Novinka Výpredaj! AULEEZE Klasické 18K Zlata Výročie Skutočný Prírodný Diamant Svadobné Kapela 750 Rose Zlaté Prstene Pre Ženy, Dámy Krúžok Šperky

AULEEZE Klasické 18K Zlata Výročie Skutočný Prírodný Diamant Svadobné Kapela 750 Rose Zlaté Prstene Pre Ženy, Dámy Krúžok Šperky

Nový produkt

€169.79

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: krúžok pre, prstene pre ženy, prírodné diamant, Lacné krúžok pre, Vysoká Kvalita Prstene pre Ženy, Čína prírodného diamantu Dodávateľov.

AULEEZE Šperky: Sme profesionálne šperky výrobcu, ktorí majú 21 rokov skúseností na výrobu šperkov. Sme presvedčení, že najlepšie veci sú stále vyrábané ručne. V AULEEZE, naším poslaním je prostredníctvom odborné poradenstvo a školenia, aby sme vám poskytli najlepšiu kvalitu voľné diamanty a najcennejších šperkov, upratať svoje pochybnosti, neváhajte ísť kúpiť. Naše šperky sú vyrábané s najvyššou materiálov a kontrolované proti výnimočné kvality. Sme si istí, že nebudete nájsť viac nákladovo efektívne diamond alebo šperk. Nákupom z AULEEZE,ste schopní vystrihnúť všetky tzv. "Sprostredkovateľ" čo nám umožňuje prejsť úspory priamo na vás. To je vždy trvajte na tom.

Upozornenie: z dôvodu streľba alebo zobrazenie a iných dôvodov, ako došlo s obrázkom farbu, materiál nie je to isté ako niečo, prosím, aby fyzický dizajn a farba má prednosť.

Každý diamant je zázrak, čas a miesto a šancu. Ako snehové vločky, žiadne dve nie sú presne rovnaké. GIA vytvoril prvý, a teraz celosvetovo akceptovaný štandard pre popis diamanty: Farba, Jasnosť, Strih, a Karátové Váhy. Dnes, 4Cs Diamond Kvality je univerzálny postup pre hodnotenie kvality akýkoľvek diamant, kdekoľvek na svete.

Diamant Farba:

Diamant farby hodnotenie väčšina gem kvality diamantov je založené na absencia farby. Diamond D-k-Z farebnej stupnici je priemysel je najrozšírenejší systému triedenia. Farebný stupeň D je najvyššia možná, pričom Z je najnižšia. Mnohé tieto farebné rozdiely sú tak jemné, že sú neviditeľné pre netrénované oko, avšak tieto rozdiely veľmi veľký rozdiel v diamant kvality a ceny.

AULEEZE predávať len diamant farby H alebo vyššie hodnotenie.

Diamond Jasnosť:

Žiadne dva diamanty sú rovnaké. Diamant je najviac rozlišujúce charakteristiky sú jeho inklúzie, známky, ktoré sú často neviditeľné voľným okom. Ale toto a nemajú vplyv na diamant je krása v každom významný spôsobom. Diamant kategorizované ako vnútorne bezchybný bude mať bez inklúzií, ale to je veľmi zriedkavé.

Diamond Cut:

Väčšina diamond odborníci sa zhodujú, že rez je najvýznamnejší 4Cs. Rez nad všetko ostatné robí diamond brilantná a iskra. A všetky diamond 4Cs, to je väčšina zložitých a technicky ťažké analyzovať.

Diamond Carat Hmotnosť:

Diamond carat hmotnosť je meranie koľko diamant váži. Pamätajte si, že carat hmotnosť a drahokam veľkosť, nie sú vždy rovnocenné, že drahokam veľkosť je tiež funkcia kamene rozmery aj hmotnosť.

Prečo Opýtajte sa na Výrobok Certifikát?

Domy majú skutky. Vozidlá majú tituly a registráciu. To má zmysel iba to, že máte podobné dokumentácia pre niečo tak vzácne ako váš diamant kúpiť.

Diamant certifikát, ktorý sa nazýva aj diamant triedenie správa, diamant dokumentácie, alebo diamond kvalita dokumentu, je správa vytvoril tím gemologists. Diamant je vyhodnotené, merať, a kontrolovaný pomocou vyškolených oči, klenotník je loupe, mikroskop, a iné priemysel nástroje. Ponúkame GIA a GDTC certifikát na vás.

