Novinka Výpredaj! LEDIARY Radar 2D Vymeniteľné Magnet Zdroj Svetla LED Stropné Svietidlo 7/15W 110-240V Led Nahradenie IC Ovládač+Snímač Kolo

LEDIARY Radar 2D Vymeniteľné Magnet Zdroj Svetla LED Stropné Svietidlo 7/15W 110-240V Led Nahradenie IC Ovládač+Snímač Kolo

Nový produkt

€7.16

-36%

€11.19

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: stropné svietidlo, stropné svietidlo led, senzor, stropné lampy, Lacné stropné lampy, Vysoko Kvalitné stropné svietidlo led, Čína senzor, stropné lampy Dodávateľov.

LEDIARY Radar 2D Vymeniteľné Magnet Zdroj Svetla LED Stropné Svietidlo 7/15W 110-240V Led Nahradenie IC Ovládač+Snímač Kolo

Funkcie:To je vymeniteľná zdroj svetla pre stropné svietidlo.Je to veľmi pohodlné.Keď vaše stropné svietidlo je rozbité,môžete použiť túto lampu vymeniť zdroj svetla.Jednoduchá inštalácia pomocou magnetu a podržte základnú dosku.Ale prosím, uistite sa, že vaša základná doska je vyrobená zo železa,potom to môže byť priťahovaní magnety. Typ výrobku: Radar vymeniteľné 2D LED zdroj svetla Hlavné Materiál: PC bývanie+ Radar ovládač+Epistar LED+Electron súčasť Tela Farba: Biela Menovitý Výkon: 7W/15W Veľkosť:D130mm*H24mm/D180mm*H24mm Lumen:630lm/1350lm Vstupné Napätie:110-240V farbu Svetla: Studená biela 6400K Snímacej vzdialenosti: >5m Snímanie časové oneskorenie: 12-15s PF:>0.5 IP:20 Ta:-20-65 stupňov Práce podmienky: 1.Tmavom prostredí 2.Akýkoľvek tovar(ľudí/zvierat/auto atď.) pohyb v snímacej oblasti Použitia:Garáže,chodby,chodby,schodisko,balkón, atď.

Tip na Inštaláciu: 1.Fix lampy v strede železa base 2.Pripojte lampu do obvodu 3.Zatvorte kryt potom svietidlo môže pracovať (Železa, plechu nie je súčasťou balenia)

Maloobchod, veľkoobchod a drop shipping všetko sú vítané.

A. Pre maloobchod, pošleme cez Epacket alebo Čína Registrované Air Mail v prípade objednávok nad $5. Zatiaľ čo pre objednávky menej ako 5 eur, máme poslať prostredníctvom Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus, potom možno nemôžete vidieť sledovanie informácie vo vašej krajine, ale môžete sa na nás obrátiť sa opýtať a stále môžete prijímať na svoj pozemok ako obvykle. Sľubujeme plnú náhradu, ak nemôžete prijímať tovaru.

B. Pre veľkoobchod, môžeme poskytnúť zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

C. v Prípade poklesu prepravy, môžeme poslať tovaru priamo do vašich zákazníkov tak dlho, ako si dajte nám správnu adresu a telefónne číslo.

Ako sledovať môj pozemok?

A. môžete vidieť priamo na rohu vašej objednávky stránke.

B. môžete sledovať vašu zásielku na tejto internetovej stránke a kopírovať číslo sledovania v prehliadači:

C. môžete nás kontaktovať a opýtať sa, a budeme pomáhať na ceste k vám.

Vlastne, prosím venujte pozornosť na sledovanie informácie. Získanie pozemok v dobe je dôležité, keď to príde.

Ako dlho to bude trvať?

Pre Čínu Post, bude to trvať 30-60 dní, aby sa dospelo vás. Zatiaľ čo pre express lodnej dopravy,, to bude trvať 7 dní, alebo tak.

Poznámka: Ak vaša ochrana je čas beží von, ale parcely stále nemá prísť, prosím, kontaktujte nás na rozšírenie ochrany času a budúcnosti skontrolovať svoj pozemok. Potom ste nestratili peniaze pred prijatím tovaru.

Je tam všetky dane Colný?

Obvykle budeme deklarovať nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo colné daň. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň že kupujúci by mal platiť. Takže si môžete nechať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť.

A. Kvality problém bude ponúknutá zmeniť alebo vrátenie peňazí. Ďalšie problémy budú ponúkané zmenu, ale kupujúci musieť zaplatiť vrátiť prepravné náklady.

B. Niekedy sa vám nemusí podariť získať vaše položky z dôvodu straty alebo z iných dôvodov. Nikdy sa obávať, kontaktujte nás čo najskôr, ponúkame vrátenie peňazí alebo odosielať vám nové položky.

C. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky/problémy, dáme odpoveď do 12h.

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, potvrďte prosím, že váš príjem a dať 5-hviezdičkové hodnotenie. Spätná väzba s obrázkami ocenia.

Ak tovar má nejaký problém, prosím, ešte nás kontaktujte na prvý raz. Ponúkame uspokojivé riešenie. Úplné vrátenie bude absolútne pre problémy s kvalitou.

Pridať našej predajni na vašom zozname želaní a obráťte sa na nás, dostanete darček v ďalšej objednávke.

Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Funkcie Vymeniteľné Svetelný Zdroj S Magnety-Radar
Je Stmievateľné No
Príkon 7W, 15W
Zdroj Svetla Led lampa
Použitie Priemyselná
Technics Kované
Povrch Leštený Chróm
Materiál Telesa PC,Hliníkové
Osvetlenie Priestoru 10-15square metrov
Farba Tela Studená biela 6400K
Položka Druh Stropné Svetlá
Napätie 110-240V
Číslo Modelu 1020332&1020334
Materiál Acryl
Certifikácia CE,RoHS,EMC a LVD,CCC
Aplikácia Kuchyňa
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Štýl Novinka
Počet svetelných zdrojov > 20
Zdroj Napájania AC
Inštalácia Štýl Povrchovú montáž
Prepnúť Typ Žiadne
Názov Značky LEDIARY
Základný Typ Klin
Záruka 2 rokov

Napísať recenziu

LEDIARY Radar 2D Vymeniteľné Magnet Zdroj Svetla LED Stropné Svietidlo 7/15W 110-240V Led Nahradenie IC Ovládač+Snímač Kolo

LEDIARY Radar 2D Vymeniteľné Magnet Zdroj Svetla LED Stropné Svietidlo 7/15W 110-240V Led Nahradenie IC Ovládač+Snímač Kolo

Súvisiace