Novinka Výpredaj! 2017 Horúci Trend Ženy Pohľadu Spodnej Košele Stojan Golier Oka Čipky Dlho rukáv, blúzky, Sexy Základné Top pre Ženy

2017 Horúci Trend Ženy Pohľadu Spodnej Košele Stojan Golier Oka Čipky Dlho rukáv, blúzky, Sexy Základné Top pre Ženy

Nový produkt

€7.13

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: sexy blúzka, sexy blúzka, sexy čipka, blúzky, Lacné sexy blúzka, Vysoko Kvalitné sexy blúzka, Čína sexy čipka blúzka Dodávateľov.

informácie o produkte

Jedna veľkosť (nepatrí), s(cm)

Ramenné 32-37, Poprsie 84-90, Rukáv 53-57, Dĺžka 60

2-4cm chyby

veľkosť informácií

poznámka : tieto informácie sú len pre referenčné účely . prosím, obráťte sa na predajcu, ak chcete získať podrobné informácie .

O produktoch

Fotografie plne v súlade s výrobkami. Všetky fotografie sú prijaté odborníkmi v rámci štúdiové osvetlenie a upraví v rôznych nastavení počítača. Tak tam môže byť niečo farebné variácie na rôzne divákov, " počítače a mobilné displej telefónu. Ak ste citliví na farby, prosím, buďte opatrní na nákup.

O shipdate

Pripravili sme dostatok zásob na zabezpečenie každej objednávke môže byť dodávaný v 3-5 dní. V žiadnom prípade nechceme, budeme vás kontaktovať okamžite, aby vaše zásielky môže byť dobre spracované.

O zásielke

Ponúkame štandardné registrované leteckých zásielok do celého sveta. Podľa skúseností z minulosti, to môže dosiahnuť väčšina krajín v o 15-50 dní. Okrem toho poskytujeme aj rôzne rýchle lodnej dopravy ako epacket, aramex, dhl, fedex, tnt, ems a tak ďalej. Prosím, kontaktujte nás pre informácie, keď to potrebujú.

O vracia

Budeme akceptovať vráti do 7 dní po podpísal zásielky. Pre väčšinu vráti, V Číne existuje mnoho komplikovaných documentations vyžaduje jasné, dovoz tovaru. Takže, sme ca n t akceptovať väčšinu vráti okrem SKUTOČNEJ kvality problém. Veľkoobchodníci musia byť opatrní myslenia, pred nákupom. Uistite sa prosím, položky sú úplne nové s obalom/tagy a bez pachov (dym/parfémy).

O spolupráci

Vítame všetky objednávky bez ohľadu na to, či malé rozmery. Postaráme sa o vaše objednávky a snažiť skontrolovať pred odoslaním. Ale v prípade akéhokoľvek problému nás prosím kontaktujte v čase pred odchodom zlé recenzie. Chápeme, chcete povedať pravdu o tom, ako sa cítite o tento nákup a nemusíme byť schopní vyriešiť všetky vaše problémy na vašej spokojnosti. Ale vždy sme si chcete vypočuť váš hlasový ak prídete do hovoriť s nami. Budeme sa lepšie starať o vás aj v budúcnosti, aby sa zabránilo neurobili tú istú chybu, bez ohľadu na to, ktorého chyba je. Ak však chcete jednoducho opustiť zlé recenzie, bez hovorí, nie sme schopní pochopiť svoj problém dobre a nepomôže vôbec. My tešíme sa na dlhý čas relashion s vami. Preto sa poďme riešiť problémy spoločne!

Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť One Size
Rukáv Štýl Pravidelné
Golier Turtleneck
Dekorácie Žiadne
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Pohlavie Ženy
Vzor Typ Geometrické
Štýl móda
Textílie Typ Broadcloth
Materiál Polyester

Napísať recenziu

2017 Horúci Trend Ženy Pohľadu Spodnej Košele Stojan Golier Oka Čipky Dlho rukáv, blúzky, Sexy Základné Top pre Ženy

2017 Horúci Trend Ženy Pohľadu Spodnej Košele Stojan Golier Oka Čipky Dlho rukáv, blúzky, Sexy Základné Top pre Ženy

Súvisiace