Novinka Výpredaj! Doprava zadarmo 25pcs/veľa Čiernej a bielej damask dizajn miesto držiteľov karty Foto Stojí Svadobné Dekorácie Láskavosti Party láskavosti

Doprava zadarmo 25pcs/veľa Čiernej a bielej damask dizajn miesto držiteľov karty Foto Stojí Svadobné Dekorácie Láskavosti Party láskavosti

Nový produkt

€24.64

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: dekorácie dizajn, foto dizajn, uprednostňuje strany, Lacná dekorácia dizajn, Vysoká Kvalita fotografie, dizajn, Čína podporuje strany Dodávateľov.

Doprava zadarmo 25pcs/veľa Čiernej a Bielej Damask Dizajn Miesto Držiteľov Karty Svadobné Party Narodeniny Zapojenie priazeň

Kategória: Miesto Držiteľov Karty

Stručný Popis:

Hmotnosť:50G

Veľkosť:9.5 CM výška

Cca. Výška: 3 3/4" (9.5 cm)

Cca. Šírka: 1" (2,5 cm)

Množstvo: 25 ks/veľa

Poznámka:reálne produkty nemajú názov karty

Pred uskutočnením svojej objednávky,vážení,pls láskavo nás kontaktovať pre overenie, či je na sklade,vďaka vopred !

Pridať dramatický nádych elegancie udalosti tabuľky s týmito čiernej a bielej damask dizajn miesto držiteľov karty

Hľadáte elegantný spôsob, ako zobraziť vašu sedenie úlohy? No odpoveď je tu v čiernej a bielej! Predáva sa iba Fashioncraft, tieto miesta držiteľa karty láskavosti opatrenie 3.75" x 1" a prichádzajú v dvoch rôznych obrátil čiernej a bielej damask vzory - čo pre dramatický prezentácie. Dno je pevné poly živice kocka s strieborný kovový drôt stúpa až k forme stočený miesto držiteľa karty že to tiež skvelé pre záznamy a obrázky keď vaši hostia odniesť domov. Cena jednotlivo, ale dodáva v sortimente dve farby, tieto zdvorilosti prídu hromadne balené v jednotlivých poly tašky Každý nákup zahŕňa jedného držiteľa

Poštovné A Platba

Akceptujeme nasledovné Escrow metóda.

Dôležité Poznámky

- Platba musí byť uskutočnená do 7 dní po aukcia.

- Uistite sa prosím, že dodacia adresa, ktorú poskytnete pri pokladni a Escrow sú presné. Nie sme zodpovední za nedoručila adresy.

- Nebudeme falšovať faktúry alebo prepravných štítkov za žiadnych okolností.

- Ponúkanie cien je záväzný kontakt. Non-Platba bude zaznamenaná a môže viesť pozastaveniu vášho účtu. Negatívnu spätnú väzbu a NEPLATENÉ POLOŽKA ŠTRAJKU budú zverejnené na všetky tzv. neplatičov.

Medzinárodné Objednávky

** Uveďte prosím nasledujúce Údaje s platbou **

- Vaše Celé Meno

- Vaša Plná a Presná Adresa

- Telefónne Číslo (Post office vyžaduje zákazníka, telefónne číslo, pre Medzinárodné dodávky)

Dane a Cla, Poplatkov,

Vaša krajina sa môžu účtovať dodatočné dane a clá na vaše objednávky pri prechode do vašej krajine. Ste zodpovední za zaplatenie akýchkoľvek dodatočných poplatkov.

Objednávky sa odosielame do 2 pracovných dní po platbe vyjasní. Objednávky z sobotu, nedeľu alebo sviatky bude proces v nasledujúci pracovný deň, a bude odosielame do 24 hodín. Prosím, nechajte 10 až 30 dní pre medzinárodné dodávky. Niektoré zásielky môže trvať dlhšie predmetom miestneho colné orgány.

- Kombinovať Doprava ponúkol zľavu. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pre kombinovať zľava doprava. Nárok na zľavu, jedna plná platba musí byť vykonaná pre kombinované položky.

- Uistite sa prosím, že dodacia adresa, ktorú poskytnete pri pokladni Escrow sú presné. Nie sme zodpovední za nedoručila adresy.

- Pre prebehol položky, výnosy, náklady na dopravu a následné nahradenie prepravné náklady, ktoré bude znášať predávajúci. Kupujúci musí kontaktovať nás položka číslo, identifikačné číslo a popis vady v lehote 7 dní odo dňa balík prišiel. Bez Nároku bude akceptovať po 7 dní.

- Poštovné a Manipulačné poplatky sú zahrnuté poštovné, manipulácia a balenie zásielok.

- Dodatočné náklady na dopravu je potrebné pre zásielku, P. O. BOX, APO, francúzskej polynézie, alebo Štátu AHOJ, AK, VI, PR. Prosím, kontaktujte nás PRED ponuku na položky.

- Niektoré položky nie sú k dispozícii pre zásielky mimo NÁS. Skontrolujte prosím výrobky na prepravu poznámky, ako si obchod, aby sa zabezpečilo, že položky môžu byť dodávané na medzinárodnej úrovni. Vo všeobecnosti, veľmi veľké predmety a nebezpečné chemické látky (paliva) nemôžu byť odoslané mimo NÁS.

Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Typ Jednotky veľa (25 ks/lot)
Veľkosť Balenia 15cm x 20cm x 20cm (5.91in x 7.87in x 7.87in)
farba Čierna A Biela
Balenie Priehľadný Plastový Vak
Číslo Modelu D047
Vzor Boy & Girl,Nevesta & Ženícha
Kategória Pre Tabuľku
Tvar Námestie
Svadobné zdvorilosti svadobné dary
Materiál Živica
ročné obdobia Jarná Svadobné Zdvorilosti, Letné Svadobné Zdvorilosti, Jeseň Svadobné Zdvorilosti
Materiály Živica
Témy Láska,Klasický Motív
embellishment funkcie opp taška balenie
Príležitosti Svadobné,Valentine's Deň,Dieťa sprcha

Napísať recenziu

Doprava zadarmo 25pcs/veľa Čiernej a bielej damask dizajn miesto držiteľov karty Foto Stojí Svadobné Dekorácie Láskavosti Party láskavosti

Doprava zadarmo 25pcs/veľa Čiernej a bielej damask dizajn miesto držiteľov karty Foto Stojí Svadobné Dekorácie Láskavosti Party láskavosti

Súvisiace