Novinka Výpredaj! OkeyTech Auto Príslušenstvo 3 Tlačidlom Vzdialené Tlačidlo púzdro Fob 2+1 Tlačidlo Vysokej Kvality pre Suzuki Použiť pre USA Grand Vitara SX4 XL-7

OkeyTech Auto Príslušenstvo 3 Tlačidlom Vzdialené Tlačidlo púzdro Fob 2+1 Tlačidlo Vysokej Kvality pre Suzuki Použiť pre USA Grand Vitara SX4 XL-7

Nový produkt

€3.06

-4%

€3.22

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: tlačidlo diaľkového, tlačidlá diaľkového kľúč, tlačidlá tlačidlá, Lacné tlačidlo remote, Vysoko Kvalitné tlačidlá diaľkového kľúč, Čína tlačidlá tlačidlá Dodávateľov.

Špecifikácie: Typ: Diaľkové Tlačidlo Auto Na Suzuki Použiť pre USA Grand Vitara SX4 XL-7 LOGA:NIE Hmotnosť: 60 g Materiál: ABS+Kov Farba:Čierna Tlačidlá: 3 Tlačidlá Transpondér Čip: nie Batéria: No nemôžeme poskytnúť nálepky!!!

Použitie: Pre Suzuki Použiť pre USA Grand Vitara SX4 XL-7 a iné modely, ktoré je rovnaké ako náš obraz!

Vlastnosti: 100% Zbrusu Nový a Vysoká Kvalita! Najlepšie náhradu za rozbité alebo nosiť kľúče,alebo skvelé pre ďalšie tlačidlo. Kľúčové prípade a kľúč čepeľ len. Elektronické vnútorné. Získajte čepeľ znížiť o miestnych zámočník/predajcu. Upozornenie: 1.Táto položka je kompletný vzdialenej s interiéru (remote/elektronika/transpondér čipov), ktoré vo vnútri. ALE ŽIADNE Batérie! 2.Transpondér čip PCF7946.Prosím, uistite sa, že vaše pôvodné diaľkové je rovnaký. 3.Musíte program tejto vzdialenej zadajte zámočník obchodu. 4.Tento výpis prichádza s key uncut čepeľ. musíte znížiť kľúčové čepeľ v zámočník obchodu . 5.Prosím, porovnať zadajte čepeľ a vnútornej štruktúry, aby sa uistil, že sa zhoduje s vaším pôvodným diaľkovým tlačidlo.

1 x Kľúč Shell

1.- Jeden rok záruka.

2.- Ak položka je chybný po prijatí, môžete požadovať výmenu za novú v 7days od dátumu prijatia (Kupujúci by sa mali vrátiť všetky originálnych a nepoškodených položky v rámci re-predajného stavu).

3.- Dodávame zdarma oprava služieb do jedného roka od zakúpenia. Za prvý mesiac sa budeme venovať jeden spôsob, ako náklady na dopravu( od nás na vašom mieste); Po uplynutí 1 mesiaca od zakúpenia, kupujúci je potrebné zaplatiť dva spôsoby, ako náklady na dopravu.

4.- Akonáhle budeme mať vrátenej položky, zašleme vymeniť tie späť čo najskôr.

5.- Naša záruka sa nevzťahuje na výrobky, ktoré sú fyzicky poškodené alebo v rámci osn-normálnych prevádzkových podmienok v dôsledku nesprávneho používania alebo nesprávnej inštalácie na diely.

1.- Vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu na nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Ďakujeme za váš čas.

2.- Necháme rovnaký názor na vás po pozitívnej spätnej väzby.

3.- Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby, budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy.

Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.035kg (0.08lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
farba Čierna
R/C Funkcia bez
Čip NO
Veľkosť Original Car Key Case Size
Druh Diaľkové Ovládanie Auta Kľúč pre Suzuki Použiť pre USA Grand Vitara SX4 XL-7
LOGO NO
Prispôsobenie Áno
Hmotnosť 30g/pcs
Výrobca Katalógové Číslo Auto Kľúč Na Jaguar X-Y-Typ XF XK XR
Názov Značky OkeyTech
Krajina/Oblasť Automobilovej Výroby Čína
Výmenný Katalógové Číslo SU-KS13
Stav 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné
dodacia lehota 1-3 dni
Použitie Diaľkové Auto Kľúč Pre
Druh Materiálu plastové a kovové
Iné Katalógové Číslo Auto Kľúč Pre Suzuki Použiť pre USA Grand Vitara SX4 XL-7
Tlačidlá 3 Tlačidlá

Napísať recenziu

OkeyTech Auto Príslušenstvo 3 Tlačidlom Vzdialené Tlačidlo púzdro Fob 2+1 Tlačidlo Vysokej Kvality pre Suzuki Použiť pre USA Grand Vitara SX4 XL-7

OkeyTech Auto Príslušenstvo 3 Tlačidlom Vzdialené Tlačidlo púzdro Fob 2+1 Tlačidlo Vysokej Kvality pre Suzuki Použiť pre USA Grand Vitara SX4 XL-7

Súvisiace