Novinka Výpredaj! 10pcs! Macaron úložný box organizér na šperky Mini Candy Farby 4 Farby, Svadobné darčeky,doprava Zdarma.

10pcs! Macaron úložný box organizér na šperky Mini Candy Farby 4 Farby, Svadobné darčeky,doprava Zdarma.

Nový produkt

€8.16

--100%

€4.10

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: organizátor blackberry, box šperky organizátor, box organizátor pvc skladovanie stanovište pre zberné nádoby, Lacné organizátor blackberry, Kvalitné okno šperky organizátor, Čína box organizátor pvc skladovanie stanovište pre zberné nádoby Dodávateľov.

Veľkosť : 4 * 1.5 cm

Farba : ružová , fialová, modrá , zelená

Materiál: vysoko kvalitného plastu , bezpečné, netoxické , environmentálne zdravie

Novinka : solid modeling série macarons , farebné

Proces: vynikajúce spracovanie, žiadne hrany, jemné

Funkcie:

Úplne Nové a vysokej kvality.

Macaron modelovanie malý úložný box, roztomilý atraktívny styling, inovatívny dizajn ~

Môžete začleniť svoje šperky, náušnice, náhrdelníky

Elegantné a pohodlné

package:

10* skladovanie organizátor

Farba : Položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

1.Akceptujeme Alipay,Západ Únie,Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2.Budeme loď vašej objednávky do 1-2 pracovných dní po platby vymazané. 3.Vo väčšine krát položka dosiahne väčšina krajín, v 8 až 15 pracovných dní. Na niektorých odľahlých oblastiach môže trvať aj viac ako 20 pracovných dní. 4.Ak nechcete prijímať položky po 30 dňoch, prosím, kontaktujte nás, budeme skúmať a riešiť dodanie problém. 1. Cena, ktorú ste zaplatili za položku vylučuje akúkoľvek colné daň. Naša spoločnosť nie je rameno všetky povinnosti v cieľovej krajine. 2. Zvyčajne sme označiť tovar je napríklad prehrávač media player/počítačové príslušenstvo(DAR/VZORKY) na obchodnú faktúru, a preto sa snažíme pomôcť minimalizovať alebo vyhnúť sa akejkoľvek GST alebo V. A. T alebo iné Dovozné dane, ale sme nemôže zaručiť, žiadne dane, poplatky, ako to je, závisí od vašej Krajiny?s Importovať Politiky. 3. Poplatky sa môžu vzťahovať ak je doručenie odmietol a poslal späť do našej Kancelárie.

1. 12 mesiacov Záruka. Kúpiť s dôverou (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY. 3. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále ho poslať späť k nám, pošleme vám náhradné po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.i-pneumatiky.sk! 1. Necháme Pozitívnu spätnú Väzbu po prijať platbu, Prosím, nezabudnite nám dať a PÄŤ HVIEZDIČIEK na všetky Podrobné Hodnotenia 2. Ak nie ste spokojní s vaše nákupné Skúsenosti,Prosím kontaktujte nás a získajte riešenie, než sa rozhodnete opustiť neutrálne alebo negatívne spätné väzby, Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém pre vás, akonáhle je to možné,vďaka. 3. Poskytneme vám služby ako najlepšie, ako môžeme, spôsobiť spätnej väzby a je to, čo sa usilujeme o. Prosím, napíšte mi cez "Moje Správy" alebo "Mail" ak máte akékoľvek otázky o našich záznamov alebo nákupu

Veľkosť Balenia 15cm x 8cm x 13cm (5.91in x 3.15in x 5.12in)
Hmotnosť Balenia 0.12kg (0.26lb.)
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Druh Skladovacie Boxy & Zberných Nádob
Zaťaženie 0,5 kg
Lattice Množstvo 1
Produkt Šperky Box
Špecifikácia 4*1.5cm
Názov Úložný Box
Materiál Plastové
farba Ružová, fialová, modrá, zelená
Kapacita Ako je uvedené nižšie
Technics Lesklý
Tvar Kolo
Výroba vyrobené v číne
Funkcia Eco-Priateľský
kvalita Úplne Nové
Použitie Šperky
Názov Značky Halojaju
Vhodné pre umiestňovanie výrobkov Prstene, náušnice, náhrdelníky, atď.
Veľkosť S
Číslo Modelu miao-198
Hmotnosť 0.012 kg
Štýl Moderné
Plastové Typ ABS

Napísať recenziu

10pcs! Macaron úložný box organizér na šperky Mini Candy Farby 4 Farby, Svadobné darčeky,doprava Zdarma.

10pcs! Macaron úložný box organizér na šperky Mini Candy Farby 4 Farby, Svadobné darčeky,doprava Zdarma.

Súvisiace