Novinka Výpredaj! TAIWAN Besdia Vzduchu Brúska & Vzduchu Lapper UTR-20 Mico Zdvih Turbo Air Lapper

TAIWAN Besdia Vzduchu Brúska & Vzduchu Lapper UTR-20 Mico Zdvih Turbo Air Lapper

Nový produkt

€119.43

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: Brúska, brúska vzduchu, Lacné brúska, Kvalitný mlynček vzduchu.

\\ UTR-20 Mico Zdvih Turbo Air Lapper Vysokej rýchlosti, micro zdvih(0,15 mm) a nízke vibrácie. Hodí sa pre detaily a oblasť rohu je lapovanie. Skladom Tlak Vzduchu Hmotnosť Rozmer 0,15 mm 90psi (6.2 kg/cm 2 ) 190 g Ø28x200L (mm)

Valné zhromaždenie

V záujme dosiahnutia najlepšieho stavu, pneumatického náradia a predĺžiť jeho životnosť, je potrebné pripojiť tri body v kombinácii dosiahnuť schopnosť odfiltrovať vodnej pary, kontrolu príjmu tlak a mazanie. Handpiece Tri miesta zmes ompressor

(Filter· Regulátor· Lubricator)

Zlepšiť využitie výkonu a život požiadavky:

V záujme dosiahnutia najlepšieho stavu, pneumatického náradia a predĺžiť jeho životnosť, je potrebné pripojiť tri body v kombinácii dosiahnuť schopnosť odfiltrovať vodnej pary, kontrolu príjmu tlak a mazanie.

l Pred použitím pneumatického náradia, skontrolujte, či je tam dostatok oleja v olejovej pan rámci tri-point spojenie.

l tri-bod zmes vstupný tlak v 90 psi (6.2 kg / cm 2 ) je najvhodnejšie podmienky pre použitie.

l Pred použitím skontrolujte, či tri-bod kombinácia fľaša na vodu je plná, ak prvý plný vody budú vypúšťané.

l Nastaviť tri-bod zmes oleja príjem, odporúča sa, o 2CC za minútu (často používané).

l Ak narazíte na dovolenku alebo nepoužívajte pneumatické nástroje na dlhú dobu, v prvom otvorení, prosím, zdvihnite kombinácia troch bodov do oleja za minútu 4CC, počas otvárania pneumatické nástroje na nízke otáčky voľnobehu 20-30 sekúnd, tak, že olej je naozaj Po mazanie každej časti, a potom nastaviť na normálnu rýchlosť použitia je lepší.

l Výber mazív: nepoužívajte príliš hrubé mazivá, je odporúčané používať v obehu oleja R32. Prevádzky, start / stop, nastavenie:

§ ZAPNUTIE / VYPNUTIE je prevádzkovaná v rotačným spôsobom. Keď prepínač ventil tela smeruje užívateľ, otočte ju proti smeru hodinových ručičiek a otočte ním v smere hodinových ručičiek (VYPNUTÉ).

※ Pred použitím pneumatického náradia, skontrolujte, či je prepínač v "OFF" stav.

§ Pri zapnutí pneumatické nástroj prepínač, prosím, zapnite 90 °, tak, že môžete dosiahnuť maximálnu rýchlosť, ak uhol otáčania je príliš veľký, nie len žiadny vplyv a spôsobí prepnutie ventilu mimo škody. ochranné zariadenie

Prosím nosiť žiadne ochranné zariadenia, napríklad ušné chrániče, okuliare, bezpečnostné zástery, prilby, rukavice, a tak ďalej. Pneumatické náradie po použití nástroja sa musia udržiavať v čistom, suchom mieste, a odporúča sa skladovať pri konštantnej teplote, aby sa zabránilo náhlej zmene teploty prostredia. Nepúšťajte pneumatického náradia, keď pneumatické nástroj nie je úplne prestalo počas operácie. Podrobné pravidlá bezpečnosti a pripomienky

Pri použití pneumatické nástroje, bezpečnosť je hlavným úvahy. Pneumatické nástroj musia byť prevádzkované v bezpečnom stave. Prosím, prečítajte si nasledujúce ustanovenia pred použitie a použitie v pneumatických nástroj bezpečne.

