Novinka Výpredaj! Vintage Plastický Tapety Tehlovej Steny Roll Moderné Sivá Biela 3D Efekt Tehla Tapety Na Steny,Obývacia izba Pozadie Pokrýva

Vintage Plastický Tapety Tehlovej Steny Roll Moderné Sivá Biela 3D Efekt Tehla Tapety Na Steny,Obývacia izba Pozadie Pokrýva

Nový produkt

€23.37

-18%

€28.85

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: Tehla Tapety, Plastický Tapety, tapety na steny, Lacné tehla tapety, Vysoko Kvalitné plastické tapety, Čína tapety na steny Dodávateľov.

Vlastnosť výrobku Vysoký Stupeň Nové Abstraktné Geometrické Tapety Roll Moderných Drevených Vlákien Pre Steny 3 D Tapety V Roliach Pre Obývacia Izba, Spálňa

Dôležité Upozornenie: Aby dostatočnom množstve, aby sa zabránilo farebný rozdiel od rôznych dávky(rôzne príkazy rôzne dávky),

na jednej strane steny musia používať rovnakú dávku tapety; Funkcie

Štýl: vintage

Papier štýl tapety 3d

poplatok jednotka: Roll

Vzor: tehlová

Farba: Sivá, biela, Hnedá, červená Tmavo oranžová Svetlo sivá červená Tehla

Materiál:pvc

Typ aplikácie: Non-prilepili

Vymeniteľné Typ: Strippable

Použitie: Obývacia izba posteľná bielizeň izba Gauč Tv joj

Vyžadujú Vzor Opakovať

Rozmery "Metrické Veľkosť : 10m*0.53 m=5.3 štvorcových metrov Zábery Veľkosť : 32.8 ft*1.738 ft=57.05 štvorcových stôp"

Otázky A Odpovede

1. Kto bude platiť za cutoms povinnosti? Vám môže účtovať poplatok, clo a dane za niečo zakúpiť on-line. Kupujúci sú zodpovední za vlastné dane.

2. Koľko rožkov, ktoré potrebujem pre moje steny? Každý roll 5.3 štvorcových metrov, ako tam bude nejaký odpad, keď zahŕňajúci na zápas vzory, takže každý roll kryt asi 4,5 metrov štvorcových.

3. Môžem kúpiť roll ako vzorky vidieť farby a kvalitu prvý? Nie, ak ste objednávku znova nabudúce, môžeme spustiť z rovnakej dávky tapetu, rôzne šarže tapety môžu mať malý odtieň rozdiel a nemôže byť použitý na rovnakej strane steny, ale môže byť použitý na iný stenu. Uistite sa, že ste objednávku dosť raz.

4.Čo by som mal robiť, keď som si farbu rôznych zo záznamu? Boli sme robiť to najlepšie, aby menej farebný rozdiel medzi záznamom fotografií a na reálne predmety.

5.Aké lepidlo by som mal použiť? Stačí kúpiť z miestneho obchodu, ktorý s názvom wallpaper prášok(vyžaduje zámesovej vody) alebo tapetu hotové lepidlo.

6. Ako odstrániť tapety bez poškodenia steny? Áno, existuje niekoľko spôsobov, vrátane pare alebo rozprašovanie s chemikáliami.

Kupujúcemu Oznámenie

Platby

Môžeme prijať Western Union, Moneybooker, Kreditné Karty, Qiwi Peňaženky,Bankový Prevod.

Zásielky

Položky budú zverejnené v rámci spracovania čase od zápisu po zaplatení sa vymaže.

V podstate, po miesto, aby sme mohli vyslať do 3 dní,je pre väčšinu krajiny,mohli by ste prísť balík v o 30-45 dní,ale niektoré krajiny bude trvať viac dlhý čas,Ak by ste nemali dostať váš balíček viac ako 45 dní, Prosím, nenechávajte negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ak máte pocit, že sa pomaly,mohli by ste chooose express je rýchly,ale venujte prosím upozornenie: nie sme Zodpovední za svoje cla.

O nás

Naším cieľom je 100% pozitívnych ohlasov a 100% spokojnosť zákazníka.

Prosím, pomôžte nám pokračovať, aby vám poskytol tieto skvelé položky vybiť všetky pozitíva a "DOKONALÝ" rating pri odchode nám spätnú väzbu.

Vážime si vášho podnikania a budeme to isté na vás. ZÁRUKA SPOKOJNOSTI!

Kontaktujte nás

Prosím, NENECHÁVAJ negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ak ste nedostali položka na 30 dní, je lepšie, dajte nám vedieť, problém ZASLANÍM SPRÁVY, budeme riešiť ho a nechať si môžete byť spokojní.

Ak máte akékoľvek otázky, problémy, neváhajte sa na nás obrátiť. Budeme reagovať do 24 hodín, vo väčšine prípadov skôr. Pracujeme 7 dni a týždne.

Hmotnosť Balenia 1.8kg (3.97lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 55cm x 11cm x 11cm (21.65in x 4.33in x 4.33in)
Materiál Rastlina
Použitie obývacia izba
Povrchová Úprava Handričkou & Koža
Platné Priestor Obývacia Izba
Miesto Pôvodu Čína
S alebo bez vzoru Vzor S
Poplatok Jednotky Juanov/Roll
Roll dĺžka (m) 10
Povrchová vrstva technológie Buppee
Funkcia Vode Odolný,Formaldehyd-free,Odolný proti Plesniam,Extra Hrubé,šetrné k životnému Prostrediu
Roll šírka (m) 0.53
Druh Papierové Tapety
Štýl Moderný Čínsky
Číslo Modelu FAW080
Rozmery 5.3㎡
Pomocné balíkov Tapety len
Vzor Áno
Názov Značky FAWZIYA

Napísať recenziu

Vintage Plastický Tapety Tehlovej Steny Roll Moderné Sivá Biela 3D Efekt Tehla Tapety Na Steny,Obývacia izba Pozadie Pokrýva

Vintage Plastický Tapety Tehlovej Steny Roll Moderné Sivá Biela 3D Efekt Tehla Tapety Na Steny,Obývacia izba Pozadie Pokrýva

Súvisiace