Novinka Výpredaj! 10PCS Mini Juty Šnúrkou Vrecoviny Tašky Svadobné Zdvorilosti Strany Vianočný Darček Šperky Vrecoviny Vrece Vrece Balenie Skladovanie Taška s rezacím zariadením S10

10PCS Mini Juty Šnúrkou Vrecoviny Tašky Svadobné Zdvorilosti Strany Vianočný Darček Šperky Vrecoviny Vrece Vrece Balenie Skladovanie Taška s rezacím zariadením S10

Nový produkt

€1.91

-13%

€2.22

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: taška f, taška svadbu, taška svadobné prospech, Lacné taška f, Vysoko Kvalitné svadobné taška, Čína taška svadobné prospech Dodávateľov.

Výrobné Info >>>

Funkcie 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné značky-nové Vrecoviny Darčekové tašky. Tieto vrecoviny tašky sú vhodné pre každú príležitosť. Svadobné zvýhodňuje alebo strany darčeky. Ochrana životného prostredia môžu byť recyklované, môžete tiež nainštalovať svoje malé príslušenstvo, vhodné pre mnoho príležitostí!

Popis:

*Veľkosť : cca 7*9 cm/10*14 cm/13*18 cm

*Materiál : Hesensko

*Prospech tašky ideálne pre vintage svadby.

*Farba: Ako je znázornené na obrázku (skutočná farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na individuálne nastavenie monitora.)

Package zahrnuté:

10PCS * Juty Darčekové Tašky Vrecoviny

Poznámka: reálna farba položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

Výroba Zobraziť >>>

Pls Poznámka >>>

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

1) Pre veľkoobchod,pls, neváhajte nás kontaktovať a poskytneme zľavu.

2) Pre pokles lodnej dopravy,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás, ak by ste chceli.

Doprava >>>

1) Objednávky budú spracované a včas budeme loď položky do 2-3 pracovných dní po platbe je Overená. (Dovolenky s výnimkou)

2), Budeme loď položiek na vašu adresu na www.i-pneumatiky.sk . Pls starostlivo skontrolujte dodaciu adresu a informácie, aby ste mohli prijímať dobré na čas.

3) Pre objednávky nižšie USD 5, zašleme obyčajnou Poštou zadarmo doprava (Že Nie Je Sledovaná ) . Ak chcete sledovať a prijímať položky rýchlo , pls zvoliť iné spôsoby dopravy , ako je Epacket , doporučene , DHL , EMS .

4) Ak ste nedostali vašu balík do 60 dní potom, čo expedície, prosím, kontaktujte nás včas, pred otvorením sporu . Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Ak chrániť čas bude runing von , pls kontaktujte nás na rozšírenie . Niekedy tam sú niektoré oneskorenia pre dodávky v dôsledku neočakávaného dôvodu.

5) Zvyčajne budeme deklarovať minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo colné daň. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. Takže by ste mohli nechať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť.Kupujúci sú zodpovední za to platiť žiadne ďalšie poplatky za colné odbavenie, ak sa stane.

Návrat & Vrátenie >>>

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to po tom, ako dostanete tovar . Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, má sa za to, aby použité a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu .Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2.Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3.Kupujúci by mal priniesť dôkazy o probléme v položkách . Akékoľvek otázky , pls kontaktujte nás včas riešiť pred vrátiť vec na nás, alebo otvoriť sporu.

4.Nižšie situácia nie podporuje vrátenie peňazí:

1) klient objednať zlé výrobky.

2) Výrobky poškodené umelo klientov

3) Časti chýba klientov

Spätná väzba >>>

1.Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja. Úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičky pre nás, ak ste spokojní s našimi položky a služby.

3.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť akýkoľvek problém, kým, aby ste spokojný s nami.Ďakujeme za pochopenie.

Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.16kg (0.35lb.)
Položka Juta Šnúrkou Vrecoviny Tašky
Príležitosti Narodeninová Párty,Párty,Na Nový Rok,Svadobné & Zasnúbenie,Svadba
Materiál juta
Vzor Jednofarebné
farba 7x9cm, 10x14cm, 13x18cm
Číslo Modelu Juta Šnúrkou Vrecoviny UUU015924
Počet Pc 10pcs

Napísať recenziu

10PCS Mini Juty Šnúrkou Vrecoviny Tašky Svadobné Zdvorilosti Strany Vianočný Darček Šperky Vrecoviny Vrece Vrece Balenie Skladovanie Taška s rezacím zariadením S10

10PCS Mini Juty Šnúrkou Vrecoviny Tašky Svadobné Zdvorilosti Strany Vianočný Darček Šperky Vrecoviny Vrece Vrece Balenie Skladovanie Taška s rezacím zariadením S10

Súvisiace