NA AULEEZE VÝHODOU 1. Presahuje očakávania ohľadom kvality: Máme viac ako 10000 certifikované klenot, nádherné materiály, a kvalifikovaných remeslá. Naša kvalita je definovaná tisíc detaily a dôsledne prevyšuje naše očakávania zákazníkov. Od počiatočného návrhu až po konečné spracovanie, AULEEZE stojí za každú položku. 2. Moissanite záruka najlepšej ceny: Naše moissanite ceny zvyčajne 20% až 30% nižšie, než naša konkurencia, dostanete najlepšie a najnižšiu cenu. Stojíme za tento štandard s našimi moissanite ceny záruka program. 3. Užil svoje riziko-voľný nakupovanie cestovných: môžete spýtal náhrady do 7 dní, keď je to odo dňa, keď ste dostali to. Prosím poznamenať, že všetky vrátite tovar musí udržiavať ich stále byť v poriadku a bezpečné. A, všetky šperky na mieru nie je akceptované vrátiť a náhrady, ak tam nie sú žiadne problémy s kvalitou s nimi. Pretože to je jedinečná, ktoré jednoducho patria k sebe, bolo to veľmi ťažké nájsť všetkých ľudí, milovať tieto šperky, ktorí tak ako vy, tak sme odmietli vrátiť tieto prispôsobené šperky. Vďaka za vaše porozumenie. 4. Odborné usmernenie: Ak máte otázku, alebo požiadať o pomoc, našich poddôstojníkov Diamantov a Šperkov Konzultanti vám personalizované poradenstvo bez požiadavky. Spätná väzba Vaše nákupné skúsenosti je pre nás dôležité. Ak ste spokojní s položkami prosím, zanechajte nám 5 star spätnú väzbu, ktorá spätnú väzbu, rovnako detaily, ako je to možné(s obrazom). Stačí len 1 minúta je to skvelý spôsob, ako pomáhať ostatným, aby sa nákupy, ako je tá vaša! Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba,sme sa určite budú pre vás tieto problémy vyriešiť zabezpečiť vašu spokojnosť. Import dane by Sme nižšie vyhlásená hodnota cena položky, ktoré by nemali spôsobiť daň vo všeobecnosti. Avšak, niektoré špecifické krajiny ako Brazília, alebo Grécko, vlastné oddelenie zvážiť ako vyššiu hodnotu položky, niekedy express lodnej dopravy. Chceli by sme robiť to najlepšie, kontrolné riziko vzniku daňovej, ale nie sme 100% istí, aby sa zabránilo všetky dane.

Prispôsobiť Pokynov Sme zrelé systému prispôsobiť šperky, aby sa môžete dostal dokonalé šperky, prosím, kontaktujte nás na potvrdenie dizajn, ktorý máte radi, veľkosť prsteňa, kov a kameň typu.Každý šperkov začať človekom by zručný remeselník po zadaní objednávky, v gramoch šperky budú v závislosti na carat hmotnosť, veľkosť prsteňa a iný štýl, všetko s cieľom zvíťaziť v naturáliách.Všetky šperky sú vyrábané ručne skúseným remeselníkom v AULEEZE. Počkajte, prosím, pre 5-7 pracovných dní na hotové jeho spracovanie. Kontaktujte nás, prosím, potvrďte ho.

Veľkosť Balenia 26cm x 21cm x 7cm (10.24in x 8.27in x 2.76in)
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Typ Jednotky kus
Kovy Typ Rose Gold
darček pre Mama/Manželka/Snúbenica/Priateľka/Dcéra/Žena, Mô
Príležitosti Svadba
Pohlavie Ženy
Prsteň hmotnosť 1.17 g
Gem Farba 18k Biele Zlato, ružové Zlato 18k, 18k Žlté Zlato
occassion Výročie/Denne/ Svadba/Darček/Strana
Biely Diamant Farba H
Diamond Tvar Okrúhly Tvar
Položka Druh Krúžky
Diamond Carat Hmotnosť 0.12 cttw
Tvar\vzor Kolo
Číslo Modelu AUR100
Veľkosť Prsteňa 4, 4.25, 4.5, 4.75, 5, 5.25, 5.5, 5.75, 6, 6.25, 6.5, 6.75, 7, 7.25, 7.5, 7.75, 8, 8.25, 8.5, 8.75, 9, 9.25, 9.5, 9.75, 10, 10.25, 10.5, 10.75, 11, 11.25, 11.5, 11.75, 12
Strane Kameňa Žiadne
Názov Značky AULEEZE
Diamond Cut Veľmi dobrý
Kovové Pečiatky 18k
Číslo Certifikátu Šesť miliárd šesťsto štrnásť miliónov osem sto štyridsať dva tisíc tri sto dvadsiatich štyroch
Krúžky Typ Snubné Prstene
Nastavenie Typu Kolík Nastavenie
Hlavný Kameň Diamond
CertificateType GDTC
Jemné alebo Módne Jemné
Diamond Jasnosť SI1
Štýl Klasické

Napísať recenziu

AULEEZE Klasické 18K Zlata Výročie Skutočný Prírodný Diamant Svadobné Kapela 750 Rose Zlaté Prstene Pre Ženy, Dámy Krúžok Šperky

AULEEZE Klasické 18K Zlata Výročie Skutočný Prírodný Diamant Svadobné Kapela 750 Rose Zlaté Prstene Pre Ženy, Dámy Krúžok Šperky

Súvisiace