Novinka Výpredaj! Howmay hodvábna tkanina bavlna, zmes 9 m/m 55

Howmay hodvábna tkanina bavlna, zmes 9 m/m 55" 140 cm 50% hodváb 50% bavlna červené 18# pre obloženie alebo dámske šaty šatku hidžáb

Nový produkt

€56.91

-9%

€62.54

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: tkanina bavlna, hodvábne tkaniny, Bavlnená Zmes, Lacné tkanina bavlna, Vysoko Kvalitné hodvábne tkaniny, Čína bavlnená zmes Dodávateľov.

Textílie: hodváb, bavlna, zmes textílie

Materiál: 50% hodváb 50% bavlna

Hmotnosť: 9 m/m

Šírka: 135 cm - 140 cm / 54"- 55"

Farba: červená 18#

Zrážanlivosť: 3%-5%

Táto položka oblek pre DIY ručne vyrábané dekorácie, záclony tylu, košele, šaty, šátek atď, existuje nejaké miesto, ktoré môžete použiť, bude v poriadku.

ak potrebujete akékoľvek hodváb s akýmikoľvek vzormi,Prosím, povedzte mi.Som hodváb podnikateľ v číne.Myslím, že môžem zistiť, že pre vás v mojom skladu,a máme veľké množstvo prírodného hodvábu.

Tieto položky je z niektorých zákazníka použitie, len pre vašu informáciu, nie predaj položky.

Pre Hodváb ženské šaty, košele a blúzky

Pre šatku a moslimských hidžáb

Pre opony tylu

Ako sa starať hodvábne látky a hotové výrobky:

Pranie: ručné pranie je poradenstvo, hodváb je prírodné bielkovín, vlákniny, takže nepoužívajte agresívne pracie prostriedky, ktoré obsahujú bielidiel alebo brighteners - používajte len PH neutrálne detergentoch. Namáčanie hodváb na viac ako niekoľko minút, by sa mali vyhnúť.

Sušenie: nie vyžmýkať alebo twist, roll v uterák na extrakt vody. Vyhnúť sušenie hodváb v priamom slnku. Buď zavesiť hodvábna šatka na suché, to bude držať svoj tvar, alebo dať hodvábna šatka medzi dve biele uteráky a nechajte uschnúť horizontálne sama o sebe. Mokré hodváb môže žltá na priamom slnečnom svetle alebo na radiátor. Neodporúčame sušenie hodváb v sušenie vlasov, pretože to môže poškodiť šatku.

Žehlenie: vždy železa šatku, keď je mokrá/vlhkom pomocou medium nastavenia alebo chladné železo nastavenie ("Hodváb" nastavenie na železo alebo 2 body - 100ºC do 150ºC). Príliš veľa tepla môže tupá alebo napáliť hodvábne tkaniny, nie žehlička na dlhú dobu. Ak šatka je suchý, odparovanie vodou pred žehlenie. Nie mokré lokálne, pretože to môže spôsobiť krúžky. Väčšina vrásky v hodvábu môžu byť odstránené visí šatka v kúpeľni počas sprchovací kút. Nech vlhkosť robiť žehlenie pre vás!

Skladovanie: uchovávajte šatka valcované namiesto zložené, tak vlákien netrpia na dlhú dobu. Ak šatka by mali byť uchovávané na dlhú dobu, vyhnite sa priamemu svetlu a hmyzu, vyhnúť sa, ako dobre, plastové tašky, takže vlákna môžu dych.

Veľkosť Balenia 145cm x 5cm x 5cm (57.09in x 1.97in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.6kg (1.32lb.)
Typ Jednotky veľa (10 Metrov/lot)
Typ Produktu Ostatné Textílie
Funkcia Priedušná
Hodváb Zmes Červená
Štýl Obyčajný
Názov Značky Howmay Silk Mill
Podšívkou tkaniny hodvábna tkanina bavlna
šírka 140cm
Vzor Farbená
Pletené Typ Žiadne
Technics Tkané
Netkaných Technics Žiadne
Materiál Hodváb / Bavlna
Semiš Textílie Typ Žiadne
Druh zmes textílie

Napísať recenziu

Howmay hodvábna tkanina bavlna, zmes 9 m/m 55

Howmay hodvábna tkanina bavlna, zmes 9 m/m 55" 140 cm 50% hodváb 50% bavlna červené 18# pre obloženie alebo dámske šaty šatku hidžáb

Súvisiace