Novinka Výpredaj! Zlatá/Čierna/Strieborná Lesk Počiatočné Písmeno Strany Vyberá Vlastné Monogram Baby Sprcha Cupcake Mulčovače Deti Narodeniny Dekorácie 10PCS

Zlatá/Čierna/Strieborná Lesk Počiatočné Písmeno Strany Vyberá Vlastné Monogram Baby Sprcha Cupcake Mulčovače Deti Narodeniny Dekorácie 10PCS

Nový produkt

€3.55

--8%

€3.29

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: cupcake keychains, sprcha čierna, košíčky viac, Lacné cupcake keychains, Vysoká Kvalita sprcha čierna, Čína košíčky viacerých Dodávateľov.

Tento výpis je pre 10 Písmeno/initial/monogram cupcake mulčovače. Na povrch mulčovače sú zložené s lesk ľahké baliaci papier farby podľa vášho výberu. S rozmer cca: -o 4" cm vysoký po všetky komponenty sú pripojené. *Vezmite prosím na vedomie,* predné cupcake mulčovače je zlato a späť je obyčajný biely. Ak potrebujete objednať a veľa objednávky, prosím kontaktujte ma!!! Suma nižšia ako 6.99 USD , zašleme obyčajnou Malý balík Plus.(Pozemky, prinesie do vášho domova, ale nemôže trať po balíky dorazí vo vašej krajine)

Upozornenie: Farby sa môžu mierne líšiť v dôsledku nastavenia monitora

>>Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Platby:

>>Akceptujeme kreditné karty, real-time bankové prevody a offline platby. môžete si zvoliť jeden z nich za to zaplatiť.

Doprava:

>>Máme veľa transportov. dodávame s DHL, EMS, hongkong post ,singpost, swisspost, signpost doprava atď.. V rozmedzí doprava zadarmo, Budeme vybrať rôzne poštovné podľa rôznych krajín, aby sa zabezpečilo, najrýchlejší produktov do vašich rúk.

Návrat Polity:

>>Ak chcete vymeniť položky, ktoré ste dostali, prosím, kontaktujte nás do 7 dní od prijatia objednávky. by ste mali platiť za dodatočné poplatky. a majte sa položky sa vráti uchovávajte v pôvodnom stave.

Spätná väzba:

>>Keďže vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja. úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi položky. naozaj dúfam, že sa vám to páči. ak nie ste spokojní s tým, prosím, napíšte nám, budeme sa snažiť službu, ktorú do 24 hodín.

Kontaktujte nás:

>>Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte a kontaktujte nás! Ďakujeme!

Veľkosť Balenia 12cm x 12cm x 5cm (4.72in x 4.72in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Typ Jednotky kus
Materiál Lepenky
farba Z, S, R, T, W, V, Y, P, U, O, Q, D, E, H, L, K, M, C, G, B, N, J, F, A, I, S
Špecifikácia 0.7-0.9M
Príležitosti Dieťa Sprcha
Veľkosť Black Glitter, Silver Glitter, Gold Glitter
Vzor List
Číslo Modelu List Cupcake mulčovače

Napísať recenziu

Zlatá/Čierna/Strieborná Lesk Počiatočné Písmeno Strany Vyberá Vlastné Monogram Baby Sprcha Cupcake Mulčovače Deti Narodeniny Dekorácie 10PCS

Zlatá/Čierna/Strieborná Lesk Počiatočné Písmeno Strany Vyberá Vlastné Monogram Baby Sprcha Cupcake Mulčovače Deti Narodeniny Dekorácie 10PCS

Súvisiace