiť rovnaké pre vás.

3. Ak nie ste spokojní tu, pls kontaktujte nás a získajte riešenie, než sa rozhodnete opustiť neutrálne alebo negatívne spätné väzby, pls, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém pre vás, ďakujeme.

1. Prax: Odbornú továreň s 10-ročnou vnútorné osvetlenie vývozu skúsenosti.

2. 3-ročná záruka na všetky série výrobkov.

3. 100% dokonalú tesnosť (Bez náhrady za všetky zlomené časti)

Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 10.0kg (22.05lb.)
Číslo Modelu MD8861
Je Stmievateľné No
Zdroj Svetla Žiarovky
Položka Druh Lustre
Napätie 220V,110V,110-240V
Typ Inštalácie Semiflush Mount
Objímky E14-220V, E12-110V X L8
Aplikácia Obývacia Izba, Jedáleň, Spálňa, Reštaurácia
Materiál Telesa Crystal
Veľkosť D700mm(27.5 inch) H660mm(25.9 inch)
Certifikácia CCC
Odtieň Smer Dole
Štýl Klasický Luster Crytal
Zdroj Napájania AC
Základný Typ E14
Povrch žehlička
Odtieň Typ Shadeless
Názov Značky MEEROSEE
Je Žiarovky Zahrnuté No
farba Zlatá alebo Strieborná
Záruka 3 rokov
lamparas listry de cristal
Funkcie Domáce Dekorácie
Položka Krištáľový Luster Osvetlenie
Prepnúť Typ Gombík prepínač
Materiály Crystal, Zliatiny Zinku

Napísať recenziu

Klasické Krištáľový Luster Sviečka Osvetlenie Zariadenie Zlatý alebo Strieborný Lesk Crystal Visiace Lampy MD8861

Klasické Krištáľový Luster Sviečka Osvetlenie Zariadenie Zlatý alebo Strieborný Lesk Crystal Visiace Lampy MD8861

Súvisiace