Novinka Výpredaj! 3D Dotyk misiek Pre 3D LED Nočné Svetlo Nahradenie 7 Farieb Farebné Svetlo Základná Tabuľka Dekor Držiteľ Veľkoobchod

3D Dotyk misiek Pre 3D LED Nočné Svetlo Nahradenie 7 Farieb Farebné Svetlo Základná Tabuľka Dekor Držiteľ Veľkoobchod

Nový produkt

€3.54

-7%

€3.83

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: lampa base, svetlo base, Led lampa base, Lacné čítanie base, Vysoká Kvalita svetla base, Čína led lampa base Dodávateľov.

3D Dotyk misiek Pre 3D LED Nočné Svetlo Nahradenie 7 Farieb Farebné Svetlo Základná Tabuľka Dekor Držiteľ Veľkoobchod 100% Úplne nové a vysokej kvality! 3D traktor dizajn, moderné a jednoduché. Skvelý Vianočný darček pre vašich priateľov, milencov alebo deti.Vhodná pre spálne, obývacia izba dekorácie. To by mohlo vytvoriť romantickú atmosféru, ideálna dekorácia pre obývacia izba, spálňa, atď. To môže byť uvedené v spálňa, detská izba, obývacia izba, bar, obchod, kaviareň, reštaurácia atď ako dekoratívne svetlo. Prichádza s USB napájací adaptér, môžete pripojenie k vašej domácej sieťovej zásuvky alebo USB portu počítača. Automaticky farby režim. Stlačením tlačidla dotknite sa tlačidla na poslednú farbu, potom znova stlačte tlačidlo, auto farby. Špecifikácie: Vzhľad farba: biela, čierna, Svetlo, farba: 7 farieb materiál: ABS Svetelný zdroj: 10PCS LED korálky Výkon: 0,5 W Svetelný: 10 LM Napájanie: DC 5V (micro USB rozhranie) alebo 3 *AA batérie (nie sú súčasťou) Prepínač režimu: dotykový spínač (dlhé dotyk 3 sekundy nesvieti) Svetlý režim: pevné farbu alebo farebný prechod. Svetlo prevádzky: pevný jednotný režim: dotknite sa prepnúť, zmeniť farbu často svetlé. Farebné gradient režimu: stlačte spínač 8-krát, môžete začať postupne mení farby. 3D efekt: vo svetle švy vložiť akrylové dosky (Len držiaku v parciel, s výnimkou akryl panel) Rozmery: objímky priemer 8.5 cm, výška 4 cm, otvor dĺžka 7 cm, hrúbka 4 MM Balenie zoznam: 1 X objímky

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu orderafter 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.i-pneumatiky.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S

SKONČILA ZÁRUKA.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.i-pneumatiky.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Hmotnosť Balenia 0.12kg (0.26lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Typ Jednotky kus
Certifikácia CCC
Základný Materiál Plastové
Číslo Modelu Objímky
Zdroj Svetla 10PCS LED korálky
Moc 0,5 W
Položka Druh Vysúva
Záruka Objímky
Svetelný 10 lm
Názov Značky Mabor
Funkcie 7 Farieb
Vzhľad farba Biela, Čierna

Napísať recenziu

3D Dotyk misiek Pre 3D LED Nočné Svetlo Nahradenie 7 Farieb Farebné Svetlo Základná Tabuľka Dekor Držiteľ Veľkoobchod

3D Dotyk misiek Pre 3D LED Nočné Svetlo Nahradenie 7 Farieb Farebné Svetlo Základná Tabuľka Dekor Držiteľ Veľkoobchod

Súvisiace