Novinka Výpredaj! DC12 DC24V TC421 WiFi čas programovateľné led controller stmievač rgb osvetlenie akvária časovač vstup 5 kanálov pre led pásy

DC12 DC24V TC421 WiFi čas programovateľné led controller stmievač rgb osvetlenie akvária časovač vstup 5 kanálov pre led pásy

Nový produkt

€23.48

--9%

€21.59

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: LED Controller, programovateľné led controller, stmievač rgb, Lacné led controller, Vysoká Kvalita programovateľné led controller, Čína stmievač rgb Dodávateľov.

TC421 Wifi 5 Programovateľných kanálov Čas regulátora je hornej počítača, WiFi TC421 programovateľné čas regulátora, aby zaťaženie výstupu sa v priebehu času meniť, môže zákazník prispôsobiť rozvrh režim chcú cez horné PC alebo APLIKÁCIU klienta. Potom cez USB port alebo wifi na stiahnutie potrebné naplánovať na ovládači.Horná PC a Mobile phone klientovi okrem funkcie úprava plánu režim ,to tiež môže byť nastavenie času pre prevádzkovateľa z dôvodu synchrónne hodiny funkcia z hornej hosť .Ak používateľ chcete vidieť plán režim účinok po úprave , môžu použiť rýchle siatie funkcia z hornej časti . Pretože nie je tam žiadny vymazať funkcia z hornej hosť ,takže režime zobrazenia mena priestor príde do prázdna, ako dlho, ako môžete vykonať vymazať .Tento ovládač môže ovládať zaťaženie led zmena efekt viac ako päť kanálov .A to môžu byť použité pri príležitosti rastlín svetlá, svetelný box reklamy, stage, domáce dekorácie, atď. Technické parametre Pracovná teplota: -20-60degree napájanie: DC12~24V Statické spotreba energie: Čistá hmotnosť: 200 g Hrubá hmotnosť: 360 g Vonkajší rozmer: 150 MM*78.5 MM*26 MM Balenie veľkosť: 185MM*180 MM*54.8 MM Výstup: 5 kanálov Maximálny výstupný prúd: 20A Balík, vrátane: 1 XLED čas regulátor 1 X príručka pre Používateľa 1X USB drôt Otázka č. 1: Je tento produkt má funkciu "východ-západ slnka"? Teda, musím v akváriu LED osvetlenie v dopoludňajších hodinách sa začali pomaly Lesk...nakoniec zvýšením na plný výkon lampy, a vo večerných hodinách (po stanovený čas) - začal "západ slnka", ktorý je, postupné vymieranie lampy. Áno, tento regulátor môže byť timmer na svetlo, ak chcete zapnúť alebo vypnúť na nastavenie času, Pre TC421 nastavenie času môže byť každý pol hodiny v jeden deň. napríklad: môžete nastaviť, 6:00 jas-0% 6:30 jas-50% 7:00 jas-100% ...... poznámka: Ak váš set 6:00 @ 0% do 6:30 @ 100%, bude slabnúť 0% do 100% v 30min. * Jas zmena účinok môže byť "Fade" medzi každé dve čas body. Otázka 2: je táto funkcia produktu v reálnom čase? Napríklad odpojte zdroj napájania, a po jeho začlenenie nie je potrebné opätovne nakonfigurujte (nastaviť čas a dátum) pre tento produkt? Áno, regulátor je možné uložiť údaje, keď vypnite a zapnite znova, nie je potrebné ho obnoviť. Otázka č. 3: k dispozícii sú dva napájacie konektory (DC jack a skrutky), by som sa mohla pripojiť dva napájanie zároveň zlepšiť výkon , ak sa chcete pripojiť viac svetla ? Ospravedlňujeme sa, pripojte dva napájanie na jeden radič v rovnakom čase nie je dovolené, to bude škoda radič, alebo dokonca zlomiť zdroja napájania POSTUPUJTE, PROSÍM, TO NIE, vďaka.

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. Tovar vám bude zaslaný doporučenou Air mail z Číny alebo kuriérskej alebo súkromnej linky. Poskytneme vám sledovacie číslo ASAP.

Všetky pozemky majú sledovacie číslo.

Pod 2 KG doprava zadarmo cez China_Air-Mail v predvolenom nastavení. Ak potrebujete naliehavo, pls vyberte iný dopravca.

2. Väčšina objednávok je dodávaný do 1-2 pracovných dní po obdržaní platby. Niekedy sa položky môžu byť dodané v priebehu 3-7 dní od potvrdenia prijatia platby.

Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Prosím, UISTITE sa, že vaša adresa je správne a aktuálne.

4. Prosím, uvedomte si, že môže byť doba dodania dlhšia, ak položiek byť kontrolované colné.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Môžete tiež získať sledovacie informácie z oficiálnej webovej stránke.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Ak zásielka je vrátená presmerovanie problém, kupujúcemu bude účtovaná na spätné doručenie a reshipping poplatok, alebo sme sa ewfund pôvodnej sumy odpočítaný z vrátiť prepravné náklady.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás uskutočniť výmenu alebo vrátenie a 14 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Man-made chyby nie sú zárukou, ako sú rozbité, scrash.

2. Ak položka je chybný, do 90 dní, pošleme vám nahradenie alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. A kupujúci trvá na vrátení poplatku, budeme zodpovední za preposielanie poplatok.

3. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok za a späť nákladnej dopravy.

4. Prosím neposielajte žiadne položky späť predtým, ako sa obrátite na nás! Pomôžeme vám s priznania zabezpečiť hassel zadarmo transakcie.

1. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poštovné náklady. Tieto starosti sú kupujúceho zodpovednosti.

2. Ak chcete, aby nás to vyhlásiť hodnota Colné odbavenie a označené ako darček, len prosím, nechajte nám odkaz v objednávke, budeme robiť tak, ako vám povedal nám. Prosím, zvážte riziko colné odbavenie.

Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Materiál Hliník
Napätie 12-24V
Režim Pripojenia Spoločná Anóda
Výstup kontroly 5 kanálov
Max. Výkon Záťaže Štyristo osemdesiat
Funkcie programovateľné led čas radič
Položka Druh RGB Controler
Číslo Modelu TC421
Zdroj Napájania DC
Platné Svetlá led pásy
Záruka 1year
Frekvencia oscilácie null
ovládací prúd 4A/Kanál
Certifikácia RoHS,CE
Tlačidlo Číslo 4
Príkon 240
Strážných Metóda Program

Napísať recenziu

DC12 DC24V TC421 WiFi čas programovateľné led controller stmievač rgb osvetlenie akvária časovač vstup 5 kanálov pre led pásy

DC12 DC24V TC421 WiFi čas programovateľné led controller stmievač rgb osvetlenie akvária časovač vstup 5 kanálov pre led pásy

Súvisiace