Novinka Výpredaj! Jessup Vysoko Kvalitných Materiálov, Odborných Face brush make-up štetce Zmesi Shadow brush 234

Jessup Vysoko Kvalitných Materiálov, Odborných Face brush make-up štetce Zmesi Shadow brush 234

Nový produkt

€3.59

-6%

€3.86

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: shadow brush, make-up štetce na miešanie, Make-Up Štetce, Lacné shadow brush, Vysoko Kvalitný make-up štetce na miešanie, Čína make-up štetce Dodávateľov.

Produkt obrázok

Zavedenie nového výrobku

Balenie obsahuje: 1 * Kozmetické štetce

Spája Tieň -234:

Dĺžka kefy o:17.5 cm Tip dĺžke cca: 1,8 cm Tip šírka o: 1.3 cm

Zvládnuť typ: Drevo, aký typ Vlasov: Vlákno

Najlepšie ísť nad celou veko na zmes žiadne ostré línie, keď miešanie viac ako jeden odtieň

Platobné Ak sa vám páčia naše produkty, prosím, pridajte mojom obchode na svoje "Obľúbené položky" zoznam. Ak máte akýkoľvek problém, prosím zanechať odkaz nám ,budeme odpovedať váš e-mail do 24 hodín, a tiež v našich silách vyriešiť váš problém. Pozitívna Spätná Väzba:

Ak ste spokojní s našimi položky a služby, písať dobrú spätnú väzbu pre nás, prosím. Ak nie ste spokojný / á s našimi položky,najprv prosím, kontaktujte nás ,Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém, až kým nebudete spokojní.

Poštovné Všetky položky, ktoré budú odoslané do 2 dní,do USA ,Kanady, Austrálie, Ruska a Spojeného Kráľovstva potrebujú okolo 2 až 4 týždne ,aby ostatné krajiny sa môžu potrebovať 4 až 5 týždňov , do Talianska, Brazílie, Grécko a iné malé okresy, môže byť potrebné, 5 až 6 týždňov. Ak potrebujete rýchlu prepravu spôsobom, obráťte sa na nás pred platby. Tiež ,oneskorenie alebo zlyhanie dodávky je niekedy spôsobené politiky rôznych zvykov, napríklad ,laserový ukazovateľ je neprijateľné v niektorých krajinách. Tak prosím skontrolujte vaše miestne colnej politiky starostlivo pred platby. Alebo, sme nie je zodpovedná za akékoľvek zlyhanie dodávky súvisiace určenia colnej problém.

Ruturns Všetky výrobky, ktoré predávame patria továreň záruky ,nemám kryt časy, ktoré boli týrané, vypálené a poškodené v akejkoľvek forme. Prosím, zanechajte správu, ak ste nedostali položky do 30 dní,budeme kontrolovať ho s post office, a potom odoslať alebo vrátenie chýbajúce položky. ak máte chybné položky,prosím, kontaktujte nás do 2 dní od vás prijímať zásielky .Všetky vrátite tovar musí byť vrátený s je originál balenie a príslušenstvo.Vrátime peniaze na vami, keď sa dostaneme vrátenie tovaru,Alebo nahradiť položku pre vás .

O FAQ Q:ste autentické Jessup kefy? Odpoveď:Áno,všetky kefy sú skutočné Jessup.My sme z Jessup compay.

Otázka:I dont prijímať svoje balíčky,čo by som mal robiť? Odpoveď:Pls kontaktujte nás prostredníctvom www.i-pneumatiky.sk správu v prvom rade.Pomôžeme vám a usporiadať inšpekcie naše spracovania prepojenie. V rovnakom čase,potrebujete skontrolujte dodaciu adresu a či platba je úspešný.Tiež ak sú pohodlné,pls poraďte sa so post office okolí.

Otázka:Môžete predať veľkoobchodné ceny? Odpoveď:Áno,ak vaša objednávka nad 20 súprav jeden čas.Môžete skontaktovať s nami

Súvisiace produkt

Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Veľkosť 1 pcs
Položka Druh Make-Up Štetec
Názov Značky Jessup
Číslo Modelu Dvesto tridsať štyri
Používa Sa S Blusher
Kefa Materiál Vlnené Vlákno
Množstvo 1
Rukoväť Materiál Drevo
Materiál Syntetické Vlasy & Vlna

Napísať recenziu

Jessup Vysoko Kvalitných Materiálov, Odborných Face brush make-up štetce Zmesi Shadow brush 234

Jessup Vysoko Kvalitných Materiálov, Odborných Face brush make-up štetce Zmesi Shadow brush 234

Súvisiace