Novinka Výpredaj! AKO-20 Nepremokavé automatické svetelný senzor prepínač / odkladu inteligentné street light switch radič / svetelný snímač regulácie 220V

AKO-20 Nepremokavé automatické svetelný senzor prepínač / odkladu inteligentné street light switch radič / svetelný snímač regulácie 220V

Nový produkt

€3.20

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: Street Light Switch, Prepínač Ovládania, street light control, Lacné street light switch, Vysoko Kvalitné prepínač ovládania, Čína street light control Dodávateľov.

Produkt parameter:

1 、 pracovné napätie: 220VAC, 10A, 50Hz

2, náklad energie: žiarovka nebola viac ako 1000W, úsporná žiarovka, žiarivka, výfukový ventilátor je menšia alebo rovná 400W

Vlastnosti produktu: automatické otváranie noc, automatické zatváranie deň

Charakteristika:

1, interné environmentálne osvetlenie automatická detekcia okruh, automatické vypnutie počas dňa, automaticky otvoriť v noci.

2 、 prijať tri drôt systém, kompatibilný s odporom, induktívne, kapacitné lampy a rôzne zaťaženia.

3, ovládanie objekty pre LED svietidlá, úsporné žiarivky, žiarivky, žiarovky, výfukové ventilátor lampy, atď..

4, s životné podmienky zmenia, keď odkladu funkciu.

Rozsah použitia:

Široko používaný v pouličné osvetlenie, diaľnice, továrne, záhrady, prístavy, letiská, farmy, parkov, škôl a iných miestach.

Test:

1, zapojenie metóda sa nemôže pripojiť zle, podľa našich pokynov

2, v priebehu dňa, test zapnúť alebo vypnúť, použite, prosím, nepriehľadné, zabalené na spínač, spínač svetla, pracovať správne.

I. stručný úvod

Všeobecné továrne, školy, ulice pouličné osvetlenie, voda ostrov navigačné svetlá. Vypnite svetlá prostredníctvom pracovníka na daň v priebehu dňa a zapnutie svetiel v noci. To často spôsobuje oneskorenie v spínanie alebo vypnutie svetla. Nie je to len nie je odpad, energia, ale aj vplyv na prácu.

Naše továrne, podľa rôznych aspektov relevantné informácie, a integrované naše predchádzajúce skúsenosti, reštrukturalizáciu viac praktická hodnota ulice, automatické prepínanie. Prepínač nie je ovplyvnený počasím sezóny, a má výhody spoľahlivú funkciu a vysokú citlivosť. To sa predáva aj v celej krajine a je dobre prijaté zákazníkmi.

Dve 、 princíp a konštrukcia

Obvod je vybavený časovým oneskorením, obvod, ktorý má anti-interferencie schopnosť, čím sa zabráni náhodnému blesk alebo ručné baterky, automobil a iné svetelné lúče z irradiating na fotoelektrické hlavy, nízke lietania na padajúce lístie, dočasné blokovanie svetlo napájania a nepravdivé uzávierky chyba.

Automatické prepínanie ulice lampa je zložená z elektrický spínacie zariadenia, elektrické zatváranie hlavu, integrovaný blok, elektronický komponent a výkonné relé. Denná starostlivosť je silná, na svetlocitlivý element aktuálne zvyšuje, integrovaný obvod s relé uvoľnenie, pouličné osvetlenie nie sú svetlé, na večer, do určitej miery, v dôsledku zníženia intenzity svetla, nízke napätie svetlocitlivý element, relé svetiel až do rána, svetlo vyvolať opatrenie na posilnenie integrované automatické znovu, lampa.

Hmotnosť Balenia 0.08kg (0.18lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Položka Druh Prepínače
Funkcie NOVÉ
farba 12V, 24V, 110V, 220V
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Číslo Modelu AKO-20A
Záruka 1
Certifikácia CQC,CE,CCC
Prepnúť Typ Optické Prepínanie

Napísať recenziu

AKO-20 Nepremokavé automatické svetelný senzor prepínač / odkladu inteligentné street light switch radič / svetelný snímač regulácie 220V

AKO-20 Nepremokavé automatické svetelný senzor prepínač / odkladu inteligentné street light switch radič / svetelný snímač regulácie 220V

Súvisiace