Novinka Výpredaj! Nový Dizajn PowerGreen Mini Solárny Panel, Duálne Porty Solárne Batérie Rýchlu Nabíjačku 10000mAh 5V 2A Záložné Napájanie pre iPhone

Nový Dizajn PowerGreen Mini Solárny Panel, Duálne Porty Solárne Batérie Rýchlu Nabíjačku 10000mAh 5V 2A Záložné Napájanie pre iPhone

Nový produkt

€21.85

-49%

€42.85

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: Rýchla Nabíjačka, 5V 2A, Dual Port, Lacné rýchlu nabíjačku, Vysoká Kvalita 5v 2a, Čína dual port Dodávateľov.

Ruský Zákazníkov Venovať Pozornosť Prosím !!! - T o zabránilo meškanie zásielky, s lízingu vyplniť príjemcu, úplný názov v poradí, v dôsledku novej politiky ruskej colnej, inak by ste pravdepodobne nebude prijímať package konečne. - Nie sme zodpovední za nedoručení spôsobené zákazníkom, ktorí nemajú poskytnúť dostatok informácií pri vytváraní objednávky. Mini Solárny Panel, Duálne Porty Solárne Batérie Rýchlu Nabíjačku 10000mAh 5V 2A Záložné Napájanie pre Telefón Technické Špecifikácie

Značky

PowerGreen

Model

HW-S07

Výstup

5V 2A

Solárny panel Materiál

Mono-kryštalický panel

Solárny panel napájania

1 W

Veľkosť

138*72*23 MM

Hmotnosť

280 G

Miera Konverzie

≥ 24%

Farby

Čierna ,Zelená ,Oranžová

Iné Funkcie

Háčik Dizajn , Vodotesné Obrázok Produktu

Funkcia Produktu

* Duálne Porty

Nabíjať dve zariadenia súčasne, zatiaľ čo vonkajšie, rýchle 2.1 poplatok poskytne najrýchlejší rýchlosť nabíjania sa na vás.

* Materiálov Najvyššej Kvality

Najlepšie šetrné k životnému prostrediu silikónové chráni pred dažďom, prachom, a šok/kvapky. Používa lítium-polymérovej batérie s 10000mAh.

* Vnútorné a vonkajšie sú k dispozícii

Vybavený s viac-poplatok protection system. Viac ako 500+ dobiť životného cyklu.

* Široká Kompatibilita

Kompatibilné s väčšinou USB-Nabitá zariadenia ako je iPhone Série , iPad, iPod, Samsung mobilné telefóny, ostatné Android mobilné telefóny, GPS atď.

Poznámka:

Solárne nabíjanie je špeciálne určený pre prípad núdze , nie je to primárny zdroj plnenie z dôvodu kompaktný solárny panel veľkosť, ktorá môže trvať dlhý čas. V všeobecné použitie, odporúčame nabiť solárna nabíjačka prostredníctvom adaptéra alebo počítača do skrátiť doba nabíjania.

Zásielky

Spätná väzba

FAQ

1.Doprava po celom svete .( S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2.Všetky výrobku je zaručená CE ,FCC & ROHS certifikáty.Všetky produkty sme vypredané sú prísne vybrané a testované našej QC oddelenie.

3.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie .

4.My len loď vašej objednávky adresu . Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu . Ruský zákazníkov použite prosím úplné meno .

5.Obrázky zobrazené sú skutočné položka a pre referenčné účely .

6.SERBICE TRANZITNÝ ČAS je poskytovaná kuriérom a vylučuje víkendy a sviatky . Tranzitné časy sa môže líšiť ,a to najmä počas prázdnin .

7.Pozemok sa normálnom doprava v tranzite .Tento čas dúfame, drahý priateľ trpezlivo čakať . Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní , prosím, kontaktujte nás . Budeme sledovať zásielky, a dá vám odpoveď čoskoro . Naším cieľom je spokojnosť zákazníka !

8 . Prosím neotvárajte spor, alebo nechať negatívnej spätnej väzby, bez komunikácie s nami. Vážime si našich zákazníkov, ako aj spätnej väzby profil. Ak budeme ignorovať vašu správu, alebo nemôžeme vyriešiť váš problém, môžete otvoriť sporu.

9.Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely , sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie . Ak sa zobrazí zásielky . Dúfam, že sa vám potvrďte ho prijíma a dáva nám pozitívne hodnotenie . Toto je pre nás veľmi dôležité . Ďakujem .

Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 19cm x 11cm x 4cm (7.48in x 4.33in x 1.57in)
Certifikácie Kvality FCC,CE,PSE,RoHS,MKBÚ
Názov Značky powergreen
Číslo Modelu HW-S07
Vstup 5V/2A
farba Čierna, Zelená, Oranžová
Druh cestovanie
Kompatibilné Značky Univerzálny
Podpora Rýchle Nabíjanie Technológie Qualcomm Rýchle Nabíjanie 2.0
Výstup 5V/2.1
Výstupné Rozhrania USB
Konektor Typu Univerzálny
USB Porty 2
Zdroj Napájania USB,Slnečná Energia,A. C. Zdroj

Napísať recenziu

Nový Dizajn PowerGreen Mini Solárny Panel, Duálne Porty Solárne Batérie Rýchlu Nabíjačku 10000mAh 5V 2A Záložné Napájanie pre iPhone

Nový Dizajn PowerGreen Mini Solárny Panel, Duálne Porty Solárne Batérie Rýchlu Nabíjačku 10000mAh 5V 2A Záložné Napájanie pre iPhone

Súvisiace