Novinka Výpredaj! Ženy Vintage Kabelky Dámy Tote Cross Body Ramenný Messenger Anglicku a Preppy Štýl PU Aktovku Poštár Taška

Ženy Vintage Kabelky Dámy Tote Cross Body Ramenný Messenger Anglicku a Preppy Štýl PU Aktovku Poštár Taška

Nový produkt

€24.72

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: kabelka dámy, kabelka štýly, Taška Štýl, Lacné kabelky dámske, Vysoko Kvalitné kabelky štýly, Čína taška štýl Dodávateľov.

Dobrá Voľba Pre prácu,Turné a Party. To je skvelá pre ukladanie váš mobilný telefón, kreditné karty, peniaze, kľúče a podobne. Tento vak je vybavený klasický štýl, táto taška je vhodná pre prácu a školy alebo každodenné nosenie. Funkcie: - Anglicko & preppy štýl - Špeciálny dizajn, oko-lov - taška má klasický štýl - Prichádza s nastaviteľné ramenný popruh - Možno použiť ako program messenger tašky, voľný čas, tašky cez rameno, Špecifikácia: - farba: Červená, Zelená, Modrá, Hnedá - Materiál: Vysoko kvalitná PU - Veľkosť: 28 cm(Dĺžka) * 21 cm (Výška) * 8 cm(Hrúbka) Remienok: 125 cm(nastaviteľná) - Kapacita: Tri skladací dáždnik, Ipad Mini, Mobil, Peňaženka.(nedá sa dať A4 časopis a Ipad) - Hmotnosť: 700g Balíček 1 X Ženy Vintage Kabelky Dámy Tote Cross Body Ramenný Messenger Anglicku a Preppy Štýl PU Aktovku Poštár Taška Poznámka: Vzhľadom na rôzne obrazovky počítača, nastavenie a svetelný efekt, keď fotografia bola zhotovená. Výrobok sa môže odlišovať od seba. Nájdete výrobku true color. - Skontrolujte starostlivo proti veľkosť formulár a rozptyl v rámci +/-2 cm je za to, ako v normálnom rozmedzí a poradiť sa s predávajúcim, pre veľkosť údaje pre ďalšie otázky. Odporúčanie veľkosť je len pre referenčné použitie.

Veľkosť Balenia 33cm x 26cm x 13cm (12.99in x 10.24in x 5.12in)
Hmotnosť Balenia 0.85kg (1.87lb.)
Typ Jednotky kus
Uzavretie Typ Pokrytie
Počet Rukoväte/Popruhy Jeden
Položka Druh Kabelky
Dekorácie Žiadne
Interiér Interiér Vrecko Na Zips
Kabelky Typ Program Messenger Tašky
Príležitosti Univerzálny
Štýl Preppy Štýl
Pohlavie Unisex
Názov Značky Tri Rojkov
Tvar Tašky
Exteriér Otvorte Vrecku
Hlavný Materiál PU
Tvrdosť Pevný
Vzor Typ Pevné
Číslo Modelu LH16050004

Napísať recenziu

Ženy Vintage Kabelky Dámy Tote Cross Body Ramenný Messenger Anglicku a Preppy Štýl PU Aktovku Poštár Taška

Ženy Vintage Kabelky Dámy Tote Cross Body Ramenný Messenger Anglicku a Preppy Štýl PU Aktovku Poštár Taška

Súvisiace