§ Tejto pneumatické nástroj je určený na brúsenie alebo rytie a jemné leštenie a ďalšie priemyselné aplikácie, nepoužívajte telo!

§ Skontrolujte tlak vzduchu pred prevádzku, tlak pod 90psi (6.2 kg / cm 2 ) zníži rýchlosť a silu, ale vyššia ako 90psi bude viesť k rýchlosti ovládanie , ktoré je verydangerous , a skráti životnosť nástroja!

§ Prosím, použite kvalitný brúsny dodávky, prosím, nepoužívajte poškodené materiálov s nízkou kvalitou, alebo nekvalitné.

§ Ak hluku obrázok prekročí 85 dB (A) počas prevádzky musí prevádzkovateľ zátkové chrániče sluchu alebo ušné chrániče.

§ Použitie operátora na dlhší čas môže spôsobiť zranenie v dôsledku vibrácií, najmä palm a rameno. Práca škody spôsobené vibráciami, závisí od mnohých faktorov, ako napr. typ spotrebný materiál používané, proces, používateľa fyzický stav, pracovného prostredia, pracovných hodín, teplota, a tak ďalej. Takže musí prevádzkovateľ používajú pneumatické nástroje v súlade s ISO5349 ustanovenia výstavby.

§ Pri používaní dávajte pozor na vlasy, voľné oblečenie alebo zviazať, aby sa zabránilo sú zapojené do pneumatické nástroje.

§ Pracovná plocha by mala byť dobre vetraná, najlepšie s zberači prachu, aby sa zabránilo pri vdýchnutí prachu alebo plynov uvoľňovaných z kompresor.

§ Ak nejaké mazivo škvrny oči alebo náhodného požitia, prosím, okamžite vyhľadajte lekárske ošetrenie.

§ Nie upraviť alebo odstrániť pneumatické nástroje bez povolenia alebo súhlasu výrobcu.

§ Zatiaľ čo pneumatické nástroj je spustený, dávajte si pozor, aby ste sa nedotkli dodávky v rotácii.

§ Uistite sa, že používate iskry, že sú vyrábané bez bolí ľudí okolo nich, alebo striekajúcej ich do horľavých látok.

§ Uistite sa, že obrobku už je podporované, alebo pevné, aby sa zabránilo lietanie z obrobku.

§ Nepoužívajte vzduchové kanály iných než štandardné zariadenie, a nie vytiahnuť kanály, keď ich použijete. Odporúča upevňovaciu dĺžky a bezpečnostné požiadavky na revolúcií a rozšírenie dĺžka

Poznámka: Upínacie dĺžka L by nemala byť menšia ako 10 mm

Odporúča dodávky predĺžená dĺžka H (mm)

·L = dĺžka upínacej

·H = predĺžená dĺžka spotrebný materiál

·T = brúsny dĺžka

·ØD = brúsenie tyč priemer

Veľkosť Balenia 35cm x 25cm x 5cm (13.78in x 9.84in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.8kg (1.76lb.)
Typ Jednotky kus
Číslo Modelu UTR-20
Názov Značky Besdia
Druh Die Brúska
Rozmery 28x200L (mm)
Hmotnosť 190g
DIY Dodávky Kovoobrábanie
Zdroj Napájania Pneumatické

Napísať recenziu

TAIWAN Besdia Vzduchu Brúska & Vzduchu Lapper UTR-20 Mico Zdvih Turbo Air Lapper

TAIWAN Besdia Vzduchu Brúska & Vzduchu Lapper UTR-20 Mico Zdvih Turbo Air Lapper

Súvisiace