Novinka Výpredaj! 50Pcs/Set Zábava Photo Booth Prop Pery Farebné Karty Na Palicu Svadobné Dekorácie Prospech Strany Dodávky

50Pcs/Set Zábava Photo Booth Prop Pery Farebné Karty Na Palicu Svadobné Dekorácie Prospech Strany Dodávky

Nový produkt

€4.19

-23%

€5.51

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: karta karta, Kartu nastaviť, karty svadba, Lacné karty karty, Vysoká Kvalita kartu nastaviť, Čína karty svadobné Dodávateľov.

50Pcs/Set Zábava Photo Booth Prop Pery Farebné Karty Na Palicu Svadobné Dekorácie Prospech Strany Dodávky

100% Zbrusu Nový A Vysoko Kvalitné.

Odovzdať ich ako dary po hlavnej udalosti Deti milujú hrať s týmito. alebo uložiť na iné zábavné príležitosti.Skvelá Zábava na Svadby, Narodeniny Strany.

50pcs farebné karty, papier, materiál na drevenú palicu.

50 rôznych masiek pre fotografovanie.

Jednoduché, jednoduché dekorácie na vytvorenie obrovskej zábavy so svojimi priateľmi!

Materiál: Kvalitný svieti papier Materiál s Bambusová palica.

Môžu byť použité na Svadbu, Ples, Narodeniny a iné strany.

Bavte sa s svoje fotografie!

Farba:ukázal na obrázku

Výrobok je nový, nikdy používaný a v dobrom conditon, jednoducho ísť dopredu a kúpiť!

Balík obsahuje 1Setx(50pcs)Svadobné Rekvizity

Poznámka: Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., farebný tón webových stránok a fotografií skutočného položku môže byť mierne odlišné.

Pre iné platobné metódy, ktoré je vhodné pre váš kontaktujte, prosím, vopred Jasné, platba musí byť vykonaná do 3 dni na konci, položka doprava zadarmo tovar vám bude odoslané prostredníctvom economy express. 24 Hodín manipuláciu po obdržaní vašej platby vymazané Všeobecne, poštovné podľa EUB / Čína Príspevok Registrované Vzduchu Parcely / Hong Kong Vzduchu Parcely, to môže trvať až 7-14 deň dosah na celom svete môžete tiež vybrať svoj obľúbený spôsob dopravy, ako UPS / FedEx / DHL / EMS alebo Niektoré Špeciálne Letecké Linky, ak ste pripravení platiť za extra poplatky za doručenie. Pre viac poštovné podrobnosti, prosím e-mail nás sa snažíme v našich silách, aby vám väčšina ekonomických a spoľahlivé prepravné služby, ale niektoré časy, medzinárodné delivedry je vysoko závislá na miestne zvyky a poštové služby. Ak nechcete dostávať ste položka na čas, prosím, kontaktujte nás pre ďalšie všetkých žiadateľov. Sme si zodpovednosť za akékoľvek škody alebo straty vzniknuté v prepravnom procese 100% Záruku Kvality, kúpiť s dôverou! Ak nie ste spokojný / á s položku prijaté, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo vrátenie peňazí, Prosím, kontaktujte nás pre RCN (Vrátenie Potvrďte Číslo) montážou môžete vrátiť a označiť ju na váš návrat package ako RCN: XXX, Všetky návrat balíky nebude podpísaná bez RCN na obale. V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom úplné vrátenie bude vydaná v Pekingu Čas: 9:00-24:00 (Okrem Víkendu a Sviatkov) e-Maily odpovedáme do 24 Hodín, ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-odoslať váš e-mail znova a uvidíme vaša odpoveď čo najskôr, Ak by ste sa chceli kúpiť veľké množstvo, pošlite nám e-mail

Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Špecifikácia 0.7-0.9M
Číslo Modelu LQ0034
Event & Party Typ Položky Dekorácie
Počet Pc 50pcs

Napísať recenziu

50Pcs/Set Zábava Photo Booth Prop Pery Farebné Karty Na Palicu Svadobné Dekorácie Prospech Strany Dodávky

50Pcs/Set Zábava Photo Booth Prop Pery Farebné Karty Na Palicu Svadobné Dekorácie Prospech Strany Dodávky

Súvisiace