Novinka Výpredaj! 20pcs doprava Zadarmo Bunny Vlasy Lúk, Veľkonočné Vlasy Lúk, Bunny Vlasy Klip, Králik Vlasy Lúk, Bunny Lúk, Bunny Klip

20pcs doprava Zadarmo Bunny Vlasy Lúk, Veľkonočné Vlasy Lúk, Bunny Vlasy Klip, Králik Vlasy Lúk, Bunny Lúk, Bunny Klip

Nový produkt

€29.75

--4%

€28.85

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: Vlasy Príslušenstvo, Lacné doplnky do vlasov, 20pcs doprava Zadarmo Bunny Vlasy Luk, Veľkonočné Vlasy Luk, bunny vlasy klip, Králik Vlasy Luk, Bunny Luk, Bunny Klip.

1.Položka špecifiká 20pcs doprava Zadarmo Bunny Vlasy Lúk, Veľkonočné Vlasy Lúk, Bunny Vlasy Klip, Králik Vlasy Lúk, Bunny Lúk, Bunny Klip Bunny Vlasy Lúk, Veľkonočné Vlasy Príslušenstvo, Vajec, Poľovačka, Dovolenka, Luky

Boutique Veľkonočné Deň Grosgrain Páse S Nástrojmi Hairbow! Dúha Bunny je drahé.Všetky konce sú zatavenom, aby sa zabránilo rozstrapkaniu. Tieto Boutique Luky majú tri veľkosti na výber. Luky sú namontované na Alligator Klip ! Skvelé pre oslavy Narodenín, Veľkonočné Deň, Jarné Festivaly, Farmy Strany, Portréty, Dovolenku, Sviatky, Narodeniny, a ďalšie! Pozrite sa na môj obchod pre ostatných hairbow štýly!

Podrobnosti:

Pás S Nástrojmi Typ: Grosgrain Páse S Nástrojmi

Materiál: Polyester

Luk veľkosť: 4" 6" 8"

Farba :

Ako pic

Eco-priateľský

CPSIA

Stálosť farieb:Rúbanisko 4 alebo viac

2.Položka Podrobnosti

Vezmite prosím na vedomie, že páse Farby sa môžu mierne líšiť vzhľadom na monitory.

3.Spätná väzba

4.Certifikát

5.Shippment

A).Všetky naše Luky sú dodávané DHL,TNT,Fedex,UPS,RPX,Aramex ,ktoré bude trvať 3-5 pracovných dní.

B). Vzhľadom na riešenie s množstvom objednávok každý deň, zvyčajne Budeme usporiadať zásielky do 3-5 dní , prosím, trpezlivo čakať a ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti sa vám.Ďakujem.

C). Anout dane

Vo väčšine prípadov, kupujúci nie je potrebné platiť clo. Budeme deklarovať nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane . Ale niekedy, v niektorých krajinách, colný úradník môže byť prísny. Nie sme zodpovední za všetky colné poplatky, prosím pozrite sa na colnej politiky na svoje miesto. Ak budete musieť platiť colné poplatky, je to vaša povinnosť k svojej vlastnej krajine; kupujúci by mali pochopiť túto situáciu. Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti.

UPOZORNENIE: 1. Ak sa rozhodnete, expresná doprava, prosím ponúknuť nám vaše správne kontaktné telefónne číslo, aby sa zabránilo miestnu poštu, nemôžem s vami v kontakte vyzdvihnúť zásielku keď to prišlo. 2. Ospravedlňujeme sa za nepodporujeme P. O. Boxov adresu, prosím nechajte nám správu pre správnu adresu pri zadaní objednávky.

6.Naše Výroby:

:

Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Typ Jednotky veľa (20 ks/lot)
Oddelenie Meno Deti
Položka Druh Pokrývku hlavy
Názov Značky kimmy
Číslo Modelu YV172293
Pohlavie Dievčatá
Materiál Spandex,Polyester
Druh Čelenky
Štýl móda
Vzor Typ Pevné

Napísať recenziu

20pcs doprava Zadarmo Bunny Vlasy Lúk, Veľkonočné Vlasy Lúk, Bunny Vlasy Klip, Králik Vlasy Lúk, Bunny Lúk, Bunny Klip

20pcs doprava Zadarmo Bunny Vlasy Lúk, Veľkonočné Vlasy Lúk, Bunny Vlasy Klip, Králik Vlasy Lúk, Bunny Lúk, Bunny Klip

Súvisiace