Novinka Výpredaj! Jebely Black Jeden Watch Winder pre automatické hodinky automatický navíjač Multi-function 5 Režimov Watch Winder 1 JA003

Jebely Black Jeden Watch Winder pre automatické hodinky automatický navíjač Multi-function 5 Režimov Watch Winder 1 JA003

Nový produkt

€49.93

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: jeden watch winder, watch winder, automatické jeden watch winder, Lacné jeden watch winder, Vysoká Kvalita watch winder, Čína automatické jeden watch winder Dodávateľov.

Nastavenia striedania:

OFF:

VYPNITE.

REŽIM:

ZAPNUTIE.

otáčajte v smere hodinových ručičiek,vopred naprogramované na 1440 otočí za deň, otáča 6 min zvyšok 30 min a potom opakovať.

REŽIM B:

ZAPNUTIE.

otáčajte proti smeru hodinových ručičiek,vopred naprogramované na 1440 otočí za deň, otáča 6 min zvyšok 30 min a potom opakovať.

REŽIM C:

ZAPNUTIE.

bi-directional,vopred naprogramované na 5760 otočí za deň,otáča 20 min zvyšok 10 min v smere hodinových ručičiek a potom sa otáča 20 min zvyšok 10 min v smere hodinových ručičiek.

REŽIM D:

ZAPNUTIE.

bi-directional,vopred naprogramované na 2152 otočí za deň,otáča oboch smeroch striedavo na 10 min opakovať nepretržite po dobu 3 hodín a potom zvyšok pre 9 hodín.

História

Jebely prvý set až v roku 1936, navrhnuté a vyrobené Bienne Rovanta. S vynikajúcou kvalitou spracovania zdedené zo Švajčiarska, robili sme rozšíriť naše podnikanie v Európe a Afrike, atď. Hľadať produkty vysokej kvality, aby mechanické hodinky v jeho najlepší výkon, Jebely trvá na rozvoj inovatívnych a vynikajúci techniky pre watch winder výroby.Zmes tradičných remesiel a módny dizajn robí Jebely vinutia box nevyhnutné pre zberateľov hodiniek.

Slogan

Zbierka . Čas . Večný

Čas nie je len záznam, ale svedectvo osobný úspech. Jebely trvá na tom, inovácie a nádherné remeselné produkty dielo, ktoré môžu byť dedí z generácie na generáciu. Sledujte kolektory môžu mať svoje hodinky ako záznam svoje osobné úspechy a skúsenosti.

Jebely verí, energické, výroby a inovácie sú základné prvky pre remeslá. Prostredníctvom svojich skúseností a nádherné remeselné, Jebely vyvinula celoživotného kariérneho rastu v rámci výroby watch winder a slúži ako dedičstvo v legende na hodinky.

Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.85kg (1.87lb.)
Veľkosť Balenia 16cm x 15cm x 23cm (6.30in x 5.91in x 9.06in)
Prípade Tvar Kolo
Štýl Móda & Bežné
Položka Šírka 12.8cm
Materiál Živica
Názov Značky JEBELY
Položka Priemer 13cm
Číslo Modelu JA003PU
Boxy & Prípadoch Materiál Smalt
Položka Druh Sledujte Boxy
Stav Nové značky s
Položka Výška 14.9cm
Položka Dĺžka 16.5cm

Napísať recenziu

Jebely Black Jeden Watch Winder pre automatické hodinky automatický navíjač Multi-function 5 Režimov Watch Winder 1 JA003

Jebely Black Jeden Watch Winder pre automatické hodinky automatický navíjač Multi-function 5 Režimov Watch Winder 1 JA003

Súvisiace