Novinka Výpredaj! 50m Kolo Kožené Kábel, Cowhide Kože, DIY Šperky, Takže Materiál pre Kožené Zábal Náramok, CoconutBrown, 3 mm hrubé

50m Kolo Kožené Kábel, Cowhide Kože, DIY Šperky, Takže Materiál pre Kožené Zábal Náramok, CoconutBrown, 3 mm hrubé

Nový produkt

€13.73

-30%

€19.62

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: kožené šperky pre mužov, šperky lekára, koža na výrobu šperkov, Lacné kožené šperky pre mužov, Vysoko Kvalitné šperky lekára, Čína kože, na výrobu šperkov Dodávateľov.

USD 3.53 /taška

Cowhide Kožené Kábel, CoconutBrown

Veľkosť: asi 3 mm hrubé

Vynikajúci pre náramky, náhrdelníky kábel, kožené tašky, pony korálky. Hladký, okrúhly prierez, ktorý je ideálny pre mnoho lištovanie potreby. To môže byť použitý, aby sa prívesky a beadwork.

Horúca Téma: >>> UPOZORNENIE: 1. 1 balenie = 1 prvok v našom obchode. Ak nemáte žiadne predstavy o položky " presné množstvo, prosím, kontaktujte nás slobodne. 2. Ak nemôžete nájsť položky, ktoré ste si kúpili pred, prosím, conact nás, pomôžeme vám zistiť, či produkty sú na sklade, alebo nie. 3. Ak chcete vyhlásiť nižšiu cenu, pomôžeme vám urobiť. Vezmite prosím na vedomie, koľko peňazí chcete vyhlásiť, alebo vyhlásené za dary alebo iné. 4. Niektoré kamenné korálky " farba je farbená , a farba môže vyblednúť. Prosím, potvrďte ju pred objednaním ak si mysli farba farbených. 5. Ponúkame "Expresná Doprava Zadarmo" ak si kúpite viac ako $169 (okrem šperkov zobrazuje & darčekové krabice). 6. Zmiešané farby produkty v našom obchode sa môžu líšiť od produktov, ktoré ste obdržali. Ak chcete nejaké presné farby, prosím, obráťte na náš zákaznícky servis pred objednaním. Môžeme fotografovať o produktoch, pre vaše potvrdenie pred odoslaním von.

Hmotnosť Balenia 0.35kg (0.77lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Typ Jednotky veľa (50 Meter/lot)
Položka Hmotnosť 70g
Položka Priemer 0inch
Položka Druh Šperky Zistenia
Názov Značky Pandahall
Položka Šírka 0inch
drôtu veľkosť 3 mm
Vlastnosti Produktu Sienna
Materiál cowhide
Číslo Modelu X-WL-A002-8
farba Sienna
Jednotka 50m
Položka Výška 0inch
Šperky Zistenia Typ Káble
Položka Dĺžka 0inch

Napísať recenziu

50m Kolo Kožené Kábel, Cowhide Kože, DIY Šperky, Takže Materiál pre Kožené Zábal Náramok, CoconutBrown, 3 mm hrubé

50m Kolo Kožené Kábel, Cowhide Kože, DIY Šperky, Takže Materiál pre Kožené Zábal Náramok, CoconutBrown, 3 mm hrubé

Súvisiace