Novinka Výpredaj! 180 cm Umelé Ruže Kvet Viniča Svadobné Dekoratívne Skutočný Dotyk Hodvábne Kvety S Zelené Listy pre Domáce Visí Garland Dekor

180 cm Umelé Ruže Kvet Viniča Svadobné Dekoratívne Skutočný Dotyk Hodvábne Kvety S Zelené Listy pre Domáce Visí Garland Dekor

Nový produkt

€6.93

-24%

€9.12

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: skutočný dotyk hodvábne kvety, Umelé Ruže Kvet, hodvábu kvetov, Lacné skutočný dotyk hodvábne kvety, Kvalitné umelé ruže kvet, Čína hodvábu kvetov Dodávateľov.

Vitajte v Našom Obchode! 180 cm Umelé Ruže Kvet Viniča Svadobné Dekoratívne Skutočný Dotyk Hodvábne Kvety S Zelené Listy pre Domáce Visí Garland Dekor 1pcs/veľa

Vlastnosti Produktu:

1. Umelý živý kvet je krásna dekorácia každého roka.

2. Ideálne výzdoba na svadby, festivaly, strany, domy, záhrady, ploty, kvety, prístrešok kyvné rámy, klimatizácia potrubie, vodu borovíc, rámy dverí, nekryté drôty, schody ,a tak ďalej.

3. Kvet je tiež umiestnený na steny, dvere, hojdačky, zrkadlá a kdekoľvek. Tieto krásne listy viniča by mohli vytvárať romantické a živé prostredie vášho domu.

Parametre Výrobku:

1. Veľkosť:Dĺžka: cca 180 cm/70.87 v ;

Váha: cca 140 g ( Púčiky, listy a tak ďalej, sú zahrnuté v cene. )

Priemer four roses: cca 9 cm/ 3.54 v

2. Farba: Ružová, mlieko, biela, červená

Balenie zoznam:

1* umelé ruže víno

Zobraziť Produkt

[xlmodel]-[produkty]-[3973

Milý Priateľ, ak ste ruskej zákazník, prosím, zanechajte nám vaše celé meno po zadať objednávku obdržíte zásielku rýchlejšie, vopred ďakujeme !

Platby

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

O Guarante

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

O Spätnú Väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.16kg (0.35lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Aplikácia Festival Svadba, Party,Vianočný deň
funkcia 4 Klasický krásy s podhodnotené žiara
Štýl Kvet
funkcia 2 svadobné domov kvetinový dekor
Aplikácia scény svadobná výzdoba ruže kvet viniča
farba 3 farby
Číslo Modelu Svadobná výzdoba kvet viniča
funkcia 3 Sa vzťahujú na Všetky Domáce alebo svadbu
Názov Značky TOPATY
Klasifikácia Umelé Kvety
Názov Umelé ruže Kvet Viniča
Materiál plastové kvety
Funkcia 5 Umelý kvet viniča
Kvet Štýl Kvet Pobočky
Príležitosti Svadba
funkcia 1 Umelé Kvety, ruže
Druh Hybrid

Napísať recenziu

180 cm Umelé Ruže Kvet Viniča Svadobné Dekoratívne Skutočný Dotyk Hodvábne Kvety S Zelené Listy pre Domáce Visí Garland Dekor

180 cm Umelé Ruže Kvet Viniča Svadobné Dekoratívne Skutočný Dotyk Hodvábne Kvety S Zelené Listy pre Domáce Visí Garland Dekor

Súvisiace