Novinka Výpredaj! 10M LED Rozprávkových Svetiel na batériový Časovač s Diaľkovým Stmievateľné,Nepremokavé, Hviezdna String svadobné dekorácie vianočné Girlandy

10M LED Rozprávkových Svetiel na batériový Časovač s Diaľkovým Stmievateľné,Nepremokavé, Hviezdna String svadobné dekorácie vianočné Girlandy

Nový produkt

€12.45

-5%

€13.11

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: víla svetla batérie, led rozprávkových svetiel batérie, Batériový, Lacné rozprávkových svetiel batérie, Vysoko Kvalitné led rozprávkových svetiel batérie, Čína batérie prevádzkované Dodávateľov.

Víla svetla vytvárajú kúzelné svetelné skúsenosti pre váš dom, firmu, party, svadby a na Vianoce . Je to flexibilné medené vodiče je ideálny pre určenie polohy svetlá žiadne dekoratívne projektu. AA batérie prevádzkované string osvetlenie s diaľkovým časovača stmievateľné.

- Prenosné a pohodlné, ako je napájaný batériou, namiesto toho, AC/DC Adaptér. Svetlá sú vybavené AA batérie prípade ( 3ks AA batérie potrebné, NIE je SÚČASŤOU balenia ), je veľmi prenosné nosiť a použiť ho kdekoľvek sa vám páči.

- Vodotesný IP67: ako medený drôt a batérie prípade má vodotesný IP67 kapacity, teraz môžete použiť reťazec svetlá nielen vnútorné, ale aj vonkajšie. Rozprávkových svetiel je vždy populárne dekoračné osvetlenie pre bedoorm, reštaurácie a obchody, viac ako to, že teraz je to tiež ideálna dekorácia pre terasa, záhrada, brány, lodenice a mnohé ďalšie vonkajšie scenáre, stačí použiť svoju predstavivosť.

- Nákladovo Efektívne a šetrné k životnému prostrediu: V hviezdnej string svetlá nebude prehrievať a zostať v pohode po dlhšom používaní, takže je bezpečné a spoľahlivé. Timer nech rozprávkových svetiel na 6 hodín a mimo na 18 hodín denne pri zapnutí.

- 8 svetelné režimy: Unavený, statické svetelný efekt? Prečo nie zmeniť osvetlenie režim? 8 režimov obsahuje: Zmes, V vlna, Sekvenčné, Slo glo, Naháňať/Flash, Pomaly slabnúť, Ligotať/Flash, Stabilný Na. Jednoducho ovládaný 13 tlačidlo na diaľkovom ovládači.

- Stmievateľné: Pomocou tlačidla diaľkového ovládača nastavte úroveň jasu svetla.

Špecifikácia:

- Dĺžka: 33ft/10m;

- Materiál: medený drôt, 100 Led

- Farba: Teplá biela

- Napájanie: 3ks AA batéria ( NIE je SÚČASŤOU )

Balík Obsahuje:

- 33ft 100 LED medený drôt string svetlá x 1pcs;

- Nepremokavé batérie prípade x 1pcs;

- 13 tlačidlo Diaľkového x 1pcs; (Remote patrí batérie)

Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 5cm x 6cm x 7cm (1.97in x 2.36in x 2.76in)
Záruka 1 rok
Vedúci Číslo 51-100 hlavu
Je Stmievateľné No
Použitie Dovolenka
Emitting Farby Teplá Biela
dĺžka 100cm
Názov Značky AUSIDA
Je Žiarovky Zahrnuté No
Hudba Žiadne
Dovolenka Meno Vianoce
Príležitosti Spálňa
Zdroj Svetla 0603
Napätie 5v
Certifikácia CE,RoHS
Zapojte Chvost No
Materiál Telesa Medi
Číslo Modelu 100LED
Osvetlenie Vzdialenosť 1-5m

Napísať recenziu

10M LED Rozprávkových Svetiel na batériový Časovač s Diaľkovým Stmievateľné,Nepremokavé, Hviezdna String svadobné dekorácie vianočné Girlandy

10M LED Rozprávkových Svetiel na batériový Časovač s Diaľkovým Stmievateľné,Nepremokavé, Hviezdna String svadobné dekorácie vianočné Girlandy

Súvisiace