Novinka Výpredaj! Miniatúrne DIY drevená bábika dom 1:12 spálňa miniatura domček pre bábiky Budovy Model Nábytok, Hračky H006

Miniatúrne DIY drevená bábika dom 1:12 spálňa miniatura domček pre bábiky Budovy Model Nábytok, Hračky H006

Nový produkt

€18.12

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: doll house, doll house 1:12, diy drevené bábiky byv, Lacné doll house, Vysoká Kvalita doll house 1:12, Čína diy drevené bábiky byv Dodávateľov.

Diy Doll House--- sen-seeker anjel

Veľkosť:

Hotové veľkosť: o 17.1 * 13.1* 13.1 cm

Veľkosť balenia :o 24.5*6*18 cm

Váha:cca 0,8 kg

Príslušenstvo:

1,nábytok materiál balík

2,Svetlo

3, Drevený rám (bulk)

4, Protiprachový kryt

Vlastnosti produktu:

Kabína bude stavať môžete to urobiť sami,vo vnútri surovín podľa materiálu do niekoľkých malý balík,môže urobiť kompletnú body za niekoľko krát,Zúženie dom ako skutočný dom verziu,napríklad,Skrinka je vyrobená z dreva, opona handričkou, knihy, z papiera!Plne uplatniť svoje schopnosti, a takmer všetky veci, ktoré potrebujete ste urobili!Zábava v procese tvorby!

Informácie: 1, pred výroby môže pripraviť sadu pomocných nástrojov ako sú nožnice, kliešte, nôž a podobne.

2, najmä prostredníctvom, vložiť, montáž, modelovanie, umiestnenie DIY proces, dokončil svoj krásny krásny dom.

3,Oblek davu: výrobok je Diy kabíne materiál package, aby to sami, je vhodný pre osoby nad 14 rokov.

Platby: 1. Akceptujeme všetky platobné prostriedky www.i-pneumatiky.sk schválené. 2. Prosím zaplatiť do piatich dní od zadania objednávky, alebo nás kontaktujte s podrobnosťami. Poštovné: 1. Tovar vám bude dodaný do 3-7 pracovných dní po vašej platby ukončené. 2. Máme loď na celom svete, Prepravná metóda: Čína post,Švédsko Post, Singapur Post, Hongkong Post, holandský poštový EMS, DHL alebo UPS. ako obvykle, nákladovo efektívne doprava je Čína Príspevok. 3. Vezmite prosím na vedomie, že niekedy vlastné spôsobí oneskorenie balík na kontrolu. Prosím, VŽDY kontaktujte nás najskôr pre stav zásielky pred spätnú väzbu. 4. Vráti pravidlo: 7 dní exchange, kupujúci zaplatí spiatočnou adresou. 5. Všetkých 5 hviezd, spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, Takže Ak z akéhokoľvek dôvodu ste\\\\\\'re nie je spokojný alebo nespokojný s mojou produktu, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom spätnú väzbu, dať nám šancu slove a aby sa, vďaka. Pripomienky: 1. Vaša spokojnosť je naším konečným cieľom; 2. Prosím, neváhajte nás kontaktovať kedykoľvek, ak máte nejaké otázky. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol; 3. Ak ste spokojní s našimi službami, prosím, hodnotiť podrobnosti transakcie a zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Budeme robiť rovnaké pre vás. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás najskôr, budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Ak máte nejaké otázky alebo potreby,prosím, neváhajte a napíšte nám. Neváhajte a napíšte nám, radi vám odpovieme vám hneď Ako to bude možné! Ďakujeme vám za vašu starostlivosť.

Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 25cm x 6cm x 18cm (9.84in x 2.36in x 7.09in)
Hmotnosť Balenia 0.8kg (1.76lb.)
farba multicolor
Rozmery 17.1*13.1*13.1
Položka Druh Dollhouses
Vekové Rozpätie 12-15 Rokov,Grownups
Upozornenie don't jesť
Názov Značky SPIXT
Materiál Drevo
Pohlavie Unisex
Číslo Modelu H006

Napísať recenziu

Miniatúrne DIY drevená bábika dom 1:12 spálňa miniatura domček pre bábiky Budovy Model Nábytok, Hračky H006

Miniatúrne DIY drevená bábika dom 1:12 spálňa miniatura domček pre bábiky Budovy Model Nábytok, Hračky H006

Súvisiace